dilluns, 3 de desembre del 2007

Jornada amb èxits i no tants èxits...

Tan sols l'equip Sènior Masculí ha pogut salvar els mobles en aquesta jornada. El dissabte van jugar contra el Rocafort, a casa d'aquest i es va imposar l'equip ondarenc amb un marcador molt curt de 29-44. Va ser un partit molt complicat, on cap dels dos equips es va trobar còmode dins la pista, que pareixia la del "Sanchis Guarner"...
El diumenge pel matí, en partit aplaçat, es van tornar a imposar en el Vicent Zaragoza, aquest cop al Guadassuar, amb un resultat contundent de 77-34, en un partit bastant fàcil des de l'inici, on van destacar gairebé tots els jugadors del Club Bàsquet Ondara, realitzant un brillant joc d'equip.
Resaltar la increïble "marrulleria" dels contraris, fins i tot quan quedaven pocs minuts per acabar el partit i ja perdien de més de 40, intentant fer mal als nostres estimats jugadors ondarencs!

En la creu de la moneda estan els equips Júniors. El Júnior Masculí va perdre dins de casa el seu primer partit de lliga, front La Vila, per tan sols 4 punts (54-58), en un partit que van dominar des de l'inici, però, la major força física, va donar els seus fruits als de La Vila al final del partit, on van aconseguir remuntar al Vicent Zaragoza. D'aquesta manera, el Júnior Masculí d'Ondara, perd l'imbatibilitat a la lliga.
El Júnior Femení també va perdre en la seva visita a Aldaia, front "l'Anunciación Nuestra Señora", per un ajustat 45-37. Les ondarenques van mostrar les seves ganes d'arribar als llocs alts de la classificació lluitant durant tot el partit, però no van poder demostrar eixes ganes amb el resultat final.

Salut a tots i fins el proper escrit.

4 comentaris:

eloiet ha dit...

Este missatge el deixe només per a que no hi haga un trist 0 en la llista... no es mentira.

Posa en el blog que els del Rocafort eren uns impresentables que volien que no els pitaren res y que els del Guadassuar son uns cerdos, sobre tot el 8 que no el que s'havia clavat pel nas el dissabte, pero anava prou revolucionat.

El millor es que els dos se'n van anar a casa calentets.

elpepgf ha dit...

Eloi polèmic i espolsaor!!! et faràs una fama...
en un cap d setmana t'has bregat amb mitja valència!!! q tio!
home, la veritat, és q tant un equip com l'altre eren la mar d guarrones!!! i si q es veritat q el 8 es pareix prou al tio d l'alzira, q tambe anava extranyament molt revolucionat...

eloiet ha dit...

Hostia ya m'enrecorde!! El d'Lazira anava dopat fins les celles. Este anava tambe prou revolucionat i no se per quin motiu sempre tenen ganes de arrear-me a mi.

Pep Sivera ha dit...

home, també s'ha d dir q el 14 d rocafort era prou marrullero i em volia rebentar la boca, però la meva amiga la "arbitra" no el va deixar!