dilluns, 7 de gener del 2013

Tornada a la competició!

Una vegada assolit el descans nadalenc, tornem a una setmana amb competició esportiva!!!
Aquest proper dissabte 12 de gener el nostre Sènior Masculí, rebrà en el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena", el perillós Montemar. El partit tindrà lloc a les 18h. i tots dos equips apleguen en un moment de forma oposat!
Si els nostres poden presumir d'haver guanyat dos partits consecutius, per segona vegada en la temporada, el Montemar, ve amb dos derrotes consecutives, en Teulada (66-64) i front el Racing de San Gabriel (58-73).
Per tant, el partit serà una autèntica incògnita i qui guanye s'avançarà en la classificació, ja que tots dos equips empaten amb un balanç de 6-4.

El Júnior, que jugarà abans que el Sènior, tindrà com a rival el Bàsquet Cullera, cuer del grup amb tots els partits per derrotes, mentre els nostres, amb pocs efectius, guanyen com poden algun partit i estan en la sisena plaça, amb un balanç de 5-4.

L'altre equip ondarenc, també federat, és el Cadet Masculí, qui marxa millor que els altres a la taula classificatòria, ocupant el tercer lloc, amb un balanç de 6-2 i tan sols superat pels invictes C.B. La Encarnación i el C.B. Sueca, tots dos de Sueca.
Justament al líder, el C.B. La Encarnación, és front qui jugarà el Cadet. El primer partit de la jornada, dels federats ondarencs, es jugarà el dissabte 12 a les 10.30h. en el Pavelló ondarenc i els nostres intentaran llevar-li l'imbatibilitat al rival.

Salut a tots.

3 comentaris:

basquet ondara ha dit...

vinga xates, q teniu q guanyar!!! ;)

Pere ha dit...

La previa un dimarts!!!!!!!!!! Això si que és "año nuevo, vida nueva".

Perdrem perquè els juniors ens sabotetgen els entrenaments i no ens deixen posar-nos en forma!!!jajaja

elpepgf ha dit...

noooooooo, és un avanç d la prèvia!!! la prèvia vindrà el divendres!!! encara q serà molt pareguda, clar! ;)