dilluns, 14 de gener del 2013

Complint previsions!!!

La jornada passada s'acompliren les previsions i tant el Sènior, com el Júnior, aconseguiren victòries importants!!! El menys afortunat fou el Cadet Masculí, qui rebia la visita el dissabte 12 de gener a les 10.30h. de l'invicte C.B. La Encarnación. Els de Sueca, deixaren clar, des del principi, que venien a continuar imbatuts i a lluitar la primera plaça front l'altre imbatut del grup, el veí C.B. Sueca, així doncs, no deixaren opcions als nostres en cap moment, guanyant-los per 42-95.

Per la vesprada jugava el Júnior Masculí en Ondara, a les 16h. complint els pronòstics i imposant-se al cuer del grup, el Bàsquet Cullera, per un clar 72-40, continuant així amb un balanç positiu de 6-4.

A les 18h. aplegava el duel més complicat de la jornada. El Sènior Masculí rebia en el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena" el Montemar! Tots dos equips estaven empatats a la taula classificatòria amb 6-4, per tant, l'equip guanyador es desmarcaria en la classificació i així ho feren els nostres, amb uns minuts grandíssims del nostre benvolgut Pere Giner (més conegut com a "Pere Gel"), qui enscistellà 10 punts consecutius a l'inici del tercer quart, per anar-se'n en el marcador i ja no perdre mai aquest avantatge (passant del 38-32 a 48-36)!
El partit acabà amb victòria local per 58-49.
Anotacions: Sergi L. 10 punts, Jordi 10, Adri 5, Javi 3, Toni 5 + 3 airballs + 5 "bolos", Pepe 2, Pablo 0, Sergi C. 0, Jero 6, Jaume 2, Pere 10, Eloi 5.

Salut a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

hola buenas! com faltaven 5 punts i no sabia on posar-los... doncs al nostre eloi... hahahahaha

eloiet ha dit...

Molt be Pep!! Ara ja faig punts desde casa i tot!!!

Pere ha dit...

Pep foren en l´últim quart així que encara tenen més mèrit!!! I sense cap errada!!jejeje! Això no tornarà a passar en la vida...

Com van els exàmens Eloy? El dissabte contra el Benissa, veges a vore com ho tens...ara que els nostres pívots estan defenent com a llops i si vens baixaràs el nivell!!!!jajajaja!!

ondaracorre ha dit...

a l'últim quart!?!?!?!??! foreu capaços d clavar 20 punts en un quart!?!?!?!?! de 38 a 58 punts!??!?!?! vinga, vaaaaaaa, això no t'ho creus ni tu... hahahaha