dimecres, 23 de gener del 2013

Jornada, en part, negativa...

Aquesta passada jornada fou negativa pels interessos del nostre equip Sènior, però al mateix temps fou bastant positiva!

No obstant, el Júnior Masculí jugava en Pego el passat dissabte 19 de gener a les 17.00 hores. Els nostres, sempre curts d'efectius guanyaren per un clar 36-50. Aconseguint seguir en les posicions capdavanteres i deixant el Pego com a tercer equip per la cua amb 2-9 de balanç.

El Sènior Masculí jugava el dissabte a les 20.00 hores en Benissa, pista complicada i difícil. Els nostres aguantaren fins el descans, amb un marcador molt igualat, però desprès del descans, aplegà el fatídic 3er quart: sols 4 punts dels nostres els deixaren la victòria quasi impossible i els locals apretaren per quedar-se el partit per un clar 72-46.
La nota positiva de la jornada fou que el Benissa aprofità la punxada del Carolinas, en sa casa front el R. San Gabriel per 41-51 i del Pedreguer en Calp per 62-55, per posar-se líder, amb un triple empat entre el Benissa, el Carolinas i el Pedreguer a 9-3, els segueix el Calp amb 9-4 i un altre triple empat a 7-5, amb el Montemar, Racing San Gabriel i l'Ondara en la 7ena posició, però a dos victòries del liderat!

El Cadet Masculí descansava aquesta jornada i continua en 4ª posició amb un balanç de 6-3, encara per darrere dels invictes La Encarnación i Sueca i el Xàbia "A", amb 7-2.