divendres, 25 de gener del 2013

La prèvia de la 13ena jornada!

Jornada de vents i aires, la que s'acosta per aquest cap de setmana!

L'encentarà el Cadet Masculí, el dissabte 26 de matí, a les 10.30hs. en el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena", rebent el perillosíssim Dénia B.C.
Els nostres, amb dos derrotes consecutives (6-3 de balanç) intentaran guanyar el partit front el Dénia que amb un 5-4 i tres victòries de forma consecutiva es posen com a ferms candidats a la victòria!

Ja per la vesprada, jugarà el Júnior Masculí en Massanassa a les 18.00hs. El Júnior que ve de guanyar dos partits seguits, intentarà endur-se el partit de casa d'un irregular Massanassa qui guanyà 4 de les seves 5 victòries en lliga, entre la jornada 3ª i 6ena, per perdre 3 partits més consecutius i guanyar la passada setmana en casa per 67-58 al difícil Roquette Benifaió! L'equip de Sergio es tindrà que posar el mono de feina per poder guanyar-los en sa casa!

El diumenge 27 de matí, a les 11.00hs. visitarà el Sènior Masculí, la pista del S.C.D. Carolinas, en el que serà el partit més complicat de la jornada pels nostres equips. El Carolinas, equip que va empatat en el liderat amb Benissa i Pedreguer, amb 9-3, jugarà al màxim per poder continuar al front de la taula classificatòria, mentre els nostres tindran que demostrar la seva qualitat "baloncestística" per poder plantar-los cara i no perdre els primers llocs de la classificació de vista.

Salut i sort a tots.

1 comentari:

Pere ha dit...

Toni te la solució per al blog. Ja te la contarà. javi diu que entrara encara que siga per a insultar-te!!jejejeje