dimecres, 9 de gener del 2013

Els rivals del C.B. Ondara

Anem a repassar com van els rivals del nostre equip Sènior, ara que ja portem quasi la meitat de la temporada i una vegada passat el paronet dels Nadals!

Començarem per la part baixa de la classificació!

El cuer del grup, és l'Oliva, qui aplegava al partit en Ondara, amb 0-4, perderen front el nostre equip (70-52), col·locant-se 0-5, per desprès aconseguir la seva única victòria (54-50 front La Vila) i perdre els darrers 4 partits de forma consecutiva, de manera que estan amb un balanç d'1-9.
El mateix balanç presenta el Serra Gelada de l'Alfàç. Aconseguiren la seva única victòria en la vuitena jornada (78-67 front el Benissa), mentre que en la 4ª jornada, en la visita dels ondarencs a l'Alfaç, s'aconseguí una justa victòria per 63-66.
L'onzè classificat és La Vila, amb un balanç de 2-9. L'equip de la Marina Baixa aconseguí la seva primera victòria en la cinquena jornada (48-35 front el Serra Gelada) i la segona, en la 9ena jornada (68-52 front el R. San Gabriel, mentre en la següent jornada, la desena, visitaren Ondara, per endur-se una clara derrota cap a casa per 64-50. Perderen, també en la darrera jornada en Campello, per un claríssim 89-61.
El Xàbia és qui està just dalt de La Vila, amb 3-7. L'equip veí, bastant irregular, contava amb un balanç de 1-7 fins fa dos jornades, entre ells, la derrota front els nostres, en la segona jornada per 50-65 i la victòria en La Vila per 56-59, de la 3era jornada. Guanyaren els darrers dos partits (en l'Alfaç per 64-65 i 60-48 davant l'Oliva), per pujar fins la desena posició.
El novè classificat és el Teulada, amb un balanç neutre de 5-5. Els teuladins començaren molt bé, amb un immaculat 3-0, però ràpidament passaren a un 3-4, aquesta darrera derrota, per 2-0, al no presentar-se en Ondara. Desprès tornaren a guanyar dos partits i en la darrera jornada perderen el 5è partit.
El Campello és el vuitè, amb un balanç de 5-6, amb grans partits dins de casa (jornada rebent l'Oliva: 99-63 ó en la darrera jornada, rebent La Vila 89-61), però molt irregular fora de casa, on sols ha aconseguit una victòria, encara que contundent, en Xàbia per 33-77, en la jornada 8. En la novena jornada, la visita dels nostres se saldà amb una brillant victòria en terres alacantines per 64-75.

Ara ve un grup de 3 equips amb balanç de 6-4, entre qui està el nostre. Començarem doncs, pel:
Racing San Gabriel, qui guanyà els nostres en Alacant per un ajustadíssim 71-70, no cal recordar el "gran" partit de Pablo, tant durant el viatge, com durant els 40 minuts de joc... Les altres jornades del Racing són bastant regulars, destacarem les seves 3 victòries a domicili, 4ª jornada en Oliva per 56-62, 6ena jornada en Teulada per 61-64 i en la darrera jornada, en la pista del Montemar per 58-73, demostrant que no sols sap jugar dins de casa i que és molt perillós en les seves visites.
En la 6ena posició està el nostre C.B. Ondara, com el R. San Gabriel, bastant regulars. Destacarem la derrota (59-47) en Pedreguer en la 6ena jornada, on fins el darrer quart tingueren opcions d'endur-se el partit i llevar-li l'imbatibilitat que presentava l'equip veí fins aleshores. L'equip acabà guanyant els darrers dos partits, per 64-75 en Campello i 64-50 front La Vila, demostrant una notable millora en el joc i un bon estat de forma (que dubtem, seguisca així desprès dels Nadals...).
Just dalt d'ells, el Montemar, es presenta com un rival complicat, però amb dos derrotes consecutives en les darreres jornades, que l'han fet recular en la taula classificatòria. Fins aleshores, els d'Alacant, tenien un balanç brillant de 6-2, però el 66-64 encaixat en Teulada i el 58-73 front el R. San Gabriel, els ha fet baixar fins empatar amb l'Ondara i el mateix Racing. En la propera jornada visitarà el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena" i els nostres intentaran doblegar-los, per posar-se per dalt en la taula.
El 4rt classificat, és el Calp. Rival sempre a tindre en conter per a les primeres posicions. Començaren la temporada amb derrota, però 4 victòries consecutives, entre elles la visita a Ondara per 52-56, els situaven a la part alta del grup. Perderen altres dos partits i de nou 3 victòries de forma consecutiva més, els posaven en l'actual lloc i un balanç de 7-3, que els dóna opcions a tot.
Empatats amb ells, però just dalt, està el Benissa. Un altre rival, que sempre està a la part alta de la taula. També molt regulars i sempre bon joc en equip, rebran la visita dels ondarencs el proper dissabte 19 de gener a les 20.00hs.
En la segona posició de la taula el Pedreguer, amb un balanç de 8-1 i invictes fins fa dos jornades, quan visitaren el Montemar i perderen per 69-54. Fins aleshores, totes les victòries havien sigut amb una gran demostració de força i joc interior robust. Joc que continuarà durant tota la temporada, degut a la gran alçada dels seus homes interiors. El partit de la jornada front l'Ondara se saldà amb victòria del Pedreguer, per 59-47.
El líder del grup, des de fa dos jornades, és el Carolinas. Amb el mateix balanç de 8-1, foren batuts en la 5ena jornada en casa del Benissa, per un clar 76-34. La resta dels partits es conten per victòries, entre elles el de la primera jornada de lliga en Ondara, per 41-67. Ha guanyat tots els 8 partits, sense suar massa, llevant de la 6ena jornada en Campello, on tingueren que treballar més, per guanyar amb un ajustat 60-62.

Fins ací el resum del grup quan es porten jugades 11 jornades de lliga.

Salut a tots.

3 comentaris:

basquet ondara ha dit...

no us acostumeu, q resums així no cauran molt a sovint, eh!!! hahahahahaha

Pere ha dit...

Aiii veeeergaaaaaa!!!!! caram quina currà!!! És l´unic article amb utilitat dels centenars de posts que té este blog. jajajajaja!!!

Hui no tenies gens de faena, no???jeje

elpepgf ha dit...

calla, q ho vaig estar fent durant tot el dia!!! quan tenia estones lliures anava escrivint... i mira, a les 18.26 el vaig acabar!!! hahahaha
va haver moments d crisi i tot... quan veia q portava una burrada d tonteries escrites, vaig tindre el pensament d'esborrar-ho tot i au... hehehe

però NO!!! a veure si així vos motiveu un pelet més!!! ;)