divendres, 16 de novembre del 2012

La Prèvia de la 6ena jornada!

Aquesta vegada començarà la jornada el Sènior Masculí. El dissabte 17 de novembre, a les 18.30h. començarà el seu partit en la pista dels veïns de Pedreguer.
Com sempre, aquest partit serà una autèntica incògnita, una total sorpresa! Els partits entre aquests dos equips són sempre diferents... Mai hi ha dos partits semblants en la mateixa lliga...
Segons conten les males llengües, el Pedreguer està enguany molt fort i reforçat. Ho demostra el seu balanç, on, encara, no hi ha cap derrota reflexada, cosa que ens deixa entreveure, quin pot ser el possible resultat del partit!


Per a demà a l'hora del partit, s'esperen unes ràfegues de vent, de fins a 18km/h, així com una mica d'aigua, pel que, probablement es tindrà que ajornar el partit.

En aquesta 6na jornada de lliga, el partit dificilíssim el tindrà que afrontar el Júnior d'Ondara, en la seva visita a l'invicte C.B. Sueca. El partit serà diumenge 18 de novembre a les 12.00h.
Els nostres se la jugaran front un invicte Sueca, que està demostrant que guanyar-lo, és cosa molt complicada!

Salut i sort a tots.

3 comentaris:

basquet ondara ha dit...

ale, ale criaturetes!!! desprès m'assome al pavelló i demà, si no passa res estrany, també aniré a patir una estona, veient-vos jugar!!! ;)

Pere ha dit...

Eixa crònica!!!!! Que als dits no tens agujetes!!!jejeje!

elpepgf ha dit...

hahahaha vaaaaaaaaaaaaig!!! xDDD