dijous, 15 de novembre del 2012

5ena Jornada: el "Punt Positiu de la Jornada" i el "Punt Negatiu de la Jornada"

Tenim, novament aquest polèmic article, on cada jornada tractem de ser fidels al que ha sigut més positiu i més negatiu en la jornada de l'anterior cap de setmana.

En aquesta ocasió en "El Punt Positiu de la Jornada" tenim que destacar l'actuació del nostre Eloi! La criatureta ja no es va arrossegar tant per la pista com havia fet en les anteriors jornades que havia jugat. Ho va fer un poc millor! Es va notar que li ha posat més ganes, més garra, més entrega, més sang... I tot això va produir un millor joc d'ell i de tot l'equip!!!





Lamentablement, en "El Punt Negatiu de la Jornada", ens veiem obligats a ressaltar, de nou, el nostre Eloi... El nostre Shaquille O'Neall de les pistes el dissabte ens va donar una lliçó de com no s'ha de jugar en els instants finals dels partits! Per sort, el nostre benvolgut Míster, Pere Giner (no per qualsevol cosa el Pavelló Cobert porta el seu nom!), s'adonà de la mala influència en el joc del lastre d'Eloi, l'assegué a la banqueta i l'equip passà d'un apurat 57-51 a un clar 70-52 en el darrer minut i mig de joc!!!
I és que no es pot encistellar, tan sols, 3 punts, sent una estrella com ho és ell!!!

Salut a tots.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

eloiet ha dit...

No es falta de gana, la faena dels fisios va notant-se algo. Ara ja puc moure'm algo. Falta fer alguna canasteta i au.

Per cert, tu estas un poc cabró últimament no?? Ja t'agarraré algun dia ja!!!