dimarts, 6 de novembre del 2012

Victòria sofrida!!!

Jugava, tan sols, el Sènior Masculí, ja que el Júnior gaudia de jornada de descans.
Els majors jugaven en Alfàs del Pi, front el Serra Gelada "B", el dissabte 03 a les 16.30h.
Sabien que seria un partit complicat, en Alfàs sempre hi ha bons jugadors que posen les coses molt difícils i aquesta vegada no fou diferent.
Els nostres començaven manant, en un primer quart molt igualat, que acabà 11-14, capitanetjats per Sergi L., qui aconseguí 8 punts en aquest primer quart. El segon quart encara estigué més igualat, aconseguint els nostres un parcial favorable de 16-17, per aplegar al descans 27-31, gràcies a un triple en els darrers segons de joc de Javi.
El tercer quart, sencer, fou una "pàjara" dels nostres... El parcial fou sangrant, 23-9 per als locals, aconseguint així 10 punts importantíssims d'avantatge, de cara al darrer quart, que començaria amb el 50-40. El darrer quart començava amb pocs punts, en quatre minuts 54-42, i els nostres es posaren les piles! En 5 minuts aconseguiren un parcial de 0-13, per posar-se 54-55 i en el darrer minut, igualadíssim, com tot el partit, els llançaments des de la línia de personal decidiren que hi hauria un temps extra de 5 minuts, a l'acabar 57-57 (parcial de 7-17).
En el temps extra, tots dos equips amb molts expulsats i lessionats, decidiren el partit des de la línia de personal, aconseguint els nostres un discret 7/13, emportant-se el partit, cap a casa, per 63-66.

Anotació: Sergi L. 11 punts, Jordi 21, Pere 13, Adri 1 i Sergi C. 0 - cinc inicial - Javi 6, Pablo 2, Jero 8, Mario 2 i Jaume 2.