dimarts, 27 de novembre del 2012

Missió complida!

Aquesta 7ena jornada ens deixava amb un sol partit, al gaudir el Júnior Masculí de descans.
El partit que prenia importància, doncs, fou el que enfrontava el Sènior Masculí d'Ondara front el Sènior de Teulada, en el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena" d'Ondara, el dissabte 24 a les 18.00h.

Es presentava com un partit complicat, com un partit difícil, ja que tots dos equips partien amb un 3-3 a la taula classificatòria! Però els nostres estaven motivats, contaven amb un Pere "Gel" Giner, dispost a superar el rècord de 132 punts del jove de l'NCAA de la passada setmana. Estava motivat, mentalitzat, duia tota la setmana preparant-se a base de llançaments a cistella des de la línia de 3 punts (una altra cosa era, que fes alguna cistella...).
Tot el joc de l'Ondara rodava al seu voltant, però lamentablement, Pere no estigué a l'altura... Se li acurtà el colze a l'hora de la veritat i els llançaments anaven errats... La majoria no tocaven ni l'anella... Els nostres estaven desesperats, no encistellaven res... Sort tenien que darrere, aconseguien fer un gran treball defensiu i deixar el rival, també, sense encistellar.
Però aplegaren els darrers minuts, on la veritat sempre es veu, on la preparació física sempre mana, on el saber estar sobre la pista i la veterania dels jugadors ixen a relluir... i Pere no estigué a l'altura... NO!!!
Una cistella del gran Eloi (que encara no havia jugat en el partit), sobre la botzina, deixava el marcador en el 2-0 final, un resultat amarg i curt, pel que s'esperava del partit. Un Pere que ho tenia que donar tot pels seus companys, no ho aconseguí, menys mal que la gran passada del "quaterback" Toni, quan quedaven 5 segons, des del rebot defensiu, aplegà a les mans del gran Eloi, qui correns un contraatac vertiginós, aconseguí encistellar l'única cistella del partit, just quan anava a sonar la botzina i envoltat de tres rivals!!!
Així doncs, el partit acabà 2-0 pels nostres.
Anotacions: Sergi L. 0, Jordi 0, Pere 0, Jaume 0 i Sergi C. 0 - cinc inicial - Javi 0, Jaume 0, Pablo 0, Toni 0, Mario 0, Josep 0 i Eloi 2 punts.