dimarts, 20 de novembre del 2012

Derrotes!!!

Aquest passat dissabte 17 de novembre, jugava el Sènior del Bàsquet Ondara en la pista dels veïns de Pedreguer. Un partit, que en tot moment fou dubtós, degut al mal temps d'aquests darrers dies...
Doncs el partit es pogué realitzar sense cap problema, el temps ens respectà!
A les 18.30h. començava el match, amb uns equips molt clavats dins el partit i sabedors de la dificultat d'encistellar fàcil en aquestes cistelles!!!
Així, el primer quart tingué dos parts destacadíssimes, en els primers 5 minuts, un Ondara vibrant es posava 4-12 en el marcador, mentre que els següents 5 minuts, foren completament de l'equip local, el Pedreguer posava el 12-12 a la fi dels primers 10 minuts jugats! 5 punts consecutius del Pedreguer ampliava el marge a 17-12, durant els primers 3 minuts del 2on quart, mentre la resta del quart estigué igualada, aplegant al descans 24-20 (12-8 de parcial).
La segona part començà amb Javi encistellant 5 punts consecutius i posant els ondarencs 24-25 per davant, però fins ací durà el partit per a l'Ondara! Un increïble parcial de 15-0 amb uns Ondara horrible, posava els locals amb un 39-25 al minut 8 d'aquest tercer quart, acabant-lo 42-30 (18-10 de parcial). En el darrer quart els nostres ho intentaren, però fou un constant intercanvi de cistelles (17-17), que finalitzà el partit amb 59-47.
Anotació: Sergi L. 10 punts, Jordi 9, Pere 10, Jaume 4 i Sergi C. 1 - cinc inicial - Javi 9, Josep 1, Toni, Pablo 1, Jero 2 i Mario.

El diumenge 18 de matí, a les 12.00h. jugava el Júnior d'Ondara en Sueca. El partit, com ja era sabut, es presentava molt complicat per als nostres, i així fou. Encara que no li pergueren mai la cara al partit, el nostres acabaren perdent per un ajustat 54-45, amb opcions fins quasi el final.

Salut a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

aquesta setmana tindrem q ajornar "el punt positiu i negatiu" per al dijous, ja q demà tindrem q posar un breu resum del soparet, no!? hahahahahahahaha

ja q hi ha arxiu gràfic... doncs l'aprofitarem... hahahaha

Javi ha dit...

Collo que bé que tira el xicon de la foto no? ;)

Sergi C ha dit...

Eixe va ser el triple que no tacar aro no? Jajajajajaja

elpepgf ha dit...

Caselles, trobe q l'has clavada!!! Hahahahaha

Molt bonica la posse d Javi... Fins i tot pareix q siga una foto preparada, però lamentablement, no va tocar res... Hahaha

Javi, paquetorrooo, et salves d ser "el punt negatiu" aquesta jornada,q vas fer prou punts... Hehehe

Javi ha dit...

Jajaja per això ho dia eixe tir i uns quants més no van tocar res jaja

elpepgf ha dit...

bah, home! q encara vas fer 9 punts i tot!!! hahahaha
trobe q jo en la vida he aplegat a fer 9 punts... hahahahahahahaha