dimecres, 14 de novembre del 2012

Cara i creu de la 5ena Jornada!

En aquesta passada jornada, el Júnior Masculí fou la creu, estranyament al que estem acostumats, ja que foren ells qui perderen el seu partit, en aquest cas front l'Alginet "B", en un partit que a priori es presumia molt complicat i difícil, vists els resultats de l'equip rival.
El partit tenia lloca en Ondara a les 16.00h. i estigué molt igualat, però sempre decantat de cara a l'equip visitant, qui aconseguí endur-se la victòria d'Ondara, per un ajustat 56-64, deixant tots dos equips amb el mateix balanç de 3-1.



Desprès del Júnior, començava a jugar el Sènior ondarenc, rebent, en el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena" a les 18.00h. i davant d'una gentada incomptable, el sempre complicat i perillós equip veí de l'Oliva.
 El partit fou bastant igualat, però sempre decantant-se del costat local, qui poc a poc aconseguí seriosos avantatges, encara que en la segona part s'adormiren i els d'Oliva aconseguiren acostar-se fins a 6 punts quan quedaven per disputar poc més de minut i mig! Per sort, els nostres reaccionaren i aconseguiren, de nou, ampliar l'avantatge al marcador i consolidar la victòria per un clar 70-52.
Parcials: 13-10 / 17-18 / 11-7 / 18-17
Anotacions: Ni puta idea!!!

Salut a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

i ara dic jo... pere, criatureta... a veure si li fem fotos més decents a l'acta... q a banda dels parcials per quarts, no s'entén RES MÉS, collons!! xDDDDDDDDDD

prepareu-se per al punt positiu i negatiu d'aquesta jornada... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pere ha dit...

Regala´m un aifon d´eixos i voras com te les trec en marc i tot!!!!

De memòria sols m´enrecorde; Sergi Lopez 18, Jordi 16, Pere (amo del pavelló) 13, Jaime 6 i Pep 5. AAAAhhhhh i Eloy 3 puntarros!!!

Si haveres vingut al principi del partit haveres vist com penetrava el senyor Pere a canasta deixant enrere al seu defensor i a totes les ajudes que li sortien al pas!!!jajaja!! Si feia temps que no feia una entrada a canasta en la meua velocitat endiablada!!!jajaja!

elpepgf ha dit...

Escolta! No cal q et flipes tant, eh!!! A vore ai encara et pose al "punt negatiu d la jornada"!!! Hahahaha
I no podia anar abans! Estava encalat (i mai millor dit) x segària...
X cert... D nou un partit, tu, amb tants punts!?!? Q està passant ací!? O t'has espavilat, ara a la vellea (mos akasa... xD) o els rivals són uns "xufos"... Hahhaahaha