dilluns, 18 d’octubre del 2010

Una victòria ampla, però sofrida!

El dissabte es jugà el partit entre l'Ondara i El Perelló, amb un lleuger retràs, ja que els àrbitres venien de xiular un altre partit en Dénia.
Els locals començaren fluixos en l'anotació, i no aconseguiren la seva primera cistella fins el minut 4, on es posava el 2-2 al marcador, però gràcies a la bona defensa els visitants no aconseguiren ampliar eixe 0-2 inicial, i el primer quart acabà 10-5.
El segon quart continuà per l'estil, amb els ondarencs dominant i els visitants intentant no quedar-se arrere, arribant al descans 25-12 (15-7 en aquest quart).
A la tornada dels vestidors els locals volien sentenciar, però un parcial de 0-6 d'eixida del jugador 13 del Perelló, acostava el marcador a 25-18 i desprès d'un altre 4-7, s'acostaven 30-25. Els ondarencs ho intentaven, però erraven moltes cistelles fàcils des de baix l'anella.
Però fins ací la reacció visitant, ja que per a tancar els 2 minuts finals del quart, els ondarencs, comandats per Cèsar, aconseguien un 6-0, que es tancà amb dos llançaments lliures anotats per als visitants, per tancar el quart 36-27 i el marcador parcial en 11-15.
En el darrer quart, amb l'equip ondarenc ja enxufat del tot i amb els visitants desquiciats al ser-ne tan sols 6, els locals començaren a fundir-los a base de contraatacs i robatoris de baló, aconseguint un parcial final de 28-4, per al 64-31 final.

Anotacions: Sergi L. 4, Roc 5, Pere 0, Pep 2 i Eloi 8 - cinc inicial - Jordi 7, Cèsar 15, Lluís 13, Jaume 2, Sergi C. 2 i Jero 6.

Salut a tots.

8 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, primera fase d la missió acomplida!!!
ara vaig a x l'antibroker!!! ;)

elpepgf ha dit...

2ª fase acomplida!
acabe d crear la lliga antibroker!!!

lliga:

Antibroker Ondara

password:

basquetondara


vaig a crear una altra lliga, q serà amb equips normals, però x a nosaltres, per petició personal del nostre ídol Cèsar (d'aquest partit i del d teulada d l'any passat, i com sabem q va a partit x any, aquesta temporada ja es pot retirar... jajajaja)

pos la lliga serà la següent:

lliga:

Basquet Ondara

password:

incesarwetrust


jajajajaja, m'encanta aquest password!!! ;)

elpepgf ha dit...

3ª fase, entrades València Vs. Panathinaikos

hi ha entrades d sobra, encara, tant d 15, com d 20 euros.

confirmeu-me JA quantes n'agafe i posaré la maquinària en marxa!!! ;)

jero ha dit...

Ja era hora fil meu!!,ensaba que la cronica no la feies ja uhi!jajajajajaja,el partit va estar be i esta be vore que tots vam fer algun puntet,UY!,no me donat conter Pere te un cero patatero,jajajajajajajajajaja!!!!,no el cremare molt per la veritat es que era el unic de tots que miraba dins la zona.
Unaltra cosa,que a sigut del Cesar de antes?,redeu desde que sa tallat la melena bota a per els rebots,ensistella les entrades eixes tan complicades que fa,corre,Mes curt li la vera tallat jo el pel!!!,jajajajajajja!!

Ale a cascarla!!

elpepgf ha dit...

arrea tu, el jero... jejejeje
pos d vegades he posat el resum d la jornada en dimarts i encara no s'ha acabat el mon, eh!!! jejeje ;)

deixa al pobre pere, q x la nit ja li ho vam recordar prou!!! jero no saps el festot q et vas perdre tio... t'has perdut les millors sopades d totes!!! jajajaja


x cert, xavals, he posat una nova enquesta x al partit d'aquest dissabte en benissa... ai mare el benissa q por em fa...
he passat d votar la darrera resposta, xq això d "treball i esforç" en ondara no es coneix... jajajajajaja

garrot i pa dur ha dit...

jo confirme l'assitència al panathinaikos, agafeu les entrades que més vos convinga 15 o 20 sempre està la possibilitat de baixar darrere la cistella després.

llorenç

eloiet ha dit...

Pep, compta amb mi també. Pense que en les de 20 es vorà un poc millor no?? Agafales tu totes si vols que si no estarem separats.

Jero, tens tota la raó! A Pere no el podem rajar molt esta setmana, que encara que no va anotar, almenys es preocupa perque ens arriben boles!

Lo de Cesar també es cert. Deuria haver-se rapat al 0 i així clavaria 20 punts per partit! Molt be, a seguir així, que si tinc que anotar jo anem aviats!!

elpepgf ha dit...

a veure si tinc un ratet, i en quant parle amb lluís i sergi, q em confirmen (definitivament) q venen, pille les entrades d tots!!! ;)