divendres, 29 d’octubre del 2010

La prèvia de la 4ª jornada

La jornada començarà el dissabte 30 per la vesprada, amb el Júnior Masculí, s'enfrontarà al Ruralcaixa Benifaió a les 16.00h. en el Poliesportiu Municipal d'Ondara.
Serà un enfrontament ben complicat per als ondarencs, ja que el Benifaió aspira a la zona alta del, encara que els nostres deuen demostrar que el partit de la setmana passada no fou casualitat, i han de pegar un cop a la taula i continuar la senda de la victòria.

A les 18.00h. el Sènior Masculí rebrà l'Oliva - Mompó Òptica, un conegut i complicadíssim rival, que la temporada passada va costar "deu i ajuda" guanyar en els dos partits, i que sempre se li atraganta al Sènior ondarenc.
Aquesta temporada encara serà més difícil, degut a la pèrdua de "munició" dels ondarencs.
Segurament, serà el partit més difícil i complicat dels 4 equips federats d'Ondara.

La jornada es tancarà el diumenge 31 de matí, amb la participació dels cadets.
El Cadet Femení jugarà en Gandia a les 10.00h., un partit complicat però que podria ser assequible per endur-se la primera victòria de les fèmines.
Mentre, el Cadet Masculí jugarà en Dénia a les 10.30h., un altre partit, per a demostrar la seva qualitat i facilitat per crear joc.

Salut i sort a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

ningun comentari, eh!!!??? jejeje

aquesta vegada som favorits en l'enquesta q he realitzat a un població d fins a 14 especímens en els carrers d madriZ!!! tots imparcials, d diverses edats, ètnies, classes socials, etc.
i tots ells ens donen com a favorits, es a dir q: A GUANYAAAAAAAARRRR!!!! jajajajajajajaja

elpepgf ha dit...

ie fer, q juguem en ondara!!! com no vingues a veure'ns aniré a ta casa a tallar-te la melena!!!

ah, no!!! q ja no en portes... bé, pos et tallaré alguna altra coseta...

garrot i pa dur ha dit...

ie Pep tio, em vaig despertar de la siesta a les 6.35 i ja no era pla d'anar. Menos mal que vau guanyar!!

Pere ha dit...

Quina peça estas feta Fer!!!Mos encens als rivals des del blog i despres no et presentes al partit!!Quin cabró!!jajaja!!

No sabia que teniem tans fans del blog en Oliva i el teu comentari del divendres es veu que no els va agradar massa aixina que no els vam tindre ni mque calfar, ja venien calentets de casa...

Menys mal que ahi estava un gran jugador que va refredar rapidament el partit amb els seus triples!!!jajajaja!!!I a mes tot un senyor que no va obrir la boca en tot el partit!

Ale Fer,critica als pròxims rivals i aixina que vinguen en ganes de parti-mos la cara antes de que comence el partit...jeje.

P.D.Fer, QUIN CABRÓ!!!

Pep Sivera ha dit...

Que bona Fer, claves canya i no vas...si ho arribe a pensar em clave jo també un poc en ells, total no hem vindran a buscar...jijiji.
Bueno Pere a falta del resum, imagine que el gran jugador que va refredar el partit en els seus triples i que a més es un senyor es Pep no....jajajajajaja (ahhh no que Pep no fa un triple a no ser que Vicent Aparici li espolse) Espere les estadistiques del partit per a rajar va.
Enhorabona xics, i continueu així guanyant només els de casa...jeje

elpepgf ha dit...

jajaja
quins mantes esteu fets!!!!
un x "calfa partits", l'altre x "més calfa partits" i l'altre x "rajaor illenc"

fer, eixa escusa q et vas quedar sobat no val...

x cert, el millor moment del partit és quan un dels jugadors d l'oliva es va dirigir a un dels aficionats ondarencs, dient-li: "fill d p...", l'àrbitre, pareix q el va escoltar i li va xiular tècnica!!!

a veure si em pose amb la crònica, encara q m'he deixat l'acta en casa i a les 12 tinc una reunió... està difícil fer la crònica aquest matí....................

garrot i pa dur ha dit...

a qui li van dir fill de puta? Què cabrons...

Menys mal que no vaig anar... que ja em va dir el Brown que havia prou afició per part d'aquells.
També em va dir que un es va encarar a Cèsar o algo aixina, no? Ai mare com està el percal jajajaja.