dimarts, 26 d’octubre del 2010

Els Júniors salven la jornada amb èpica!

El dissabte es jugava la totalitat de la jornada dels equips ondarencs federats.
Pel matí i sense massa història, com ja indica el resultat, el Cadet Femení caigué derrotat en casa front el Pedreguer, per 5-58.

Per la vesprada jugaven els equips masculins, el Júnior, a les 18.30h. jugava en Alboraia un dur partit.
Els ondarencs aconseguiren manar durant gairebé tot el partit en el marcador, però el partit arribà igualat al final a 56 punts, i tan sols un llançament triple d'Andreu (del Clan Zarzo i des de la línia de 3 punts...), aconseguí desfer l'igualtat a falta de 7 segons, els ondarencs defensaren bé la darrera possessió i s'endugueren la victòria pel 56-59 final.
Amb aquesta victòria es posen 1-1, ocupant la 9ena plaça de la taula i esperant el proper dissabte, la visita del perillós Ruralcaixa Benifaió.

El Sènior Masculí jugava en Benissa, el que possiblement fou el partit més complicat de la temporada, front qui es suposa que serà el campió del grup. Els benissers més rodats i amb millor control dels temps, aconseguiren una victòria que per moments fou insultant per als ondarencs. El primer quart acabà 18-8, però amb més igualtat de la que reflexa el marcador, fou en els primers 5 minuts del 2on quart on s'acabà el partit, amb un parcial de 16-0 per als locals, col·locant-se 34-8, moment en que els ondarencs es posaren més intensos i aconseguiren parar la sangria de punts i encistellar de tant en tant, els darrers 5 minuts del quart acabaren 6-8 (22-8 en tot el quart), per arribar al descans 40-16.
El tercer quart comença més igualat (9-9 fins el minut 8), però en els últims dos minuts del quart els benissers tornaren a obrir el marcador, aconseguint el màxim avantatge del partit: 30 punts, amb el 55-25. En total, un parcial de 15-9 en aquest 3er quart.
En el darrer quart, els ondarencs es posaren més intensos, novament, aconseguint reduir la distància, i maquillant el resultat, amb un parcial en 7 minuts de 2-11, per acabar el quart 10-18 i el partit en el 65-43.
Esperem que en la visita del perillós Oliva, el proper dissabte, els nostres jugadors, estiguen igual o més intensos que en aquest darrer quart!
Anotacions: Sergi L. 8 punts, Jordi 11, Pere 6, Jero 0 i Pep 0- cinc inicial - Roc 0, Cèsar 2, Lluís 0, Eloi 13, Joan 3, Jaume 0 i Sergi 0.