divendres, 15 d’octubre del 2010

La prèvia de la 2ª jornada

En aquesta segona jornada, tan sols tindrem un equip participant, ja que el Júnior Masculí descansarà!

Així doncs, el Sènior Masculí rebrà el dissabte a les 18.00h. en el Poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara el C.B. Perelló, equip que la temporada passada ja militava en la 1ª Zonal, però enclavat en el grup "B", on finalitzà amb 10è, amb un balanç d'11-15. El seu primer partit d'aquesta temporada, amb derrota clara dins de casa front el Benissa per 40-76, no deixa res clar, ja que el Benissa serà un dels primers classificats al final de la temporada, ja que ve de Preferent.

La concentració de l'equip Sènior ondarenc, tindrà lloc, el mateix dissabte a les 14h. en el Marriot de La Sella. Desprès els jugadores es dirigiran, amb autobús, fins el recinte esportiu per a lluitar per la seva primera victòria de la temporada; això, al menys, és el que reflexa l'enquesta d'aquesta setmana!



Salut i sort a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

bé, ja tenim la prèvia feta, ara a comentar i a opinar tots!!!

una cosa vos demane, xavals!!! bé, a banda d'anar tots a l'entrenament d'avui...

vos demane, q demà en la concentració al Marriot, sigau tots puntuals, q vos tinc preparats un parell d vídeos i una xerrada tècnica, x encarar el partit amb més ganes i concentració!!! ;)

eloiet ha dit...

Ja Ja, si vols videos jo et puc passar uns enllaços interessants. Eixos videos si que motiven!!! La xerrada tècnica no te sentit ja que els videos s'expliquen per si mateixos.

Espere arribar a l'entrenament esta vesprada.
Ale

garrot i pa dur ha dit...

Cuidao en els videos que vegeu no siga que estigueu al vestuari dutxant-se i vinga algú per darrere i hagueu d'estar tot el sopar de peu.

Pep Sivera ha dit...

Ieee Pep, ja estas tardant a crear la lliga del anti-broker que tinc ganes de dedicarme a pedre pasta...jejejeje, per cert no se com collons ho he fet pero 135 de la general esta jornada...:p

eloiet ha dit...

Ejem, ejem... Pepet, que fas collons!!!

dis-me algo de lo del partit del dijous

elpepgf ha dit...

perdó, perdó... q he estat un poc liat aquest matí...

feina d'aquesta vesprada:

1- fer el resum del partit
2- crear la lliga antibroker
3- mirar el tema entrades x al valència - panathinaikos

ale, fins ara! ;)