divendres, 22 d’octubre del 2010

La Prèvia de la 3ª Jornada

Aquesta 3ª jornada tindrà lloc en dissabte de vesprada per als equips ondarencs, en l'apartat masculí, mentre el Cadet Femení, també Federat, jugarà el dissabte, però pel matí.

Així doncs, el Cadet Femení jugarà en Ondara el dissabte 23 a les 11.30h., rebent el Pedreguer, equip ja guerrejat en les categories de federació.
Les xicones de Lluís, debuten en la Lliga d'I.R., amb molta ilusió i ganes. Esperem que aconsegueixin un bon resultat.

Per la vesprada, a les 18.30h. jugarà el Júnior Masculí en Alboraia, un complicadíssim partit, ja que els de València tan sols han jugat un partit i l'han guanyat, però aquest ha sigut front el Ruralcaixa Benifaio, un dels equips que s'espera que estiga a dalt de tot de la taula a finals de temporada. Per tant, els ondarencs tindran que donar-ho tot dins la pista per emportar-se un bon resultat cap a casa.

El Sènior Masculí, visitarà Benissa a les 19.00h., en un dels partits més complicats d'aquesta temporada, ja que no oblidem que el Benissa te un gran equip i que ve de Preferent, i així ho mostren els seus resultats amb victòries per 40-76 en El Perelló i per 76-52, front el sempre temible Oliva.
Els ondarencs tindran que suar sang per emportar-se la victòria cap a casa, cosa que es presenta molt complicada, ja que tindran que jugar al 110% de concentració, durant tot el partit.
L'eixida del bus serà des del Prat, a les 17.15h.

Ací vos deixem unes fotos del partit en València d'ahir, front el Panathinaikos:

Cook dirigint l'atac valencià i Lluís amb De Colo.

Salut i sort a tots.

12 comentaris:

elpepgf ha dit...

mare meua... veia q no feia l'article... quin matinet porte, senyor...................

elpepgf ha dit...

Jero, mariquita, ja no es q no vingues als entrenaments, es q ja ni dones senyals d vida... Esta tot be??? La dona et porta martir, o q???!!! Jejeje

jero ha dit...

que va tio!,el cotxe em porta martir!!,air cuant eu tenia tot montaet,no vaig ni ixir del taller,jajajajajajajaja!!,ara sa trencat unaltra cosa que no vam vorer,aixina que continue sense cotxe!,esta semana li furtare el de mompare per que aso ja no pot ser.
Mos vegem al Prat a les 17:15,fins despres!!

Ale a cascarla!!

elpepgf ha dit...

bon dia, acabe d'arribar d'unes reunions en benidorm i com bé haureu pogut comprovar no he actualitzat el bloc...
ja ho faré demà d matí, q ara no tinc el cabet per a escriure molt...

eloiet ha dit...

Eres un manta!! Segur que has estat tot el dia menjant pastissets i escoltant tonteries i ara fas com a que estas agotat!!

elpepgf ha dit...

dona-li un cop d'ull a l'hotelet on estàvem... jejeje ;)

http://www.asiagardens.es/

eloiet ha dit...

Je conec este hotel... ara si que tinc clar que vas fer de tot menos treballar. MANTA!!!

Pep Sivera ha dit...

Jo només vec que no hi ha article de la palliseta que vos van pegar...mantes!!!!!!!!

Pere ha dit...

Qui collons és Pep Sivera?????????Que passa que el nostre Pito de tota la vida renega de tot el seu passat ara que esta en la jet set de Palma???????

Com diuen al meu poble,Pep Sivera, on passes l´estiu passaràs l´hivern!!!!jajaja!!

Pepe a vore si una setmana que faig punts vas i no fas la crònica!!!!Aque no et trec a jugar el pròxim partit!!!!!

elpepgf ha dit...

tranquiiiiiiiilll... q això d'estar un dia sencer fora d l'oficina retrassa la feina... es q.......

Pep Sivera ha dit...

Pere, el que passa és que así soc una persona respectada (fins el moment) no com ahí que ja la meua reputació esta per terra...jejejeje.

Això es veritat Pep, fes la crónica que Pere porta la pijor mitjana anotadora de la seua exitosa carrera en el bàsquet, 0,67 punts per partit...això si, segur que es el rei de les assitències!!!

elpepgf ha dit...

jajajajaja, rei d les assistències, diu...
home si tens en conter q d cada 4 boles q passava als pívots, 3 acabaven en les mans dels contraris... i n precisament x a traure d fons, desprès d'aconseguir cistella, no... jajajajaja