dilluns, 16 de març del 2009

Un Pere imparable no evita la derrota del Sènior Masculí

Una jornada més, hem de donar la mala notícia d'una triple derrota ondarenca. Els equips del nostre poble no aconsegueixen alçar el cap. I tant en el partit del Sènior Masculí com en el del Júnior Femení, les derrotes vingueren acompanyades de lamentables actuacions arbitrals, on se'ls pot llançar tota la culpa de les derrotes.

En primer lloc jugava a les 16.30h. el Júnior Masculí en El Campello front el Lycée Français, el partit es resolgué en el tram final, ja que els ondarencs aguantaren molt bé els atacs durs dels del Campello. A la fi un ajustat 42-32 donava la victòria als locals, mentre els nostres amb tan sols 6 jugadors, realitzaren un partit molt digne.

A les 17h. jugava el Sènior Masculí en Alacant front el Carolinas, i des de la primera acció del partit on no xiularen una clara falta sobre Jordi ja es notà que l'arbitratge seria molt dolent i els contraris molt durs. El primer quart estigué controlat pels ondarencs, però amb pocs avantatges, finalitzant-lo 19-20. El segon quart estigué encara més controlat pel joc brut de l'equip local, qui gaudia de la confiança del àrbitres, al descans s'arribà amb un 32-29, acompanyat del bon joc ondarenc i de la foscor dels contraris.El tercer quart començava amb un parcial local de 7-2, però els nostres responien ràpidament amb un clar 0-11, deixant els locals 7 minuts sense anotar. S'arribà a la fi del tercer quart amb un esperançador 39-41, però en el darrer quart, un nou parcial d'inici de 8-0 sentenciava el partit a favor dels locals, sabedors que els àrbitres seguirien deixant-los pegar tot el que volien.
A la fi el 55-48, marca l'igualtat del partit i encara que tots feren un bon partit el 5/5 en triples de Pere no pogué evitar la derrota.
Anotació: Sergi 2 punts, Jordi 6, Joan 0, Felip 4 i Pep 6 - cinc inicial - Eloi 22, Pere 3, Cèsar 3 i Fer 2.

El diumenge jugava el Júnior Femení en el "pavelló descobert" d'Ondara, jugant-se la quarta plaça front el Pego, però un cop més aquesta temporada l'arbitratge fou patètic i demostrà no estar a l'altura ni de les categories de Benjamins.
Les ondarenques estaven mentalitzades què tenien que guanyar de més de 10 punts per a fer-se amb la quart plaça i es notà des de les primeres jugades, on aconseguiren avantatges importants des de l'inici del partit, arribant a la fi del primer quart amb un bon 16-12. El segon quart continuà el festival arbitral, però a pesar d'això el marcador continuava augmentant a favor de les nostres, arribant al descans amb un clar 28-18. En el tercer quart encara anaren millor les coses, amb un nou parcial de 12-9 i un 40-27 favorable per acabar amb el darrer quart. Però si els despropòsits de l'àrbitre, el senyoret Garcia, havien estat grans fins aleshores, en aquest quart ja foren massa, deixant que la jugadora 4 del Pego agredira a Carla, sense sancionar-la i sense ni tan sols advertir-la, tot això propicià el desconcert i la ràbia de les nostres que es veien incapaces d'eixir de la pressió amb continuades faltes no xiulades per l'àrbitre. Així doncs, el Pego aconseguí el parcial que volia, per enviar el partit a la pròrroga, ja que el temps reglamentari finalitzà amb un 48-48, i amb tan sols un últim minut de joc ben arbitrat, però novament en la pròrroga s'oblidà el xiulet a la butxaca, i les nostres amb Neus i Leila eliminades per faltes personals no saberen anotar des de baix l'anella cistelles fàcils que els hagueren donat la victòria. A la fi de la pròrroga 52-58, que no reflexa en cap moment la realitat del partit.
Anotació: Alba 16, Sandra 8, Carla 9, Neus 2 i Sílvia 0 - cinc inicial - Leila 4, Vane 13 i Andrea 0.

Salut a tots.

16 comentaris:

elpepgf ha dit...

peazo resum m'he cascat! encara q no he incidit prou amb els àrbitres...
si els del dissabte eren dolents, xavals, no vos vull ni dir com era el q ens va xiular el diumenge en ondara a les xiques, és molt més q lamentable!

PERE, ENHORABONA PEL 5/5 EN TRIPLES (ho pose en majúscules i tot), encara q a la fi no ens serviren d res... a veure quan ens fas un clínic d llançament, xaval!!! jejeje

elpepgf ha dit...

x cert, l'aposta d'avui:

Day 73
Chile Divison 9
[b]x11.3 Vallenar Elves [/b]vs Washington Generals x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=522&name=Division%209

i ja sabeu: "qui no vulga pols q no vaja a l'era..."
no, trobe q no era aquesta la frase...
aaaaaaaahhh, ja ho recorde: "caù panye amb els seus dolors!"

Pere ha dit...

Pep eres un cabró!!!!!!!!!!!!!!
No pense passar-te el baló ni una vegada més (i això que trobe que soc dels pocs que tel passe!!!jajaja!!

D´ara endavant quan tinga el baló no li´l passaré a ningú i em dedicaré a ampliar la meua ratxa d´encert en el triple que vos dona tanta enveja.Son tan perfectes que que no necessiten tocar ni aro ni la red!!!!!!!!!!!!!!!!

Va ser una actuació tan brillant que fins i tot l´afició rival em va ovacionar com a Ronaldinho al Bernabeu!!!

elpepgf ha dit...

és veritat, pere, quan tocaves la pilota es sentia a la grada un sorollet, com dient: "cuidao, cuidado, q va a llançar el 5...!"

a veure si el q no te la torna a passar soc jo, q trobe els 5 triples van ser (com sempre) d passes meus, eh!!! ojito!!! jejeje

ah, i q sàpigues, q tot el viatge d tornada anàvem pegant-li voltes al titular d l'article d'avui, així q no és tan sols cosa meva... jejeje

eloiet ha dit...

Molt bona la crònica de esta semana Pep... a vore com entenen els lectors que el tal Pere eixe fa un 5/5 en triples i sols anota 3 puntets... Pere, deuries explicar als lectors que no van assistir el que va passar.

No li tires tota la culpa a Pep per el titular, va ser una decisió consensuada al camí de tornada i tots estavem d'acord. No tingues por, que al pròxim partit tens un lloc al 5 inicial segur, dona igual el que faces.

No estic d'acord en Pep en lo del arbitratge del partit, pense que va ser un del millors que hem tingut este any i que no vam perdre per culpa d'ells, sino per culpa nostra. Quan un equip juga amb intensitat tot el partit i l'altre no passa el que passa...

Pep Sivera ha dit...

menys mal que eloi es un tio serio i diu les veritats!!! jo no se que ens passa pero fa dos mesos que juguem a les boletes xatos!!! a vore si espabilem o que fem...

Pere enhorabona no tots els dies s'aconsegueix una serie de tir tan envejable, i tu pots fins i tot disimularo en la estadistica, 5/5 en triples= 15 punts, pere 3 punts...jajaj vinga home que necesitem els teus triples!!!(pero els que pasen per el aro ehhh)

CarLa ha dit...

Holaa!!
jajaja, esta vegada per lo menos as comentat algo dels arbrits que hi ha voltes que...jeje
trobe que mai ens havia tocat un arbrit tan roin hi mira que em tingut alguns que...
res mes, m'ha garadt aixo de que as comentat l'actuacio de la 4 .
res mes adeu

elpepgf ha dit...

és q és veritat... a la 4 tan sols li va faltar pegar-te una punyada, xq gairebé et va arrancar la camisola i et va mirar amb una cara d'assassina q pa q... i el senyoret q estava mirant-ho va girar la cara x a no expulsar-la... x a q tingueren més opcions encara d guanyar el partit, i la veritat és q li va eixir b al senyoret d l'àrbitre...
vaig trobar una actuació lamentable i premeditada, d fet, trobe q en cap partit ens han xiulat, ja no dic a favor, però ni tan sols neutralment... sempre en contra... no sé si es q tenen algo contra l'equip o q passa, però sempre és així!

eloi, és veritat q ells tenien molta més intensitat, però en eixa intensitat no es pot comptar amb la benevolència dels àrbitres, ja que en gairebé totes les jugades ens feien més d'una falta i no les xiulaven... si ho hagueren fet, el partit haguera anat x altres camins!
jo, x exemple, en el partit d'ahir d les xiques, en la pròrroga ja estava tant cremat amb l'àrbitre q no podia ni alçar-me d la banqueta, i mira q no m'assente mai durant els partits d les xiques!!!
era acció darrere d'una altra... i no es q feren dobles, passes, xafaren la línea i no ho veiés, faltes garrafals q no xiulava..., es q el tio no es movia del mig del camp... ni tan sols s'acostava a tocar la pilota quan es tenia q traure desprès d'una infracció... la jugadora q agafava la pilota, traia i au, i podia passar-se 10 segons, q el tio no contava ni x a traure d banda, ni els 8 segons d passar el mig camp... res, no feia res...

elpepgf ha dit...

quin rollasso he soltat...

elpepgf ha dit...

ja sé q m'he enrollat mogolló però no em castigueu amb el vostre silenci, per favor!!! no ho puc suportar!!! (més q res, xq avui és "free day" al cyberdunk i no em puc distraure massa...)

leilaond ha dit...

Mister no vaig a dir res del diumenge...encara tinc ganes d matar....


dema l'entreno es a les 7????

garrot i pa dur ha dit...

Pep, deus haver-ho posat per compromís, no? Per que jo no vaig fer cap punt. Això o que la anotadora es va enamorar de mi i men va apuntar algún per ahí "destrangis". A vore si demà puc amb la gossera i m'assome a l'oficina per aclarir lo dels comentaris.

FER

elpepgf ha dit...

jo si q no m'he inventat cap d punt, eh!!! he posat el q estava en l'acta... igual li vas entrar a la xica x l'ullet i et va posar a tu una cistella q no sabia d qui era i au... jeje
va, a veure si et passes ja i et demostre q sí es pot! ja q el "gurú" d l'informàtica, més conegut com eloi em va donar la raó, ara ho tinc q demostrar!!!

leila a les 7.30, no arribes a les 7, q desprès és culpa meva!!! podries passar a x neus, així jo vaig amb la bici, gràcies!!!

leilaond ha dit...

si k demanes no?? jajaja val anire jo a x neus...


xau xau

n3us ha dit...

buenas gent...!!!

ja podeu dir-ho ja...kin arbrit ens va tocar...senyor...jo trobe q si havera pitat com toca haverem guanyat, perq vam jugar de puta mare!!!!!


I sobre demà, leila no fa falta q vingues a x mi tinc un compromís q m´ha sorgit a última hora i no podré anar a entrenar....PERÒ EL DIVENDRES SENSE FALTA...!!!!!




adèuu besets..!!!

elpepgf ha dit...

m'encanten els vostres compromisos... no comment!!! com vos tinc q tornar a dir q vos necessite a TOTES (8) x assajar jugades, q si no, no podem fer res!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ja estem un altre cop amb el divendres... ala pos...
si teniu un compromís, q és el bàsquet, podríeu dir q no podeu anar en eixes hores, no? dic jo... o resulta q vos dona completament igual...