dimarts, 31 de març del 2009

Torna el bon joc, la rapidesa, la plasticitat, l'elasticitat...

Abans d'entrar en detalls, volem agraïr i donar les gràcies a l'excel·lentíssim Ajuntament d'Ondara per brindar-nos l'oportunitat de poder jugar en el "pavelló descobert" del nostre poble, ja que gairebé sempre està ocupat pels nombrosos actes que es realitzen en Ondara i sempre hem de jugar en la pista de fora, però aquest cop es "tiraren al roll" i ens deixaren lliures les pistes del "pavelló descobert". Així mateix agraïm la presència dels gairebé 100 aficionats que acudiren a veure el fenomenal acte del que pogueren gaudir!!!

El passat dissabte 28 de març pel matí i aprofitant el descans, els jugadors del Sènior Masculí acudiren en massa al partidet-paxangueta que havien muntat entre ells i la vella glòria "Toni", més conegut com a "bouet" o "tanqueta".
La convocatòria funcionà i acudí tot l'equip Sènior al complet llevant de Jordi i Sergi que tenien compromisos personals i socials, però en el seu lloc acudiren el ja esmenat Toni i Llorenç, el tècnic assistent del Júnior Masculí, qui gaudeix d'un gran estatus dins del club ondarenc, degut al seu gran desenvolupament de l'equip Júnior des de la banqueta i les seves elaborades i sempre eficients tàctiques.
L'hora acordada per tots fou les 10 del matí, per començar a jugar a les 10.30 h. I així ocorregué, quan tocaven les 10.30 h. al campanar d'Ondara entraven per la porta del "pavelló descobert" els dos darrers participants: Eloi i Felip, aquest últim amb un careto de son que no se'l podia aguantar. Ja estaven tots preparats per a jugar, però abans, Toni, qui feia mesos que no tocava una pilota de bàsquet, intentà el seu primer llançament a cistella, llançament triple en aquest cas, que se n'anà un pel tort... Tan sols un poc més d'un metre per dalt l'anella, però res que no tinguera solució.

Els equips es componien dels següents membres:

Equip guanyador: Toni, Llorenç, Pito, Fer i Eloi.
Equip perdedor: Pere, Cèsar, Joan, Felip i Pep.

A la primera ullada, ja es veuen certs favoritismes per a l'equip guanyador: Tenien un base pur (encara que en condicions llastimoses), com Toni, i a més, comptaven amb dos pívots purs, com Fer i Eloi. Mentre l'equip perdedor tenia que jugar amb un escolta com a base, amb dos alers i amb dos 4s. Aquests equips feien oloreta de descompensació!!!
Però tot començà malgrat aquests favoritismes. En el primer partidet jugat a 21 punts, al descans guanyava l'equip "perdedor" per 11-10, gràcies a dos triples consecutius del seu "base" Pere, però en la segona part l'equip "perdedor" començà a perdre balons degut a vàries jugades molt polèmiques i a l'excessiva duresa del joc defensiu de l'equip "guanyador", quedant finalment vençuts per 21-18.
I ja en el segon partidet, aquest cop jugat a tan sols 11 punts, l'equip "guanyador" arrasà al "perdedor" per 11-4, aconseguint un parcial inicial de 7-0, fins que el pivot de l'equip "perdedor", Pep, més conegut com "el Gran Capità" es posà les piles a ell i a l'equip i amb dos cistelles consecutives i una altra de Pere es posaren 7-3, posant els cabells de punta als "guanyadors". Però de nou, per l'excessiva duresa defensiva, els "guanyadors" aconseguiren guanyar el partit pel ja esmenat 11-4, no sense polèmica, ja que en una jugada de contraatac, Pito intentà frenar Cèsar fent-li una falta excessivament dura, agafant-lo per darrere i, gairebé, provocant un cop molt important contra els suports de la cistella.
Però a la fi la jugada acaba cordialment i sense ferits, encara que amb moltes queixes als àrbitres del partidet.
Desprès d'aquesta suada, els nostres grans jugadors anaren a la Plaça de Bous a celebrar-ho amb la companyia d'unes cervesetes:



Ací tenim els feliços jugadors desprès del partidet!

Ací tenim als jugadors, ja entrats en l'alcohol i intentant tombar a Eloi.

I ací els tenim, quan ja no es podien ni alçar de la cadira Eloi i Toni.


Salut a tots.

17 comentaris:

elpepgf ha dit...

disculpeu per la falta d'arxiu fotogràfic del partidet, però segons pareix el fotògraf es va bufar quan ens feiem les cerveses i va esborrar totes les fotos del "pavelló descobert"

x cert, he d dir q si algú recorda la jugada entre cèsar i pito un pel diferent, és degut a l'excés d'alcohol en la plaça d bous, desprès d jugar, així com les jugades excessivament dures!!! jejejejejeje, mentre escrivia em partia d la risa!!! jejeje

garrot i pa dur ha dit...

veeeerga Pep, quina memoria tens! Quin relat més detallat del partit!

quines excuses més barates dones, que si descompensació, que si no se que... jejeje

I parlant de tot un poc, jo no se vosaltres però quan vaig tirar a alçar-me de la cadira, no diré mamat, però prou emborrascat si que anava...


FER

Pere ha dit...

Peo t´ha faltat la rao més important i tradicional de totes les crítiques:ELS ARBRITS EREN MOLT MALOS I EM PERDUT PER CULPA D´ELLS ,PER QUÈ NOSALTRES SOM BONÍSSIMS.
Jo personalment vaig perdre 300 calories jugant el partidet i en vaigrecuperar 1300 a la cervesseta ,així que a este ritme en 3 paxanguetes més trobe que podre arribar als 95 kilos (almenys tinc l´excusa que altres ja els tenen ...jajaja!!!)
Quan vullgueu ho repetim que va estar molt bé!!!

Pep Sivera ha dit...

no se si es per algun motiu en especial, pero fixeu-se en tercera foto!! jo estic tocant-me els ous, pero literalment!!jejejejejeje

com que pito intentà frenar cesar??? uiiii jo m'he perdut algo...
no cal parlar dels triples de pito i el de toni a tauler que van donar la victoria al equip "guanyador" eixos no son importants...jijijiji

elpepgf ha dit...

i q em dieu del títol d l'article!!!??? tan sols el títol ja val la pena, eh!!!
mira q vau abusar d la cervesa! menys mal, q jo, com a persona responsable q soc i capità me'n vaig anar abans!!! a dinar, clar!!! jejeje, però em vaig comportar!!!

XIQUES LA FEDERACIÓ ENS HA POSAT (A FALTA D CONFIRMAR-HO PER ESCRIT) EL PARTIT EL PROPER DIMECRES 8 D'ABRIL A LES 20H. es a dir, el dimecres d la propera setmana (dimecres sant).
espere q TOTES pugau acudir i jugar! recordeu q és el darrer partit i és el q sempre es recordarà... ejem... això vol dir q vingau totes i feu un gran partit i si pot ser, li plantem cara al líder, val xiques???

garrot i pa dur ha dit...

molt bo el article pep (va anem a deixar la broma, bueno no) sobre tot quan parles del tal llorenç eixe jeje. Va estar molt bé el partidet haurem de consultar les apretades agendes per tal de fer-ne un altre. Ale a pasar-ho bé, vaig a continuar en el puto Steiner.

llorenç

elpepgf ha dit...

pito, no insinuaràs q el bo d cèsar et va intentar placar i matar a tu, no??? tots sabem q quan perds els papers pots ser un tant perillós!!! tio! moderat ja, i deixa d pegar pals a la gent!!! jejejejeje

b, ara en serio, ja està bé la broma:

li dic a rafa q done l'equip sènior d baixa i ens dediquem a jugar paxanguetes els dissabtes d matí o q!!!!!!!!????????
xq aquest diumenge serem: sergi, jordi, pito, cèsar, joan, eloi, fer i jo! això si tots acudim, q estaria bé, els qui han dit ja q no poden vindre son pere i felip, ningú més va dir q no venia!
q faig?????? dieu-me cadascú el pensa!

Pep Sivera ha dit...

per quatre partits que queden ho intentem no??? si anem a este que es el mes xungo ja anem a tots, perque el de les 10 del mati a alacant es pot arreglar, diguent que despres fem una paelleta a la plaça de bous, no??

Jo al partit front al altea del dia 18 de abril es el unic que no podre estar (a part dels que treballe) pero es en casa i estarem tots aixi que tampoc es molt greu.Jo pense que deguem acabar la temporada amb una miqueta de dignitat,i per a la temporada que ve ja parlem!!

elpepgf ha dit...

jo per al partit d l'altea puc estar fins el descans, aleshores me'n tinc q anar!!! tinc comiat d solter, però aniré a la primera part, encara q arribe just!

eloiet ha dit...

Que passa personal?? Molt bona la crònica, encara que pareix que la cervessa va afectar mes del degut a Pep, ja que algunes de les accions i comentaris estan un poc manipulats!! Serà cert el que diuen que el que controla els mitjans de comunicació te el poder?? Ahí deixe la pregunta.

Del tema serio, la veritat es que vaig disfrutar mes de la paxangueta que en un partit oficial així que la meua opinió està clara. Per contra he de reconeixer que Pito te rao al dir que deuriem acabar la temporada en dignitat. Jo aniré als partits que resten (salvo força major) pero haurem de mirar be quants acudirem per evitar vergonyes anteriors.

elpepgf ha dit...

pos trobe q si els dos capitans diem q continuem fins a la fi d la temporada, queda acordat això!
x cert! parlant del partit d'aquest diumenge, podríem quedar un poc abans i esmorzar en el bombilla, x exemple, no? a veure: si el partit és a les 11.45 i hem d'estar allí a les 11, hem d'eixir d'ací a les 10.15, podríem quedar a les 9.30-40 per a pegar el mos!
desprès fem dinaeta o no??? com teniu la disponibilitat???

en l'altre tema, jo personalment opine q no he manipulat cap veritat d cap jugada del partit ni d res, tan sols he dit el q va passar punt x punt! d fet, ja haveu llegit el q ha dit fer més amunt, no? "veeeerga Pep, quina memoria tens! Quin relat més detallat del partit!"
i jo ja he avisat, també: "x cert, he d dir q si algú recorda la jugada entre cèsar i pito un pel diferent, és degut a l'excés d'alcohol en la plaça d bous, desprès d jugar, així com les jugades excessivament dures!!!"

ale ahí deixe això...

garrot i pa dur ha dit...

uuuui esmorzar, dinar... no se jo com es jugarà el partit eh... jejeje

per cert, lo de la crònica detallada ho he dit per que jo del partit recorde jugar a bàsquet i la famosa jugada Pito-Cèsar i poc més

fer

leilaond ha dit...

wenas! xo PEP no mas aclarit kuan es jugara mes o menys!! o no esta clar encara???


si eres un bon mister...sabras k has d dirme.... wno tu mismo!



aeu aeu

elpepgf ha dit...

leila, com a bon míster sé q no has llegit més amunt:

XIQUES LA FEDERACIÓ ENS HA POSAT (A FALTA D CONFIRMAR-HO PER ESCRIT) EL PARTIT EL PROPER DIMECRES 8 D'ABRIL A LES 20H. es a dir, el dimecres d la propera setmana (dimecres sant).
espere q TOTES pugau acudir i jugar! recordeu q és el darrer partit i és el q sempre es recordarà... ejem... això vol dir q vingau totes i feu un gran partit i si pot ser, li plantem cara al líder, val xiques???

elpepgf ha dit...

b, b, b... pareix q el cyberdunk ja comença a merejar-se... jejeje
ahi van les apostes x al dia 4:

Day 4
Chile Division 6
x1.1 1919 Chicago Black Sox vs Puerto Blades x11.74
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=330&name=Division%206
Chile Division 9
x10.26 Lautaro Montt vs Washington Generals x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=522&name=Division%209

he vist q la dels chicago black sox ja l'han canviada i s'ha quedat en x7, però "caù panye amb els seus dolors!" xq ara, la més bona és la dels washington generals...

fer, tots sabem q tu quan jugues a bàsquet et concentres com ningú, x tant no pots recordar tantes coses, però en canvi jo, q no em concentre mai i estic pensant en les papallones q hi ha a la primavera x les pinaetes d segària, pos si q em puc fixar més en les jugades o en qualsevol cosa sense importància!!! jejejeje

leilaond ha dit...

ooooooooooooooh mister.... no eres un bon mister.... tu sabras!

jaja dimecres?? ufff vle! jaja

*..alBetaa..* ha dit...

mister!! ui no anirem qe tenim ensallo...

com ho posen a les 8??? qe cabrons...pfff em mata!