dimecres, 25 de març del 2009

Paxangueta per el proper dissabte 28 de març

L'equip Sènior Masculí, davant la jornada de descans que tenen aquest proper cap de setmana han quedat per a fer una paxangueta el dissabte de matí a les 10h., per començar l'esmenada paxangueta a les 10.30h.

Esperem la màxima afluència de públic i, també, de gent interessada en participar en la paxangueta, ja que tot aquell que vulga jugar, serà benvingut.

Desprès de la paxangueta, celebrarem una "cervesada"!!!

Salut a tots.

9 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, així queda encara més clar, no??? fer, encara no tinc cap foto teva, però tranquil... tot arribarà... jejeje

garrot i pa dur ha dit...

això anava a dir-te!! quina falta de respete no posar-me juas juas juas. Per cert, esteu posant la paxangueta un poc massa pronte per a ser dissabte no?

FER

garrot i pa dur ha dit...

ei peo crec q t'has expressat malament: seria gran cervesada patrocinada per alianz-viatges albatour.
saps algo de la famosa acta?

llorenç

garrot i pa dur ha dit...

quan posa peo és pep. no per res sinò que està al costat i un és un poc pato

eloiet ha dit...

Je, je, no em canse mai de vore la foto eixa de l'equip. Que bona es!!

Llorenç, m'ha agradat això de Peo, ho podem instaurar com a nou nom de Pep, no?? Ja que som valencians podem dir-li pet (encara que la tecla no està al costat, sona millor). Ahí deixe la proposta.

Ens vegem doncs el dissabte a les 10 al poli.

Toni, ara passes de contestar els missatges al feisbuc i te'n vens directament ací o que!! quina falta de respecte.

'Pet', bona jugada la del nou C. Segur que es util per a algun equipet. Els altres jugadors de Toni (Vaig Fumat i Maltes d'Ondara) acaben contrat el dia 1. Els dos son PG (un defensiu i un ofensiu). Si creus que es poden aprofitar per als dragons dis-ho i si no els busque algun equipet humà en el foro. au

elpepgf ha dit...

eloi, tenies tota la raó del mon!!! arribe ara d la fira d mostres d valència... i, he d dir q sí, q les "azafates" estan tremendes!!! pareix q les trien a pols!!!
i segons pareix tots anem allí a fer el mateix: RES!!! hem passat el matí, ens han reunit abans d dinar dient-nos q tenim q vendre més segurs, desprès ens han convidat al dinar i ens han arreat d'allí...
es a dir: hem anat a passar el dia i a veure "azafates"!!! jejeje,q bo!!!

el tio eixe, ja m'ha passat al pf lemond richard, el q tenim en el "the team of illusion", és un crack! me'ls dona i au... jejeje
en quant a vaig fumat i el maltès, ens esperem a la propera temporada q acaben el contracte chuck norris i kude kudeiro, i ja els portarem a l'equip!!!

quedem així doncs, a les 10 al poli!!! fer, tu pot arribar a les 10.20, q sabem q tot va amb parsimònia!!! dis-li-ho a manolo, també, x si es vol acostar a jugar! ells juguen el dissabte d vesprada, però si es vol acostar, sempre serà benvingut!!! jeje

i q conste q no m'agrada ni "peo", ni "pet", a més, estic segur q no volia dir "pep", volia dir "però", xq si no, la frase no quadra!!! així q res d traure'm cap nom, q ja som prou majorets x a fer eixes coses, eh!!!!!!!!!! I SOC EL CAPITÀ!!!!!!!! UN POC DE RESPECTE!!!!!!

garrot i pa dur ha dit...

pep m'ho haveres pogut dir que la facultat està al costat i havera anat a vore azafates i la fira de monstres de valència, mira que pasar-me el matí en classe... I si volia dir pep

elpepgf ha dit...

si vols anar avui encara estàs a temps, s'acaba aquesta vesprada!!! això sí: has d'anar amb traje i corbata, xaval!!! no intentes entrar allí "estil urban" q igual ni et deixen!!!

Pere ha dit...

Bep jo al final crec que també aniré a jugar(ja que he conseguit que canvieu l´hora...)Ara voràs com som més per jugar una paxangueta que per a jugar un partit de lliga.SOM UN EQUIP DIFERENT!!!PERÒ M´AGRADA!!JAJAJA!!
Propose veterans contra jovenets i qui perd paga la cervesseta!!!!Així haurà més motivació.(trobe que ja estic parlant massa per què si hem de guanyar pels meus triples...)