dimecres, 18 de març del 2009

Nova possibilitat de victòria front "un gran"!

En la propera jornada, que es disputarà el diumenge a les 17h. en el pavelló de Tavernes, les nostres jugadores tindran una nova oportunitat de guanyar a un dels equips grans de la categoria, en aquest cas, el tercer classificat. Serà un partit ben complicat, ja que el Tavernes, encara es jugarà aquesta tercera plaça, per què te el Pego a tan sols una victòria i en cas d'empat el Pego seria qui es quedaria aquesta codiciada plaça, ja que tenen el basquetaverage a favor.
En tot cas, les nostres jugadores del Júnior Femení tindran que fer un partit gairebé perfecte i aconseguir frenar la pivot i la base de l'equip local, que en la seva visita a Ondara realitzaren un partidàs entre les dos. El partit de la primera volta es perdé per un ajustat 48-55, i les ondarenques intentaran aconseguir aquesta darrera victòria que seria un colofó extraordinari a una bona temporada.
Salut a tots.

8 comentaris:

elpepgf ha dit...

l'aposta del dia d'avui!

Day 75
Chile Divison 9
x1.1 Washington Generals vs [b]Quilpu� Dogs x11.32[/b]
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=522&name=Division%209

aposteu, aposteu, q s'acaba la temporada... i "caù panye amb els seus dolors!"

garrot i pa dur ha dit...

ja vas comprovar com no es pot posar comentaris eeeeeh jajajaja

de nosaltres ja no dius res al blog? açò que és?

que passa que ja no veus possibilitats de que guanyem? jejeje

jo li done la raó a Pere, o el mister diu la frase màgica o no hi ha victoria

FER

elpepgf ha dit...

d nosaltres ja parlaré, ja... ejem... hi ha temps x a varis articles durant tota una setmana...
encara q aquesta és més curta! o no! en realitat és exactament igual d llarga i d curta q la passada setmana i q la propera, però hi ha un dia laboral menys... això significa q és més curta i a l'hora q tenim un dia menys d vida??? o tal volta significa q ningú sap on està i tots estem bojos??? o tal volta vol dir q jo estic com una "regaora" i em dedique a regar???
aaaaaiiiii (suspir!)! desprès d filosofejar tant ja no sé q pensar!!!

garrot i pa dur ha dit...

jo no he conseguit llegir-ho sencer sense perdre'm

fer

Pere ha dit...

Perdona...que hi ha un dia laboral menys?Serà per als cabrons que treballen a la comunitat valenciana per que els pringaos com jo estem treballant i no hi ha cosa que done més ràbia que ntreballar mentre la resta estan de festa (pero tranquils ja em vengaré a l´estiu.JAJAJAJAJAJAJAJ(RISA MALICIOSA)

Esteu tranquils que este finde guanyem segur per una rao molt llògica:jo no aniré a jugar.Les últimes 7 derrotes han coincidit que jo estava jugant així que la llògica ha començat a funcionar i he arribat a la conclusió(a la que Eloi ja havia arribat fa setmanes )que perdem per culpa meua.Ara bé,ara vorem que feu sense els meus 5 triples per partit,per que no veig a cap sustitut que puga tenir tan d´encert com jo.

Pep Sivera ha dit...

Pere sempre puc estar jo, pero un 5/5 es complicat...moooooooolt complicat, jo almenys en tinc que fer alguna...jijijijiji encara que tampoc estare pero bueno

elpepgf ha dit...

q bé!!! així joan podrà fer les 5 faltes durant els 40 minuts del partit i no caldrà q les faça rapidetes amb l'excusa q l'entrenador vos faça jugar a vosaltres... xq al pobre xic li sabia mal llevar-vos minuts el primer partit q jugava i les va fer rapidetes x això!!!
ja li diré q pot jugar com sap i no pensar amb vosaltres, ja q no veniu!!! jejeje
pere, xq t'has d venjar a l'estiu...??? ejem, ejem... jo ho faig durant tot l'any!!! jejejejjejejejejejejejejjeejjejejejejejjejejejejejejejejjeejjejejejejejjejejejejejejejejjeejjejejejejejjejejejejejejejejjeejjejejejejejjejejejejejejejejjeejjejejejejejjejejejejejejejejjeejjejejejejejjejejejejejejejejjeejjejejejejejjejejejejejejejejjeejjejejejejejjejejejejejejejejjeejjeje

açò sí q és risa maliciosa... jaja

n3us ha dit...

mister has posat una foto on faig cara de boja psicopata....JOLINESS jajajajajaja!!!!!


demà es a les 7:30?



muaks