divendres, 13 de març del 2009

La prèvia de la jornada 20

Aquesta jornada comença amb l'enfrontament del Júnior Masculí en Alacant, on visitaran la pista del Lycée Français el dissabte 14 a les 16.30 h.
El conjunt ondarenc que ha millorat notablement el seu joc, gràcies als dos fitxatges d'hivern, José i Joan, deuran donar-ho tot front el quart classificat si volen endur-se un bon resultat cap a Ondara, ja que els alacantins, desprès de perdre 3 partits consecutius, ara han tornat a les victòries i en porten 3 seguides, la darrera front el mateix líder de la categoria, l'Albufereta.

A les 17h. començarà el partit del Sènior Masculí, també en Alacant, però front el Carolinas. L'equip ondarencs s'ha conjurat per a fer un bon final de lliga i deixar enrere els fantasmes que envoltaven el seu joc i tornar a reviure aquells temps on el joc ràpid, vistós i alegre els caracteritzava! El rival ocupa ara mateix la penúltima plaça, empatat amb el cuer amb 3 victòries i 13 derrotes, mentre els ondarencs son els vuitens amb 8 i 8.
L'eixida del bus serà a les 14.45h. des del Prat.

El diumenge a les 16.30h. tancarà la jornada el Júnior Femení amb un complicat partit, ni més ni menys què front el Pego en el "Pavelló descobert" d'Ondara. El conjunt ondarenc te ganes de demostrar que el partit front el Benifaió tan sols fou un ensopegament, al jugar tot el partit amb tan sols 5 jugadores, i volen fer saber, que elles també son molt competitives. Davant tindran el quart classificat, qui porta dos victòries consecutives importants front el Gata i Godella. Si les ondarenques guanyen el partit tindran opcions a furtar-li la quarta plaça, però si guanyen les pegolines la deixaran gairebé sentenciada!

Salut i sort a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

cada dia depure més aquesta tècnica articlil tan bona q em caracteritza, eh! x suposat, sense tindre en conter el joc vistós, ràpid i elegant q faig... jejejejejeje, es q no em feu falta x a auto-rajar-me, xe! q bo soc, colló!!!

les apostes d'avui:

Day 70
Chile Divison 9
[b]x11.58 Tocopilla Peppers [/b]vs Washington Generals x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=522&name=Division%209

Chile Division 5
x1.1 Fermunda Cheese vs [b]Illapel Old School x9.95[/b]
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=283&name=Division%205

jo, com gairebé sempre, em quedaré amb els generals, vosaltres ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!!!"

Fundación Valenciana de la Calidad ha dit...

Segurament no ens vorem fins demà, ja que haig d'anar a la fira de valencia a pasar el rato esta vesprada en una paraeta que tenim de la fundació... puta merda... almenys està tot ple d'hostesses ben guapes per allí dins.

Pep, recorda que demà vaig en tu a Alacant i tornem quan l'arbrit pite el final!! au

Per cert, Reballador ja està a 30 puntets del segon i a 19 assistències del lider. A vore si dona temps a recuperar alguna posició.

elpepgf ha dit...

el d les assitències no sé si l'agafarem, xq en dona moltíssimes, però el dels punts ho done ja x fet!!! jejeje

el q podríem fer demà és deixar les motxilles directament dins del cotxe, no...? o, inclús, sense motxilla... anem ja canviats i au!

i no digues lo d les hostesses, tio!!! q queda lleig x a una persona tan responsable com tu... ejem... jejejeje

*..alBetaa..* ha dit...

peeep q si tas en no cnectado no puc parlateeee ñññ :(
no jueu cap partit a ondara??? juerrr una volta q puc anar a vorevoooss!!! mecaxiiis!!
x cert, disli a sergio qe si necesita algu pa apuntar a la taula dema als partits qe meu digaaa jeje!!

ale deuu fins despress un sitoo

*..alBetaa..* ha dit...

torna a parlar qe estava berenant

elpepgf ha dit...

A, E, I, O, U! jejeje
havia eixit i ara torne!

ja m'ha dit neus q no veniu a entrenar, q teniu reunió d quintos/es... no diré el q em pareix pel bloc xq molta gent s'assutaria...... ja li he dit a neus q trobe fatal q digau q sí a la reunió sabent q coincideix amb un entrenament i q el diumenge ens juguem el quart lloc...
però b... si hagueren complit totes en els entrenaments, ara ens jugariem la tercera plaça i no la quarta o cinquena...

elpepgf ha dit...

caguen el cycycycycycyberdunk d l'ou.... es pot saber xq no va x les vesprades????????? aaaaaaaaahhh, necessite veure com han quedat els meus xiquets!!! (i els meus equipets, clar!!!!!!!!) és un dòping x a mi!!!!!