divendres, 6 de març del 2009

La prèvia de la jornada 19

La jornada començarà el dissabte 7 amb l'enfrontament entre el Júnior Masculí ondarenc i el Dénia en el "pavelló descobert" d'Ondara a les 16h. Els júniors, desprès d'experimentar una gran milloria en els dos partits del passat cap de setmana, jugaran front un equip, què aquesta temporada s'ha mostrat d'allò més irregular. La darrera mostra ha estat el partit jugat a Dénia el passat diumenge on guanyaren a un equip que pareixia imbatible fins a fa poques jornades, el líder "Albufereta". Intentarem acostar-nos tots per a recolzar el màxim possible els nostres jugadors.


Darrere d'ells jugarà el Sènior Masculí, a les 18h. front el Teixereta "B" (Ibi). Desprès de la polèmica de la passada setmana, on el conjunt ondarenc no es presentà a jugar en Onil per falta de jugadors. En aquesta jornada s'espera una forta reacció per part de tots els jugadors front un equip que és el coliste del grup.


El Júnior femení jugarà a la mateixa hora que el Sènior, però en la localitat de Benifaió. Les ondarenques desprès d'una ratxa de 4 victòries consecutives, on han demostrat un gran joc, no poden anar en pitjors condicions a aquest partit, ja que tenen les baixes de Leila, Neus i Alba, a més de la lesionada Lorena, per tant, tan sols contaran amb 5 jugadores per enfrontar-se al segon de la categoria. El conjunt local s'ha mostrat aquesta temporada, gairebé, imbatible, amb un balanç d'11-2, mentre les ondarenques tenen un lluitat 7-5.


Salut i sort a tots.

7 comentaris:

eloiet ha dit...

A vore si es veritat això de la reacció i anem tots i fem un partit aseat... que falta mos fa!!

Pep, tu vindras a jugar o vas en les xiques. A vore si escrius que esperem una fota reacció bla bla bla... i despues eres el que falla!!

Bo, no rajaré molt que encara cobraré.

A vore si Reballador fa un bon partit huí i s'acosta un poc als de davant!!

elpepgf ha dit...

pos no puc anar ni a un partit ni a l'altre... en un principi tenia q anar amb les xiques, però he tingut un contratemps familiar i demà a les 5.30 estaré d soterrament!

elpepgf ha dit...

ací teniu l'aposta x avui, està un pelet més baixeta, però ajo i agua:

Day 63
Chile Divison 9
x14.7 Chiguayante Cheese vs Washington Generals x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=522&name=Division%209

i si no voleu apostar als washington "caù panye amb els seus dolors!"

CarLa ha dit...

Sandraa!!
q ixes en primera pàgina!!!
jejeje

elpepgf ha dit...

carla, ara x xarrar et tocarà a tu!!! jejeje

CarLa ha dit...

xo no se que li trobeu als meus calcetins, i de cutre no te res la meua camiseta roseta!!
el que passa es que teniu enveje, i l'envetje es molt mala!!
ja vos agradaria tindre la meua camiseta!!
jajaajajajaja

ale!! adew, (envetjosos)

CarLa ha dit...

perdoneu es envetja!( en els casos que me enganyat)
jejejeje