dimarts, 10 de març del 2009

La conjura dels ondarencs!!!

El passat dissabte 7 de març el conjunt Sènior Masculí del Club Bàsquet Ondara "Sono Acustic" estava disposat a enfrontar-se al Teixereta "B", en el que haguera estat un partit més d'autoestima que de propi "bàsquet", per què els ondarencs venien d'una ratxa horrible on havien perdut 5 dels darrers 6 partits (contant el que no es presentaren en Onil) i justament aquesta única victòria havia arribat front el co-líder (Maristes d'Alacant 38-29), mentre els partits perduts havien donat aire a 3 conjunts de la part baixa de la taula (Pedreguer 55-51, Alcoi 81-52 i Pego 47-61).


Ara, un cop més, toca jugar front el penúltim classificat i els ondarencs arriben a aquest partit enrabietats i amb fam de victòries, esperem que, aquest cop, no perden front un dels darrers classificats de la taula, ja que el conjunt ondarenc ha caigut fins la vuitena posició (en realitat setena, si sumem el partit perdut que falta i el guanyat: 9-9) i l'únic que esperem és una reacció que els faça pujar llocs de seguida!
Doncs bé, aquest partit es jugarà el proper dissabte 14 a les 17 h. en la pista de l'SCD Carolinas, tan sols esperem la màxima participació dels membres de l'equip ondarenc i que aconsegueixen guanyar el partit, si pot ser, sense dificultats!


Salut a tots.

20 comentaris:

elpepgf ha dit...

iiiiiieeeeeeeee!!! açò sona a èpica!!! jeje, es q m'ho curre més q ningú, jeje, x exemple mireu els blocs-webs de clubs veïns com el beniarbeig, la xara o els poblets i veureu com el seu bloc-web no és ni d lluny tan bo i ric com el nostre, jejeje

ara falta q aquesta conjura siga veritat i la complim!!! eh!!! jo tinc boda el dissabte, però intentaré anar a jugar, encara q just quan l'àrbitre xiule la fi, em carregaré la motxilla i sense dutxar-me ni res, volaré cap a ondara... espere poder anar!

elpepgf ha dit...

x cert, sou tots un poc cabronets, eh!!! com voteu la majoria a q no sabeu qui és pito!!!!??? ara resulta q jo he sigut l'únic q he posat el meu vot en "jo no ho veig gens clar, xq pito no estarà..."
es q sou roïns, collons!!! jejeje

*..alBetaa..* ha dit...

aii en exa foto es veuen perfectes els calcetins d carlaa jaja!! mankanten xDD pep, dema enviam un misatge digentme si hi ha entreno (abans de qe puje a la moto per anar si pot ser) x fii sa akabattt el trimestre este dels ous jeje! falless...mmm :D b7ss

garrot i pa dur ha dit...

pep el bloc-web està molt bé, però no arriba al nivell del bloc-web de la penya garrot i pa dur. jaja
espere q m'entengues, llorenç.

P.D: jo tampoc se qui es pito jaja

garrot i pa dur ha dit...

osssssstia el disabte toca jugar al Bronx!! vorem vorem. Home, Pito si que sé qui és, el que no tinc clar és que no l'arresten abans del pròxim partit...

FER

elpepgf ha dit...

sí i també es veu la camisoleta cutre eixa roseta q porta, q ja se la podria posar d'algun altre color, però alba, tu ves callant q en tinc una q tens uns mofletets, q pa q... si la pose ploraràs!!! jajajajaja

no parlem del bloc de garrot i pa dur, q no es pot ni comentar, sou uns lamentables, teniu por a les crítiques i no voleu q la gent comente... "miediques"!!!

a pito deixeu-lo q ja ha tingut prou aquesta setmana en la detenció del seu col·lega el del video... ara qui li passarà pelis pirates i altres substàncies estupefacients??? jejejejejejejeje
és broma, eh pito! o no!!! jejejejejejejejejejejeje

:::VaNeEsSiTaH::: ha dit...

Mister yo aquesta vespra no se si podré anar a entreno dema tink exam de fisica i quimica i estic super verda xd

bueno besets i mos vegem el divendres

by:vanee

elpepgf ha dit...

oido barra!!!

apostes del cyberdunk:

day 68
chile division 9
x1.1 Washington Generals vs San Frogs x12.17
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=522&name=Division%209

avui està més baixeta, però si no voleu no aposteu ací, eh! "caù panye amb els seus dolors!"

eloiet ha dit...

De vegades apelar a la èpica no porta a cap lloc. El Marca porta 2 semanes apelant a la èpica y mira el que va passar ahir en el madrid!! JA JA JA

Espere que en nosaltres no tinga eixe efece i fem un bon partit (i que el barça guanye hui que si no l'he cagat :)

Pep, que farem hui en el partit contra els Ballers?? No ens podem despistar ehh, que tens eixe equip un poc olvidat!!

elpepgf ha dit...

no el tinc gens oblidat!!! xaval!!! el q passa es q sabia q no teniem cap opció front els chihs eixos i no vaig tocar l'alineació ni les tàctiques, igual repartint més joc la cosa haguera eixit un pel millor, però dona igual, era partit perdut igualment!!!
avui anem a destroçar-los! a oncle li tocaran avui 36 minuts o igual 48... ja veuré aquesta vesprada el q faig finalment!!!

i sí, tens raó, q el barça no la cague avui, q jo m'acabe d burlar d dani... si el barça no compleix ell em tornarà la burla!!! dani se benevolente conmigo q te quiero muuuuuuuussssshhhhhoooo!!!! jejeje

Pere ha dit...

Pito,espere que no tinguem que visitar-te a tu a la presó i portarte una llima dintre d´un bocata!!!!!jajaja!!Quan de vici hi ha a Ondara!!!!!!!!!!!!!!

Pep anem a per una peli al videoclub?En una mica de sort ens toca algun regalet!!!jajaja!!

Pere ha dit...

Heu vist com he canviat de tema per a no haver de comentar res del madrid....quin XORREO!!!

Per què tots els presidents són tan boques!!!!????

garrot i pa dur ha dit...

ieee Pep, ja està clar. El divendres abans d'anar a entrenar pense passar per la teua oficina i voràs com no es poden posar comentaris al puto blog. Ho dic molt enserio jujujuju.

Per cert, Pito he vist pots de vaselina de 20 kilos a 3 euros, igual a partir d'ara t'interessen...

FER

elpepgf ha dit...

ja veuràs com sí es pot!!! talòs!!!

com està això d pito, com??? jo trobe q m'he perdut algun capítol!!! jojojojo. la cosa s'embruta un poc..........

elo, es pot saber xq collons els jugadors no em fan cas i li la passen a qui ells els dona la gana!!! açò no pot ser, a més d q tiren a oncle roc x 5 personals, tan sols es tira 8 tirs el tio!!! està tornant-se un anti-xupló!!!
tenim q portar-lo a un partit nostre i q s'ensenye d pere i d pito, jajajajajajajaja, toma! al coll!!! jejejeje

pere, pel teu comentari d'abans, tan sols puc dir-te: OLEEEEEEEE!!! estàs fet tot un torero, has capejat el partit del madriZ com un professional!!! jejeje (esperem q el barça no la cague i prou... ejem!)

elpepgf ha dit...

aaaaaaaaaaahhhh, vaaaallll!!! ara ho pille, es q com m'havia deixat lo d la llima dins del bocata a la pressó....... ara pille lo del pot d vasselina!!! jeje, q barata, no??? on jo la compre està prou més cara... ja em diràs on és, fer... (ahí dejo eso... jeje)

garrot i pa dur ha dit...

a vore Pep, la vaselina és per a quan entxironen (que abertzale queda açò amb tx) al senyor Sivera i el que puga passar amb ell allà dins

fer

*..alBetaa..* ha dit...

jajaja axo de oido barra esta molt be jajaja!! em portare be vale???
disme partidets de este finde q buic anar a toooootsssss!!! qines falles masperen mareee :D les dondara no tenen semana d vacacions no??? jijiji pobretes!!
wenu b7ss

n3us ha dit...

albuxii tenim dos del dimecres fins dilluns festa tacatra...!!! jum jum...!!!! jajajajaa!!!!


Eh,Pito no m´enrecordava del tancament del teu amic jose....um espere q no estigues involucrat jajajajajaja!!! es brometaaa cosí, se q eres molt sa!!!




muakss

elpepgf ha dit...

Day 69
Chile Divison 9
x1.1 Washington Generals vs San Addicts x11.52
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=522&name=Division%209

Pep Sivera ha dit...

a mi no em fa tanta gracia, aixi que amb un poc de serietat demane el tancament del tema!!!