dilluns, 23 de juny del 2008

Sopar del Bàsquet

El sopar del bàsquet del dissabte 21 estigué marcat per les nombroses absències de l'equip Sènior, on faltaren Eloi (que per poc no va perdre la segona capitania...), Pablo, Pere (estudiant, o això diu ell!), Mateu, Jordi, Enric (jugant les 24 hores de fútbol-7 i gairebé mort) i Diaz i Javi (més coneguts com "els kilos" o "els melés").
De l'equip Júnior Femení tan sols faltà a l'acte Lorena, per un compromís d'última hora!

La resta de gent complí l'expedient amb bastant bona nota. El sopar es realitzà a la Plaça de Bous, desprès la festa es traslladà al Pont (Beniarbeig), al Terra i finalitzant a la platja...
Ací vos deixe un arxiu gràfic de la nit:
Pareixia què la nit començava bé, però...
...poc a poc la cosa es degradava!
Tipica menjada del flan...
Les xiques, ben contentes!

La festa es degenerà tant, què Leila intentava furtar a una casa i el capità amb els aficionats números 1 es pegava una banyadeta a la platja de l'Almadrava.

Salut a tots i a organitzar un nou sopar!

13 comentaris:

leilaond ha dit...

aaaaaaaaa

k fuerte jaja molt bona Pep... si esk intentava furtar a ma casa...(una k n te on guardar les claus). Jo em pensava k n serieu capaços de banyarse, xo esk mister no tens parà. jaja

no comennt d la k ilu i jo estem x enterra, x enterra desmadaes i damunt amb falta d roba xk maxo... kin remei lo meu jaja

em d ferne una k vinguen els seniors k a esta no an vingut xe!!
eh, meu d pasar les fotos! wno aeu aeu aeu

elpepgf ha dit...

si q hi ha falta d roba, sí... ara q ho dius...

pos si, ens vam banyar, però amb els calçotets!!! la sort es q jo duia roba al maletero (com sempre) i em vaig canviar!
x cert, a la platja també vingueren glòria, ilu i neus, eh! no estàvem tan sols els salva, sergi i jo (els aficionats números 1 i el súper-capità)!!!

pere en quant acabes els exàmens en fem una els xics sols, val? això ho deixe caure... a veure si es fa aviat!!!

Pep Sivera ha dit...

bueno...jo la proxima sopà pose una condició unica: jo al terra no vaig!!!!anava a matar a algu en la paranoia de la musica i el puto flash...

a part d'aixo la va estar prou be la cosa, contant que toni va fer el xaquetero, eloi...no comentare...i pere entrenant per a guanyar-me de nou...ui perdo estudiant un poc.
a tot aço leila, la sort que va tindre aspanya va ser que entre el millor porter del mon i el puto Donadoni van fer que pasara...puto di natale lastre del futbol...

bueno eloi tin en conter que a la proxima sopà si falles hi haura asalto a la segunda capitania, per part de cesar que es va pegar un festival de por despres de que arshavin li fera la rosca a la naranja ell soletes...per a matar les penes es va fer un parell de litres de coca-cola...

ale a cascarlo

eloiet ha dit...

Pito, a la pròxima sopà no fallaré fijo. Així podrem fer votació a la segona capitania. César supose que no estaria molt content despres de vore com russia afonava a holanda. Esperem que juguen be i que afonen també en el pròxim partit que els espanyolitos estan molt pujaets.

Pep, això de la platja m'ha agradat per a refrescar un poc la bufera. A la pròxima ho repetim i espere que siga pronte perque tinc ganetes de festa. ja direu algo.

au vaig a fer algo de faena.

elpepgf ha dit...

eloi, dona-li un cop d'ull a aquesta aposta i dis-me q trobes...

Day 58
Bosnia and Herzegovina Cup
Rheinhart's Power Rangers (44)(x4.26) vs K.k. Slavija (58)(x1.1)

a banda d la valoració, he vist al foro q els power rangers van guanyar la passada jornada contra els slavija per 116-108, i a més, van segons en la premier d bosnia i els altres tercers...

q faries? és un poc arriscada, però pot eixir bé, no? necessite el teu beneplàcit! o millor, esperem a demà!!???

eloiet ha dit...

Buf... la cosa està dificil de previndre. Tenen opcions perque els power rangers tenen un equip format de jugadors tots molt especialistes i això es el millor, pero els altres tenen valoracions molt altes. Supose que serà un partit igualat i que es decidirà en funció de les tàctiques. Apostar es una loteria, si tens dolors de sobra endavant. Com dius sempre "Cau panye amb els seus dolors"

elpepgf ha dit...

ho deixaré estar, xq estic prou dubtòs...
home, tinc gairebé un kilo amb cada jugador, però passe, preferisc esperar-me a demà, q serà jornada d lliga i hi haurà més facilitats!
au, "caù panye amb els seus dolors!!!"

*..alBetaa..* ha dit...

pa cuan la proxima sopa??
xo amb TOTS!! sin scusas!!

mister, as vist??
no sols soc un crak en el basqet jajajajajaja!! n pnseu maal..
sqe vg marcaar uns golasos al futbolii...jajajaja qe ni jo se com jiji

wenu ui no tink gana descriuree
au cacaus!! mn vg a vore bea a berenar i a prendre el sol jojo

elpepgf ha dit...

sí, alba, sí! ets una crack jugant al futbolí!!! (si tu ho dius...)
xq jo anava per allí "pululant", però no em vaig adonar d com anaveu en cap moment! això sí, recorde q et vaig portar el cubata i el vaig deixar allí al futbolí, i al cap d'un moment quan vaig tornar, estava el cubata al llímit, a punt d caure dels sacsons q pegaven els bèsties dels tios (pito i cia.) jugant, i el vaig deixar damunt la taula, xq deixar q un cubata PLE es caiga al terra és un sacrilegi!!!
açò eloi segur q ho enten b! a q sí???

elpepgf ha dit...

eloi, mira açò tio...

Rheinhart's Power Rangers 106 - 58 K.k. Slavija

sense comentaris, és, sencillament impresionant!!!
els power rangers amb una mitja d 44 han destroçat als Slavija per 48 punts, q tenen una mitja d 58! q fort tio!
tindria q haver apostat, però no la veia gens clara...
no passa res, demà podrem gastar-nos més els dolors

eloiet ha dit...

Fotre, la veritat es que hi han varios equips per ahi que son la canya. Mira als Air United Center de la 1 divisió de Croacia i sobretot al partit següent: http://www.cyberdunk.com/team.php?m=match&id=2939547

Amb una diferencia de 36 punts de valor i encara guanyen i això que els altres no son roins que van 3 a la lliga. L'equip on juga Eloiet va segon empatat. El problema es que fa falta prou pasta per a fer un equip així amb equipaments persnalitzats i utilitzant CDP's cada temporada.

Saps que pots conseguir CDP's si fas articles al blog sobre el Cyberdunk?? Per el foro estan les normes. Trobe que el donen 200 CDP's per article i amb un màxim de 3 articles al mes.

Menuda merda de tele... a estes hores i encara davant de l'ordinador, es que no es pot vore res de calitat.

elpepgf ha dit...

ací vos deixe les apostes per avuí, deixe les dos millors q he trobat, però x suposat la d bèlgica, millor! però ja sabeu la dita, no? "caù panye amb els seus dolors!"

Day 59

Sweden - Division 5
x1.1 Kungsbacka Talads (C 18.35) vs Haninge Frogs (C 19.69) x5.85
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=313&name=Division%205

BELIGIUM LEAGUE 2
x1.1 (22.44) Kortrijk Martians vs Salacgrivas Ballers (28.88) x6.51

eloi, ets un viciat del cyberdunk!
x cert, avui he tingut un sustet... quan m'he connectat al cyberdunk, he vist a "pep lo" sense equip... i resulta q acabava contracte, ara he fitxat pel "Porirua Dwarves" d la 1a divisió d new zealand!
ja en tinc 2 a nova zelanda, jeje, i demà m'acaba contracte l'altre! a veure si el clave allí també!

eloiet ha dit...

La de belgica es molt bona. Llàstima que ja havia apostat en una altra amb mes emoció (potser perdré la pasta). No soc tant viciat. només passe unes horetes al dia conectat. Pensa´t lo dels articles, podries guanyar CDP's i millorar els teus jugadors sense pagar. Es especialment util quan alcances nivell i els entrenaments son molt lentos (78+ en alguna skill)