dimecres, 25 de juny del 2008

El Cyberdunk i el bàsquet a Ondara!

Des de fa temps, els jugadors del Club Bàsquet Ondara, estan jugant a un joc virtual anomenat Cyberdunk. El joc tracta de crear el teu propi jugador de bàsquet virtual, amb les característiques què més t'agraden i de posar-lo a jugar en qualsevol dels equips dels 60 països ofertats al joc i en les seves copes i tornejos (Challenge Royal, Oscar's Trophy...), entrenar-lo i fer-lo cada dia més bo, així aconseguint que siga un dels millors jugadors del joc.
En cada país hi ha un munt de lligues, cada lliga compta amb 24 equips i cada equip pot estar format per jugadors de tot el mon.
Així mateix, un jugador que tinga bastants diners i cyberpoints, pot arribar a comprar equips i millorar-los, ve a ser com l'antic PC-Futbol, però en bàsquet i per internet.

El joc està allotjat en la web http://www.cyberdunk.com/, on tan sols registrant-te ja pots crear el teu jugador. Per exemple, si ets una persona que juga de pivot i tota la vida has volgut jugar de base, ací et pots crear un base i fer-lo com tu voldries ser, el millor carterista, el millor assistenciador, el millor llançador des de la línea de 3 punts...



Molts dels jugadors de l'equip ondarenc s'han creat un o més jugadors en http://www.cyberdunk.com/. En un principi se'n podien crear tan sols dos, però fa escassament dos mesos, la pàgina va complir el primer any d'existència i ho va celebrar deixant que es poguera crear un tercer jugador per cada compte obert.
Entre els jugadors de l'Ondara que tenen jugadors creats estan Eloi, Toni, Cèsar, Pito, Pep...

Vos tindrem més informats sobre el Cyberdunk, i la resta de jocs que d'ací a poc obriran, els mateixos autors, i que també prometen ser interessants.

Salut a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

tens raó eloi, la cosa estava interessant i m'he posat mans a l'obra!!!
el q passa, es q tinc un xicotet defecte, q quan em pose a escriure no puc parar, eh!
joder macho, quin rotllo he amollat!!!
al proper article explicaré lo d les apostes i tot el rotllo!

aquest article, va també dedicat a les xicones q em preguntaven q era això d les apostes q posàvem els xics als comentaris, doncs ja ho sabeu, és un joc virtual q vicia d'allò més..........

me'n vaig a l'wc q me'n vaig x baix, aaaaaaiiiiiiiiii.... (q explicit q soc...)

elpepgf ha dit...

x cert, per al divendres tinc preparat un article amb les millors imatges del sopar del passat dissabte... i qui diu les millors, diu les més degradants... si algú es vol donar x al·ludit/a ja ho sap (jo mateix em done x al·ludit!)

leilaond ha dit...

por tinc.... ai mare, jo en tink 186 sols del sopar, n se kom en vag fer tantes.

men vag a la piscinetaaaaa aeu aeu

elpepgf ha dit...

186 del sopar??? filla, tu no estàs massa b... bueno, si contem q jo en feia amb la meva càmera, amb la teva i amb la d'ilu... no se exactament quantes en faria jo, però... prou, segur!

q b vivim, eh? ara a la piscina i au, i els altres ací currant... b, doncs això, vaig a currar!

n3us ha dit...

buenas...

com estem gent??

mister molt guais les fotos del larticle del sopar jejej sobre tot la de leila furtant a la seva propia casa jajaja!!!

Gloria encara no he parlat amb ilu i nose al final en q s´haurà matriculat...quan ho sapiga t´ho diré...

b res més me´n vaig q acabe de vindre de currar i estik cansà jijiij!

x cert Pito gràcies x contestar el sms de feliç anirvesari....no et vas dignar i a fer-me un perduda...q fort!!!

adeuuuu muakssss!