dijous, 26 de juny del 2008

El Cyberdunk i el bàsquet a Ondara II

Tal i com vos explicàvem ahir, els autors de la pàgina http://www.cyberdunk.com/ (joc virtual de bàsquet) són també autors de la pàgina que entrarà en funcionament d'ací a poc temps http://www.cybersports.org/, on a banda del Cyberdunk, també podem trobar el Cyberpuck, joc que tracta de l'hoquei sobre gel (esport molt practicat als Estats Units), més endavant, també, estarà en funcionament Ancestoria, que segons pareix, serà un joc de rol.

Per ara, estem molt interessats i divertits amb el Cyberdunk, esperem què quan es donen d'alta els altres jocs, siguen igual d'interessants i divertits!
Salut a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

ahora vas y la cascas!!!
com per aquesta merda d'article, hem donen també 100 cyberpoints em moriré d'un ataquet d risa! vaja merda d'article m'ha eixit!
jejeje

leilaond ha dit...

un poc si....

estem a la final!!!!! ESPANYA! jaja

k fan este divendres al poli? k crec aver sentit k nia una discomovil!! pot ser??

no vag dema xk tink una invitacio a una cosa rara, wno ja em pasare x asi, aeu aeu

elpepgf ha dit...

açò està més mort q una moixama d baejo...

eloiet ha dit...

Iee que tinc faena i tot i no tinc molt de temps per al blog ni pal CyberDunk.

Pito si que estaría be fer una paxangueta esta vesprà... si arribe a temps aniré. Estareu per allí? sobre les 8?

Pep, primer la mala noticia. No pots trencar un contracte en vigor per la teua part... pero en el foro (talkdept.com) si vas a l'apartat 'Cyberdunk Players Commission' voras un fil que diu 'Sign And Release......'. Posa allí un post en angles dient que no rasques bola y que el fitxen i el tiren al moment (sign and release). Així tornaras a ser lliure i podras 'draftejar-te' altra vegada. No t'oblides de posar el nom del jugador i l'equip o millor encara l'enllaç al jugador.

au