dijous, 19 de juny del 2008

Lligueta - Torneig 3x3 Ondara '08

Des de la directiva del Club Bàsquet Ondara volem proposar-vos als jugadors de l'equip organitzar una lligueta-torneig de 3 Vs 3 per al mes d'agost.

Encara falten per aclarir els horaris i els dies per a jugar. El que queda clar, és que cada equip deurà estar format com a mínim per un jugador de l'equip del Club Bàsquet Ondara, ja siga de categoria Júnior (masculí o femení) o categoria Sènior.
S'acceptaran un màxim de 12 equips amb un mínim de 4 membres per equip i un màxim de 5.

La lligueta-torneig estaria composada d'una lliga regular, on tots els equips s'emfrontarien entre ells i uns play-offs finals entre els 8 primers classificats.
Les inscripcions i les bases de la lligueta-torneig es faran saber més endavant en aquest mateix blog.
Podeu anar oferint idees en els comentaris.
Salut a tots.

18 comentaris:

elpepgf ha dit...

xé! m'agrada aquesta idea!!!
encara q no sé qui es eixe "bàsquet ondara" q posa missatges d tant en tant... serà rafa? el tema es q jo no he convidat a ningú per a q puga deixar missatges... un poc estrany, no? o si q li ho vaig dir a rafa...!?

Pep Sivera ha dit...

la final com deia un piltrafa que teniem ahir al costat en el centre comercial es...Holanda-Aspanya...jejejeje, jo vote per una final entre Portugal (que pa joder segur que cau hui front la alemanya industrial de salva) i Italia com sempre amb el seu joc alegre a la vista...(com emprenya aço als espanyolitos)encara que no descartem a holanda,pero crec que li pasara com aspanya que tindran la maldición de cuartos pero en semis,la maldición azzurra...jejeje

despres d'aquest resum de eurocup, anem a entrar en el tema de la setmana...on correguem el dissabte, ui perdo, a quina hora quedem el dissabte per a entrar en calor, despres de la cursa clar, jo propose als seniors que per a esperar a les xiquetes podriem quedar pa veure la primera part de holanda en el terra o algo mentre ens fem la sopaoreta, no??vosaltres direu

*..alBetaa..* ha dit...

jo mapunte al 3x3...
tb fas d xiqes??
n staria mal sas??

la ma clar q se ma curat
xo n sols dauantar cubates!!
jojojo n pnseu mal koxinos!!

VACACIONES SANTILLANA seeh!x fii
ncara q jo fa un mset o aixo q me les avia agarrat ja...jijiji

bsitos gentuzaaa =D

elpepgf ha dit...

pito, pito, pito... com si no saberes q alemanya anava a passar-li x damunt a portugal, on està ara cristiano ronaldoooooooooo??? (això no va x tu pito, q se q l'odies igual q jo!)

jo m'apunte a la prèvia eixa. veiem un troç del partit i comencem a bufar-nos, val, m'agrada!!! jejejeje

cyberdunkers, ahí anem:

Day 54
Slovenia - Division Three
x5.7 Planete Presidentielle (C 27.71) vs Kranj Bears (C 20.51) x1.1

Serbia - Division 7
x1.1 Pristina Powerhouse (C 19.51) vs KK Kraljevo (C 21.24) x6.05

a turquia també n'he trobat 5 ó 6 més, però son molt ajustadetes (tan sols un punt d mitja d diferència) i no val la pena.
la millor, sense cap dubte, és la d'eslovènia!

però tingau en compte q: "caù panye amb els seus dolors!"

*..alBetaa..* ha dit...

mister, contaras am nosaltres???
no mas kontestat :( :( :(

elpepgf ha dit...

clar q sí!!! això faltaria!!! a l'article ja posa q es pot ser dels equips masculins o del femení!

estàs a casa aborrideta o q???

elpepgf ha dit...

salva, fes-me el favor d'escriure sempre a la darrera notícia, encara q siga en contestació d'un altre comentari, q si no la liem...

eloiet ha dit...

Buenas a tot el mon. He estat fent-me el reconeiximent metge este matí i he arribat ara a la oficina. En un rato me'n vaig altra vegada aixi que serà un dia bonico. al tema...

Ma mare em va acollonar ahir perque m'ha dit que tal vegada vinga la meua iaia (que cumplix anys) amb els tios i no se qui mes a sopar demà a casa i vol que estiga present. Tractaré de evitar-ho pero fins demà no sabré definitivament res. Ja vos avisaré... amb les ganes de fer el burro que tinc.

Lo del 3*3 de lujo ja ho parlarem.

elpepgf ha dit...

home, eloi! sempre pots vindre desprès d sopar! o et llevaré la segona capitania i li la donaré a pito..... tu mateix!!!

Pep Sivera ha dit...

buenooooo...jo pense que es una excusa, el que passa es que la seua forma alcoholica es nula, com la de correr...ejejejej, i per aixo no vol vindre perque li pasarem per damunt a base de cubatilles, birres, cassalletes i derivats del alcohol...
SCOLARI PAQUETE, que fas posant a postiga quan falten 10 minuts, posalo de inici a la segona part i lleva al lastre eixe de simao que es va arrastrar tot el partit (per cert, tindra que caurem b el puto ronaldo, perque encara ens el tindrem que tragar al madrid saps, no teniem prou en guti que ara un altra maricona, i damunt diran que es guapo...com ricky

bueno pues decidit, dema de 20.35 a 20.45 en el terra per fer la previa no????

elpepgf ha dit...

x a ser més exactes, a les 20.40 al terra, pos! ala, ja està la quedada feta!!! (com a mínim pa tu i pa mi, no?)

pos la veritat, és q te'l tindràs q tragar, xq pareix q ja ho tenen tot fet...
home, si em dones a triar entre ricky i ronaldo, em quede amb... millor no em dones a triar... (amb ricky xq juga a bàsquet!)

a tot això, algú ha vist una foto d guti i la dona??? xq es pareixen tant? no seran un clon l'u d l'altre??? es pareixen massa i la cosa dona q pensar... diuen q un gos acaba pareixent-se a l'amo, però aquest no se si serà el cas, no? és una parella estranya!

elpepgf ha dit...

eloiet com ho tens pa vindre??? via lliure, o li done la segona capitania a pito...? jeje

xicones, recordeu d ser puntuals, a les 21.45. açò va, sobretot, x alba i leila, eh xates???

fins desprès!

leilaond ha dit...

xato, jo soc puntual, es mes, estic a punt d comensar a arreglarme en una hora i mija dantelacio axina es k.... estare a l'hora!!

ai, no us sap mal x Ronaldo?? pobret kina careta en lo wapo k es (jaja). Ah, jo espere k guanye espanya, els italians estan supr flipats i ens estan tirant x terra, deurieu vore certs nick del messenger.... xo bueno, villa i torres ja faran....


alba te la ma de lo mes cura, vou dic jo jaja...k va pobra, posantse cremeta a tota ora.... Mister, lo d la roba no sonava mal home, no li busqeu 5 potes al gatet, k prou fag jo acasantlo, jaja. I jo tambe mapunte al 3x3 ombreee por supuest


wno men vag a la faena k n aplegueee aeu aeu gent!

elpepgf ha dit...

bueno... no va estar malament, veritat? van faltar molts dels sèniors, però bueno... ha vam apanyar amb un poc d burrereta!!!

eloiet ha dit...

Bon dia. encara esteu resacosos del dissabte o que? Al final no em vaig animar a eixir després de sopar. Espere que seu passareu be, a vore si a la pròxima no falle que tinc una reputació que mantindre. Pep supose que faries fotos per al blog no?

Pere ha dit...

Hola familia!!
Pep estic esperant que poses la crònica de la sopaeta (qui va destacar, qui va ser el màxim bevedor, qui el màxim rajador...)
La idea del 3x3 és genial conteu en mi per que estaré de vacances i com ja portatré 1 mes i mig segur que estaré avorrit!!!!jajajaja!Que bé viuen estos professors,no fan un brot!!!!jajaja

leilaond ha dit...

uiuiui ningun comentari del futbol?? Pito i Mister...k paso??? pues Pito ma d pagar una sopa k nian fotos k comproven laposta.... (ho tenia k dir, se siente jaja)


la sopa...no coment... si pot descobrir una coses xe, ai se queda eso jaja


n tink res k dir, men vag a fer nones, k esta nit festival i nia k descansar k sin n rendim jaja aeu aeu gent!

Nou Basket Alzira ha dit...

No sé, no sé, ese requisito de que los equipos deben tener al menos un jugador del Ondara, lo veo un poco restrictivo, aunque así seguro que el trofeo queda en casa...