dimecres, 18 de juny del 2008

Els Cèltics campions de l'NBA

Aquesta matinada, per fi, s'ha decidit el campió de l'NBA i no es altre que els Cèltics de Bòston, que aconsegueixen el seu 17é títol, rècord de l'NBA.
Amb un Paul Pierce excel·lent, l'equip verd s'ha imposat als Lakers del català Gasol per un clar 4-2 en la final per l'anell de la millor lliga de bàsquet del mon.
Aquest sisè partit tan sols tingué història en el primer quart, ja que una vegada en el segon, els avantatges dels de l'est arribaven a més de 20 punts, al descans 35-58 per als Cèltics. A la fi 39 punts d'avantatge, 92-131, un respassonet en tota regla!

I es que l'equip de Los Angeles ha demostrat no voler guanyar les finals, amb una banqueta que no aportava gairebé res, llevant de Vujacic al tercer partit (20 punts i prou), la resta de companys han estat desapareguts, incloent també els titulars, ja que han estat per baix dels seus números en el global dels play-offs. Així, Kobe Bryant, que duia una mitjana de 31 punts en les altres eliminatòries, en les finals s'ha quedat amb "tan sols" 26 punts, mentre Gasol duia 17,6 punts, s'ha quedat amb 15,4 i Lamar Odom, el tercer del "triangle ofensiu", s'ha quedat amb 13 punts per partit, quan en duia 14,3 i a banda d'això, també ha baixat en gairebé tots els apartats estadístics.

Qui si ha estat a l'altura demanada en els moments clau, han estat Pierce, Garnett, Allen, Rondo i la resta de jugadors menys importants, però aportant en els moments clau.
Pierce, MVP de les finals, ha estat jugant lesionat amb un esquinç al genoll dret els darrers partits, aconseguint 22,8 punts, 5,6 assistències, 4,8 rebots i 1 robo per partit, mentre Garnett amb 16,6 punts, 12,8 rebots, 1,4 robos i 1 tap per partit, i Allen amb 19,2 punts, 5,2 rebots i 2,6 assistències han estat els guardaespatlles ideals del capità de l'equip del trèvol.

L'enhorabona als campions, i esperem que el proper any aquests dos històrics equips es tornen a trobar a les finals per l'anell.

Salut a tots.

12 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, gasolet a esperar un any més! però s'ha d dir q el xic ho ha fet prou b!

eloi, has trobat alguna aposta interessant per a la cup d'avuí.

eloiet ha dit...

Buenas, la veritat es que no he trobat res bo per a la copa de hui. Toca esperar a demà per a guanyar pasta. Es pot apostar a un partit facil i guanyar 3500 dolorets, per exemple el partit del meu equip de la Croatia Cup que guanyem fijo.

La final de la NBA un fiasco. Els lakers pareix que no han sabut jugar a l'altura de una final. Pensaba que hui donarien la talla i el que han fet es el ridicul. Ala, tots son uns paquets i prou.

Per cert, el diumenge españa al carrer en la Eurocopa i Italia campeona fijo... no cal ser adivino per saber-ho.

elpepgf ha dit...

ja m'havia plantejat fer una aposta d'eixes, però això d guanyar tan sols l'1%... o el 2% no em mola, preferisc esperar i guanyar el 500% i coses d'eixes en els partits d temporada!

els lakers han estat lamentable tota la final, quan es van deixar remuntar 24 punts, ja va ser massa, i anit... perdre d 39 en una final no te nom!!! bryant no ha estat a l'altura, ha tirat MOLT mal durant tota la eliminatòria final i ningú ha estat capaç d'ajudar-lo!
en canvi els cèltics, quan no era un era l'altre, anit allen va estar fantàstic al darrer quart al fer 4/4 en triples, eh?

home, i parlant d futbol... qui dubte q espanya passarà front itàlia és q és més ilús del q ell mateix pensa... i jo trobe igual q tu, q itàlia serà la campiona! ara estan d pujonet i deixaran als espanyolitos amb cara d bovos!!!

pareix q pere està un altre cop marejat amb els exàmens! com no va anar a còrrer a jesús pobre, es veu q no t res a dir... però aquest dissabte toca benissa!
com ho tens per al sopar, pere, pots vindre, no??? (a tu no t'ho pregunte eloi, amb tu ja compte desd d'abans d proposar-ho...jejeje)

elpepgf ha dit...

a tot això, els qui voteu a les enquestes, deixeu algun comentari, i així li donarem un poc més d vidilla al blog, q total és un minut escriure dos xorrades!

x cert, anit "pep et" va aconseguir el tercer MOM, la llàstima és q l'equip va perdre d poquet... però b, no passa res!

elpepgf ha dit...

avuí, pareix que, tornen les apostes bones, ací en deixe algunes pals dunkers:

Day 53

Ukraine Division 7
x5.03 Longshots Team (C17.75) vs Charkiv Sardinians (C16.93) x1.1

Turkey Division 6
x1.1 Maslak Frogs (C16.62) vs Bnei Devils (C18.09) x4.92

Turkey Division 7
x4.91 Gallipoli Independentzia (C18.45) vs Van Alienated (C16.25) x1.1

x5.23 Kayseri Angolan (C17.69) vs Bolu Hounds (C16.92) x1.1

Thailand Division 4
x5.24 CFR Lakers (C19.35) vs Tasmanian Kauno (C16.73) x1.1

New Zealand - Division 8
x4.93 Auckland Neptunes (C 18.55) vs Wellington Frogs (C 16.66) x1.1

Sweden - Division 6
x6.18 V个?upreme(C 23.71) vs ֲebro Swimmers (C 19.82) x1.1

jo personalment, he apostat a aquesta última d suècia, xq t més guanys i pareix bastant segura, ara, ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

Pere ha dit...

Hola família!!Em sap molt mal no poder entrar més a sovint al blog però es que vaig de puto culo fent les memòries de final de curs(Maldita burocràcia,total per a que no s´ho llegisca ningú)i sobretot per culpa de la meua època preferida de l´any OPOSICIONS!!!!!!!!QUE AL.LEGRIA!!!!
No crec que puga anar a sopar per que segur que tranquil.let no serà i jo no estic ara per a desmadrar-me massa per que ja estic major i em costa molt recuperar-me!!!!jaja!!
No escric però si que entre a vore que conteu!!Quan acabe tot açò ja vos convocaré per a una reunió gastronomico-ludico-festiva a ma casa i ahi si que tindreu que portar cordes per a nigar-me per si em torne loco!!!jaja!!
Perdoneu però me´n vaig a estudiar!!

elpepgf ha dit...

jejeje, pere, ja pareixes les xiquetes: "ale, a estudiar!!!" jejeje
a veure si fem un altre soparet q pugues vindre, quan acabes les súper-oposicions???
però sàpigues q et perdràs els jònecs, xaval!!!

leilaond ha dit...

wolaaaaaaaaaa gent!!

com esteu?? Pep, t com una xotaaaa
ja no soc la blaco-xufa de lekip....jeje ja era ora..ja o descubriras el dilluns jaja

no tink molt k contar, sense veu, rojeta, i sense roba pa posarme k sta tota dins la maleta jaja


estes xiketes on san clavat??? wno xiketes ja sa acabat el viatge i ara tornem a la rutina d estudiar dos orestes les d setembre i a fer tot el dia les ganses jajaja estiuuuuueeeet k boooo


men vag a linsti a vore k es lo k tink k fer...esperem k poc...jajaja aeu aeu aeu

Salva ha dit...

Un blog d'ilusos, tot el mon sap que guanyarà alemanya, que a més juga en les seves antigues provincies, es a dir en casa. Per cert, vareu vorer el partit de les pornostars d'alemanya contra les d'austria??? Això si que batria tots els records d'audiencia!!

*..alBetaa..* ha dit...

e deixat coments en les altres seccions ..

mos eu trobat a faltar?? jo em pense qe si xq am nosaltres els comentaris arribaven a la vintena..i sense nosaltres mira:
en un sols dos, en l'altre 9...i res mes..no arriben ni al 10..q frt aso es greu..nosaltres ANIMEM la festaaa..com ste disapte..ja voreu..mai eu provat d'anar am nosaltres!! esta si q no lolvidareu jaja sera millor q totes les dmees juntes jojojo
pare ja d tiramos flors q tmpk es pa tant jiji xo sqe em fea ILU

x cert, mister!!
asietes x la dedicacio..ma agradat molt..xo n calia dir tots els defectes..ja se q ne tink mols mes q avantages o kom es diga jaja

BESITOS*

elpepgf ha dit...

en primer lloc: leila, no digues mai la frase "sense roba", xq els tios d seguida pensem mal, q segur q no he estat l'únic, eh, xavals!!!

però, a banda d'això, encantat d tenir-vos ací un altre cop, estic segur q a mallorca haveu disfrutat, q esteu roges com a gambes i, el més important d tot, q a alba se li ha curat la ma a base d'aguantar els cubates per les nits........ a q si base titular???

l'article vostre no està malament, eh! i no m'he clavat massa amb vosaltres xq se com sou i desprès m'ho tirarieu per cara!

salva, alemania perdra front itàlia en la final, ja ho veuràs, pensa q juguen prop d'una antiga província d l'imperi romà anomenada "raetia i noricum" (quan estava en la seva màxima expansió cap a l'any 100 d.c.!)(toma esa!!!)

Salva ha dit...

Bah! A mi no em fa falta remuntar-me 2000 anys per trobar alguna dada històrica, unicament 50 anys son suficients, i no oblides qui va enfonsar l'imperi romà d'occident!