dilluns, 9 de juny del 2008

4.000 visites superades!

En el temps de post-temporada, on hi ha menys visites, degut a que la temporada ja està finalitzada, continuem amb una gran número de visitants, i es que aquest blog no para d'actualitzar-se i de traure noves notícies i articles interessants!
Volem aprofitar per donar l'enhorabona als membres de l'equip que participaren a la cursa disputada el passat dissabte 7 de juny en el nostre poble d'Ondara i que tenia una llargaria de 9.587 metres.

Aquests membres son Pablo (la Iaia), Pep (el Gran Capità), Pere (Gel) i Pep (Pito). Molt bon paper realitzat pels 3, encara que Pito es lesionà al km. 6 i tingué que finalitzar els 3.587 metres que li quedaven amb dolors al genoll (encara te més mèrit que la resta de corredors).
L'enhorabona a tots ells i gràcies per les vostres visites.
Salut a tots.

31 comentaris:

elpepgf ha dit...

bueno, bueno! pos això q ja portem més d 4.000 visites, ara mateix son 4.055!!!
i això, q molt bona cursa a tots els del bàsquet, però una cosa: fixeu-vos en la cara d pablo! està rient-se! q passa, q el tio no es cansa ni correns??? encara tinc una altra foto, on està igual, uns metres abans d'arribar a meta, i el tio va rient! és molt fort, q sobrat!!!

eloi, a veure quan t'agafes a còrrer! l'any q ve has d fer, com a mínim, aquesta cursa! i el mateix va per a cèsar i per a kike! encara q kike quan era jove ja la va fer un parell d vegades!

alba!!! peazo d'escrits, eh? tan sols per llegir el teu escrit, he estat 2 hores...

eloiet ha dit...

Si, si, pos no flipes Pep. Jo no correc en una cosa d'eixes ni loco. No tinc moral per a entrenar i ademes no li trobe el sentit a correr sense fer res mes.

Pito: Si veus que Pere va a guanyar-te, no t'inventes una lesió per a tindre excusa!!

Unknown ha dit...

Ep, ep, ep. Feu el favor de no clavar-vos amb el meu Pito (que mal sona!). El pobre estava fotut del genoll, però té molt de mèrit que acabara la cursa (T'admire, Pito!). També té molt de mèrit la reacció de Pere que, tot cavallerós, el va felicitar i no li va fer la guitza. Jo estava allí, a primera fila, per comprovar-ho i contar després al blog si hi havia tensió. Però no, pau i bon rotllo, com ha de ser.
Per últim dir que TOTS a qui vaig animar em van somriure (Pablo, que anava com un coet, Pere, Salva, que va fer la senyal de victòria) EXCEPTE el meu marit que gairebé ni em va mirar i NO em va enviar besitos com fa a les seues xiquetes. Bueno, bueno.

Eloi, val la pena fer la cursa o estar per allí (com vaig estar jo) pq així després et casques un sopar i copes gratis. No sé si serà prou al·licient per a tu...

leilaond ha dit...

wnas gent!!

alba es ratlla duna manera.... a vore curason, el 20 venim d terra mitica i men vag a valencia, com vols k entrene?? ai k me da.... jaja
ja sas, si n trobes res pel centre, dame un toke jaja
i n tink cap interes especial en anar a la plaça de bous, xo esk el llobell es xikotet, el gallego magobia, i latre n se kin es jajaja axina k kda la plaça k es el k vag proposar jo...ai en la terraseta i la plaça al costat, xa clafar motors pa sant jaume xates!!

Neus, stas desapareguda, tot lo k fas es estudiar? filles tokeu...


molt be Pere, x davant de Pito....I t Mister kina kara dapuramenta cara el rellotge, aixo xk? jaja


wno men vag, k la faena em crida jaja aeu aeu

elpepgf ha dit...

oi,oi,oi!!! així q mentre jo cuinava, ella en lloc d fer feina m'apunyalava x darrere...
sapigau tots, q sí la vaig saludar, però com la vaig veure a l'sprint final, no donava molt més d mí q alçar el braç un poc i fer una salutació tipo "hola" amb la ma!
x això faig eixa cara, leila, xq era l'sprint final i estava morint-me!

i és veritat q pito estava fotut d veres, eh!
el q no entenc es com pablo pot arribar tan tranquilet... a veure si tan sols corre x dins del poble... i s'amaga pels bancals x agafar bona posició al final d la cursa... xq molt suadet no estava!

*..alBetaa..* ha dit...

jaja sii ara busqeu scuses pa rajar al pobre pabloo sabeent qe el tiio auanta + qe vsatros i no eu podeu admitir jaja!!
el tio es un crack jiji!!

bno..enhorabona a tots!! el merit es acabar la cursa pense jo...

bsitoos..ui no tic inspira xD

eloiet ha dit...

La meua rajà a Pito era carinyosa... en el fondo vos admire per anar a correr d'eixa manera.

Gloria, t'assegure que no sabia això del sopar i les copes. Si es així puc plantejar-me lo de começar a correr. Per un bon sopar es pot fer un esforç.

Pere ha dit...

Glòria no soc ningun caballer,si no vaig rajar al teu Pito(Si que sona mal) és per que no tenia forces ni per a parlar però ara que m´he recuperat s´enterarà: Pito eres un....a qui vull enganyar,tinc molt clar que fins que no em pose a entrenar amb els professionals d´Ondara no podré guanyar-vos mai!!!

Organitzadors,segur que no va haver algo raro en l´entrega de premis locals?Qui collons era la tercera classificada?tooongo,tooongo!!Com es nota que Ange estava per ahi prop per a pujar al podi!!Pep investiga i dime algo!!!jajaja!!!

Eloi vaig parlar en Toni i em va dir que li vareu pegar bon repasó.Supose que el teu company era un crack per que segur que tu no saps ni aguantar la raqueta!!!(ja comença la picà) a vore quan quedem nosaltres.

P.D.En la cursa d´Ondara vaig fer el meu rècord personal(4.39 minuts el km).Ara que estic en "la cima "trobe que és el moment de deixar-m´ho!Eloi fes-me lloc al teu costat de la barra i demana´m una birra!!jajaja!!

elpepgf ha dit...

pere, la almudena sánchez, eixa, és d'ondara, el q passa q corre amb el "cap-i-cua", és un cas paregut al d'emili el bomber, q corre, també, amb el "cap-i-cua"! la xica aquesta va fer 47 minuts 53 segons i angie, q va ser la 4ta d'ondara va fer 49.20, es a dir, q aprete un poc més i l'any vinent queda d les 3 primeres!!!

a tot això, parlant d la cursa, espere q les apostes d'avuí al cyberdunk les encerte, xq entre comprar accessories pals xiquets i les apostes m'he quedat amb 30.000 dolors entre els 3!!! ai mare!!!
comence a tindre dolors...

Unknown ha dit...

Ostres! Ange va quedar quarta???? No ho sabia! De fet, degué passar com un llamp pq ni la vaig veure. Felicita-la de part meua, Pere.

Bona idea això de deixar-t'ho ara que estàs al cim, però no del tot. El que heu de fer Eloi i tu és posar-vos d'organització (o fer com si, com vaig fer jo) i apuntar-vos als sopars. :-DDDD Ostres tu, cada dia se m'està fent la cara més dura...

eloiet ha dit...

Je, Je veig que a Toni encara li dura lo de la repasà al padel. La veritat es que el meu company era el millor dels quatre amb diferencia, pero entre nosaltres la cosa estava igualada. Podem quedar quan vullgues que estic agafant-li el gustet i et mostre el meu revés amb l'equerra espectacular (a que no ho has entes... pregunta-li a Toni).

Pep, ves entrenant dur als teus jugadors que pronte tindras noticies meues i de Toni... no comente res mes

elpepgf ha dit...

les meves perles tenen unes valoracions d 25.62 el PF, 25.46 el SG i 22.54 el Center!
estic fent-los unes bèsties!
q passa, q ja haveu comprat un equipet o q???!!!

elpepgf ha dit...

mmmmmmmmmhhhhh, els dolors son grans, però bons!!! x ara, d les 3 apostes, 2 guanyades, l'altra toca esperar q es jugue a ukrania!!!
uffff! q bò!!! dolors a la butxaca!!!

*..alBetaa..* ha dit...

uoeeeeeeeeeeeeeeeee!!
spain 4 - 1 russia
sii sii.. qe cracks xfavoorr
sbretot VILLA i F.Torres!!
xo el meu VILLA 3 golets..
qe spectacular señoress jaja
i el casillas..tmpc es qda curt eh leila?? jaja mncantaa :p

bueno bueno...
asii si no pase jo sta mol desanimat..xo ara no stic inspirada..trobe q ho vg amollar tot a aqell comentari tan llarg jaja qe agust em deguera qdar...pareix la biblia o el testament eH??

wenuu dirvos q vg a llevame el bendage d la ma qe la metja ma dit q ja mo podia llevar i qe em posara aloe vera =) q waii!!
i el divendres pa MALLORCA!!
(aixo si el barco te gasoi :( )
aii señor..

wenu wenu bsiitos genttolaa jeje
cuideuseee!! fins el 21 no?? =D

*..alBetaa..* ha dit...

x cert..
seguix uañant la
plaça d bous....

eeh!! xo el meu te un bot mes =D jaja qe alegriia..qi la botat al llobell?? jeje qe emo jojo

el qe ha fracasat a sgut pito xD
ho senc..la proxima sera..

elpepgf ha dit...

oooooooooooooooooohhhhhhhhhh!!! estic en extasi...
dir-vos q "pep et", el center titular dels kiwi frogs d la divisió 5 d nova zelanda ha estat escollit "player of the game"!!! s'ha cascat 39 punts i 22 rebots, 4 assitències i 1 robo! amb 17 d 17 d tirs d 2 punts! més o menys com jo a la lliga... jejeje és una xorrada, però és la 1a vegada q un dels meus 3 jugadors és escollit com a jugador del partit!!!

avuí no hi ha apostes, q és "free day"!

eloi, m'agradaria veure eixes partides d pàdel! segur q era el teu amic el q jugava contra toni i el seu company (era el moll?) i tu no feies absolutament res, x no dir, no diré si estaves al fons d la pista amb el cigarret i la litrona... (xq queda molt mal!!!)

pere, molt bona, eixa d q eloi no sabrà ni aguantar la raqueta! trobe q és el q tots pensem i q tan sols tu t'has atrevit a dir!!! jejeje

alba, x anar a mallorca si q tens bona la ma, eh!!! q pilla la tia!

eloiet ha dit...

Enhorabona Pep per el teu primer MoM, ja tinc controlat al C eixe i als altres jugadors... pronte tindras noticies. Hui no es free day per a tots, hi han competicions internacionals i el meu Eloiet juga en la Challenge Royal.

Per altra banda, Pere i Pep sou uns cabrons. Lo meu amb el padel va de veres i si Toni es digna a entrar al blog podrà comentar. Ara contestaré a les vostres rajaes:

Pere, no sols aguante la raqueta amb la dreta sino també amb l'esquerra(perque no tinc revés) i Pep, la cervessa i el cigarret ve després de jugar que encara no vaig tant sobrat.

leilaond ha dit...

wnas gent!!

alba, el teu villa xfecte, xo i el meu torres? jajaja en lloc d fer maleta cara el futbol esk som lo k n ia!! trobes k anirem o k? lasunt esta xunguillo....


asi teniu a la guanyadora del primer premi d'un concurs de redaccions en frances d la comunitat valenciana de Alexandre Dumas... gracies gracies jaja


mister, si tens la ma feta pols no pots anar a linstitut x si se te cansa, xo lo k es festa o d viatge a vore ki es el k diu k no!!!??


Neus ja n comentes???


x cert, parleu amb els juniors x lo d la sopa k n sabien res!!! menos mal k es tot en familia k sin jaja


men vag a estudiar la llengua valenciana aeu aeu

elpepgf ha dit...

oh, leila!!! m'impresiones i al mateix temps no se si creure-m'ho!!! però clar, amb mi d míster, és normal, se vos apega tot!!!
d totes formes: enhorabona, xica!
i quan dius: "mister, si tens la ma feta pols no pots anar a linstitut..." voldràs dir: ALBA, no??? dic jo, vamos, xq fa anys q no vaig a l'institut i menys al d'ondara! jeje
ja estem un altre cop amb això d les llengües... sou un poquet guarretes, eh!? menys mal q el xic al qui li la estudies és valencià! algo és algo!

eloi, no dubte q els teus súper-jugadors d 50 i pico o 60 i pico juguen la challenge, però els meus, q a banda d tindre la meitat d la teva mitja, estan en categories tipo 5ena divisió i coses d'eixes no tenen nivell x a jugar eixes coses... encara q el SG, d'ací a poc ja serà sel·leccionable per nova caledònia!!! jejeje

Pep Sivera ha dit...

be, comencçem:

GRÀCIES GLORIA!!!!!

Enhorabona pere estas fet una maquina, espere que la próxima vegada que estigues tant fort puga competir amb tu.

lo de pablo no te nom...

eloi, ja se que les teues rejaes son en carinyo, pero les meues tambe, estic segur que tu no vas fer ni un punt en el partidet eixe de padel...jejejeje

algu podria respondre a alba que va apostar que sergi torres va entrar entre els 30 primers...bueno si el 14, i l'altre era una maquina de la nostra penya (els cugussos) Peixo.un avio en cames

bueno no em queda mes que dir.dew

bueno si, espanya a pique contra italia en el "cruze" jejejej contra italy esperem tots per el be del futbol

n3us ha dit...

buenas gent!

com està l´assunt x así???

Pep veig q la teua dona està algo picà amb les teues xiketes ja q ens manes besets i a ella no...caxisss
Gloria....tens q compartir un poket q nosaltres no som celoses...a més segur q el q et dona a tu es molt millor q el q ens dona a nosaltres jajaja xdxdxd!!

i l´assunt del soparet???guanya la plaça de moment no???

be xiketes me´n vaig a estudiar llengua valencianaa jeje...

XIKETES MALLORCA JA ESTÂ ahi...Xo la pregunta del millon...eixirà el barco????

cuideu-seeeee!

Unknown ha dit...

Jo també vaig per parts:

Pepito: de res. Ja saps que vaig estar molt pendent per si et criticaven. D'ara endavant serè "La defensora de(l) Pito"
:-DDD

Neus, m'alegre molt que no sigueu geloses, jo tampoc ho sóc. De fet quan parle de vosaltres dic "les xiquetes de Pep". Sí, hem de compartir com a bones germanes, sempre que ens done coses diferents clar. ;-D
Ah, espere que es resolga això del vaixell (perdoneu, Canal 9 m'obliga a escriure "barco" i jo em resistisc) i pugueu tornar ben morenes de Mallorca.

Per cert, qui farà el resum de la cursa de Jesus Pobre?

elpepgf ha dit...

les apostes d'avuí, xics:

Serbia Division 8
x1.1 Valjevo Trailblazers vs Vranje Pistons x5

Serbia Division 7
x1.1 Bor Blue vs KK Kraljevo x6

Romania div 8
x4.95 Galati Victoria(20) vs Hunedoara Putere(17) x1.1
http://www.cyberdunk.com/misc.php?m=...e=Division%208

i ja sabeu el q passa: "caù panye amb els seus dolors!"

leilaond ha dit...

Mister no fas coment dels besitos k dones?? jaja es fa el cec kuan li interesa jajaja

pos si, si k le guanyat (jo tik tan sorpresa com t) jaja

Gloria aixo de compartir esta be...jiji i en kuant al vaixell espere k ixca perque sino ens agafa algo i damunt blanques! (com si no tinguerem mar aci) jaja


Xiketes lultim examen i xoporrop ja o tenim ai, es dema!!! no mo puc creure...sacabo!! jaja


Mister, clar k parlava de alba. no et vec a un institut ee... profe??? nooo kin caxondeo jaja, alumne?? tan gran!!?? impossible. i k kda?? d pare per a veure com va el teu fill pero de moment creo k no i a un insti menos jaja.
dema toca perles de lekip no??' a ki li tocara??? txan txan txan


aeu aeu !!

Pep Sivera ha dit...

pep no tens fotets de les xiques i fas el seu article de dema...es que sempre estan picant en lo de les perles,clar com elles no tenen el perill de eixir...estaria be que dema li tocara un poquet a elles.

gloria de la carrera de jesus pobre informara pep que ja li pasare jo el parte, encara que sera de moooooooolt arrere, tant arrere que puga anar salva(que espere que no siga tant arrere), que anem els dos a vore el paisatge de muntanya que hi ha per alli, ho dic per si pere vol unir-se al peloton 5.30.

*..alBetaa..* ha dit...

home..pa nar a mallorcaa..ja se ma curat jojo!!

el meu viilla..es una maraviillaa!!
qiin partiidasoo xee..q crack xfvr
i casillas...mmmm..q guapoo!!

weno gent..la plasa sta tremolant xqe ara jo e parlat en marisa i neus i van a cambialo pel gallego jajaja!! sperem qe entren a hora..

besitos gentolaa =D

elpepgf ha dit...

q aborrit és açò d'estar sol a casa... menys mal q tan sols queden 10 minuts pa q comence el lakers - celtics!

sí, xiques, em teniu compartit entre totes, quines coses més estranyes... leila, si hagueres estat amb alba, algun beset t'haguera caigut a tu també, no estigues gelosa...

tranqui alba, q el vaixell segur q no te combustible pa poder anar! torna a embenar-te la ma i no la faces patir! jeje

pito, l'any q alba recorde d passar-me les fotos... la convidarem a un dinarot, soparot i el q ella demane!!!
mentre, no es pot fer article d'elles, a més, diu q ha triat les fotos; i tu saps, q si no hi ha fotos degradants...

b, vaig a veure el partit, demà més (demà no, d'ací un ratet...)

elpepgf ha dit...

bueno, bueno, bueno... pos ací estem un altre cop!
xiques a quina hora eixiu cap a mallorca??? A CAP?! jejejejejeje
supose q avuí ja tindran la situació controlada i podreu agafar el vaixellet, i fer-vos ben morenes!
leila, tu tindràs q posar-te un protector d 100.000, no? xq tens un "blanco-xufa" a la pell d cuidao!!! i ilu, també!
a lorena i neus no els fa falta ni protecció ni pendre el sol, veus tu!

pos si, els lakers guanyaven d vint i pico i van i perden, q cracks!!!

apostes pals dunkers:

ukraine divison 6
6.08xČėrnihiv Red vs. Chmelnyckyj Martians

Singapore Div.4
x6.02 Javivi Team ( H, 17.79) vs Cambridge Dragons (C, 18.34)

Taiwan Div.7
Chuntung Venusians (C, 18.34) vs Pingtung Sardinians(C, 20.23) x5.1

Taiwan Div.8
Yangmei Bats (C, 16.67) vs Hsinhua Amoy (C, 18.49) x4.91

Ukraine Div.7
x4.74 Volyn Venusians (C, 18.09) vs Cernivcny Black (C, 16.05)

la millor, te pinta d ser la primera, però d vegades també es pot arriscar un poquet, i es q ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

eloiet ha dit...

Ie Pep, que passa que hui no hi ha perles de l'equip o que?? Ja va sent hora de que Pito(entre d'altres) tinga la seua secció no?? Be, com que ahir et vas quedar fins tard(5 o 6 del matí) a fent faena s'enten que hui no estigues amb moltes ganes. Total per a demostrar que els lakers son uns flipats que es pensen que en 2 quarts ja tenen el partit guanyat... gasol, briant i odom paquets. El crack es Ray Allen i prou. He vist la jugada del dia en nba.com. On anava Gasol a fer-li una xapa a Allen?? Li ha donat temps a fer 2 rectificats i tirar a anella passada, vamos el que solc fer jo als partits.

Sort a la carrera de esta setmana. Que colgats que esteu.

elpepgf ha dit...

el tinc fet i guardaet! es q... no puc dir res, si no es sabrà d qui és!
estic esperant el moment ideal del dia... jeje (a traició!)
la veritat q els lakers son uns bercocs d cuidao!

però sàpigues q l'amo es garnet, res d'allen!!! eh! i si d cas, un poquet pierce, i prou!!!

El Farmacèutic ha dit...

Quina poca vergonya!! encara no se com el blog te 7K visites, si la última vegada que algú escrigué algo només en tenia 4K. Tindrà que vindre un foraster a donar canya e estes güeles??? Per cert, qui estiga interessat en saber com eren les famoses sopaes maleites del basquet.... no mes te que dir-ho, tinc proves de les primeres O.o
Ens vegem pronte.