divendres, 30 de novembre del 2007

La prèvia: Doble jornada i, complicada!

L’equip Sènior del Club Bàsquet Ondara, s’enfrontarà aquest cap de setmana a una doble jornada, açò és degut a què la passada setmana es va tindre que aplaçar el partit contra el Guadassuar per la pluja. Aquest partit, en teoria fàcil, es jugarà el diumenge 02 de desembre a les 12 hores al poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara. Però abans, tindran un difícil partit a Rocafort, el dissabte a les 19.30 hores, un equip que porta un balanç de 5 victòries i 2 derrotes, amb els últims 4 partits consecutius acabats amb victòria.
El Rocafort està tercer a la classificació i serà un partit molt complicat per als nostres herois!!!

A les categories inferiors, el Júnior Masculí juga dins de casa, el dissabte a les 16 hores front La Vila, en un partit que en principi es presenta bastant fàcil, si mirem la taula classificatòria, on l’Ondara està segon, però amb un partit menys i imbatible per ara, amb 6 victòries i cap derrota, mentre La Vila es situa 9é, amb 2 victòries i 4 derrotes.
L’equip Júnior Femení, jugarà el diumenge a les 12 hores a la pista del “Anunciación Nuestra Señora” d’Alboraia. Les nostres presenten un rècord de 4 victòries i 2 derrotes i se situen a la 5ena plaça, mentre les xiques d’Alboraia estan a la penúltima posició (12ena) amb 1 victòria i cinc derrotes.
En principi és un partit que es deuria guanyar fàcilment, però ja se sap que un diumenge pel matí és mal moment per a jugar, i més encara si és lluny de casa.

Salut i sort a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

recordar a qui estiga disposat, si dinem el diumenge desprès del partit contra el guadassuar ací a ondara (o a dénia, beniarbeig, pamis, xàbia...)

eloiet ha dit...

t'has passat un poc en això dels herois no??

Per cert, el diumenge no podré quedarme a dinar, que tinc a la familia en casa y hi ha que acudir a quedar be i tal

elpepgf ha dit...

ala pos, els dos únics q entrem i comentem al blog, no podem quedar per a dinar... ja veurem els altres q diuen a l'entreno...
fins desprès.