dijous, 29 de novembre del 2007

Quants partits suspendrem?

Desprès de 7 jornades de lliga, amb 3 partits com a visitants i 4 com a locals, dels què tan sols hem pogut jugar-ne 2 (la meitat) per les pluges. El Club Bàsquet Ondara, presenta un rècord de 4 partits guanyats i 1 partit perdut. Ara mateix estem a la novena plaça del Grup “C”, de Primera Zonal. Per un altre costat, si tinguérem tots els partits jugats, en el pitjor dels casos estaríem en la cinquena plaça amb 4 victòries i 3 derrotes, mentre que si haguérem guanyat els dos partits que tenim suspesos, estaríem tercers, però empatats amb els dos primers (Xàtiva i Castelló de la Ribera), amb un balanç de 6 victòries i una derrota.

Què volem expressar amb tot açò?
Doncs des del Club Bàsquet Ondara, volem expressar què ja estem farts de que ens prenguen el pel els polítics, dient que van a fer-nos un pavelló, i que no el facen! Ja el van prometre a la anterior legislatura, algú l’ha vist fet??? Ara ja tenen el pressupost aprovat, quant de temps esperaran per començar a fer-lo?
Mentre no estiga el pavelló fet, continuarà faltant gent als entrenaments, ja que això d’entrenar a 3 ó 4 graus no és massa còmode per a tots, i això quan fa caloreta a l’hivern...
I això passa tant als equips de bàsquet, com als de futbet, als de futbol, al d’handbol...
Com es nota que a la corporació municipal ningú no es preocupa pels esports, ja que si es preocuparen gaudiríem d’un molt millor poliesportiu i tindríem un bon pavelló.

Els demanem per tant, que es prenguen un poc de molèstia en començar les obres del pavelló, i així poder gaudir-lo tots. I ja que es fan, que es facen bé, que desprès no siguen tot “remendos”, com per exemple a la piscina...

Salut a tots.

2 comentaris:

eloiet ha dit...

Ben dit Pep!! Clava´ls canya a tots els polítics perque son uns mentirosos y uns interessats que no mouen un dit per res a no ser que vaja a reportar-los diners o beneficis d'algun altre tipus.
El que no sabia es que tenien el pressupost aprovat per a comerçar a fer faena. També tenen el terreny asignat??

Si es així, no ho puc entendre

elpepgf ha dit...

i tant, el terreny és el bancal q hi ha al costat de la piscina, es a dir, pel camí vell d'ondara al verger, però, quan el començaran és un misteri, trobe q tu i jo no el coneixerem com a jugadors...
i a més a més, xq no el fan junt al poliesportiu? tenen menys idea... q li ho consulten a l'arquitècte d l'equip (cèsar) i voràs tu!!!
salut.