divendres, 23 de novembre del 2007

Prèvia Ondara - Guadassuar

Benvinguts a una nova jornada de la lliga “Primera Zonal”. En aquesta jornada, la 7ena, el Club Bàsquet Ondara, tindrà un, en teoria, fàcil partit, contra el Exagom Verd de Guadassuar. Club que ara mateix està situat a la tretzena posició, amb tan sols una victòria (contra el colista Albaida) i 5 derrotes.
També cal dir que l’Ondara, ara mateix està situat a la 5ena posició, però amb un partit menys jugat, i un total de 4 victòries i una sola derrota, aquesta contra el líder (Xàtiva).
Recordem que el partit es jugarà el dissabte 24 a les 18 hores al poliesportiu Vicent Zaragoza, tot si el temps ho permet.

Des del Club, demanem la màxima assistència de l’afició per veure aquest partit i donar-nos el vostre suport.

També interessants els partits del juvenils, pel seu costat el Júnior Masculí, jugarà a Alacant, contra el Albufereta Playa Blanca. En teoria és un partit on els nostres jugadors no ho deurien passar malament per a guanyar, ja que l’Albufereta no ha guanyat encara cap partit. També important per a destacar l’imbatibilitat de l’Ondara.
A l’entrevista mantinguda el passat dimecres amb l’entrenador del Júnior, Sergio Torres, aquest ens digué que es tractava d’”un partit bastant fàcil, però que tindrem que jugar amb qualitat”.
L’horari d’aquest partit serà el dissabte 24 a les 16.30 hores, al Poliesportiu Rubén Berenguer d’Alacant.

L’equip Júnior Femení jugarà a casa el diumenge 25 a les 16 hores al poliesportiu Vicent Zaragoza, contra l’Exkavalikant S.L. Esportiu-Xe d’Alaquàs.
Aquest partit es presenta amb bastant facilitat, ja que l’equip d’Alaquàs, tan sols té una victòria, per 4 derrotes, mentre les ondarenques, presenten un balanç neutre de 3 victòries i 3 derrotes.
Tots dos equips porten dos derrotes consecutives, però les d’Ondara intentaran trencar aquesta línea i així completar una jornada guanyadora dels tres equips de bàsquet federat del poble.

Salut a tots i molta sort.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

Vos recorde i vos convide a deixar els vostres comentaris en aquest espai. Per això hem fet aquest blog, per a q la gent col·labore amb el blog i el bàsquet.
Salut.
Pep.

eloiet ha dit...

Tens raó Pep. Sería bo que tots aportarem comentaris o que soltarem rajaes al creador del blog, que ja que está treballant-s'ho, es mereix la nostra consideració.

A vore si el temps ens deixa jugar el partit.