dilluns, 26 de novembre del 2007

Suspès un partit més!

Hem de dir, que un cop més, hem tingut què suspendre el partit per culpa de la pluja! Des del Club Bàsquet Ondara insistim en la reparació de les goteres del “pavelló descobert” JA!!! I demanem que es deixe la porta tancada quan plou, per què els dos “Peps” de l’equip es van passar mitja hora llevant aigua de la pista, i quan ja estava gairebé seca, va tornar a entrar un trompada d’aigua per la porta, banyant-la de nou i deixant-la inutilitzable.
Per aquesta raó es va acordar junt a l’equip visitant, que el partit es jugués el proper diumenge 2 de desembre a les 12 hores.
Desprès d’açò el Club es va reunir d’urgència a l’Assut i va decidir fer un dinar el proper diumenge després del partit. El dinar de gala del Club serà al POBLET i qui vulga anar deurà pagar 110 €, a part la beguda. Les places són limitades, pel que demanem que es confirme la assistència el més aviat possible al telèfon de Emili: 682526143. Gràcies.

L'equip Júnior Masculí va guanyar a Alacant, front l'Albufereta per 38-45. El partit va ser més difícil del que s'esperava en un principi, però a la fi els ondarencs van poder emportar-se la victòria cap a casa.
Pel seu costat l'equip Júnior Femení va guanyar dins de casa front l'Sportiu-Xe per 56-32 en un partit que es va desenvolupar tal i com es preveia, per guanyar-lo. En cap moment les d’Alaquàs van ser rival per a les nostres juvenils.

Salut a tots i enhorabona als guanyadors.

2 comentaris:

eloiet ha dit...

Ie dis-li a Rafa que el dinar eixe el patrocine el club, com que el preu es baratet, les arques del equip no es buidaràn!!.
Lo del dinar va de debó o també es una conya. Es per reservar a l'agenda de la 'jefa'.

elpepgf ha dit...

Home, clar q podriem dinar, no??? jo ho deixe caure, si algú s'apunta, pos dinarem! però evidentment no tan car...