divendres, 17 de febrer del 2012

La prèvia de l'17ena jornada

La 17ena jornada serà encetada, un cop més, pel Cadet Masculí de Sergio, qui tindrà una, en teoria, fàcil eixida a Alzira, el dissabte 18 a les 10.45h. El N.B. Alzira Grana és el cuer del grup, amb tots els partits perduts. Esperem que els nostres aconsegueixin la victòria i continuen lluitant per la segona plaça.

El Júnior Masculí jugarà a les 18h. en Ondara, rebent el C.E.B. Carlet. Els nostres necessiten la victòria per no "soltar" la sisena plaça, en la que empaten a 8-7 amb el Sueca i l'Algemessí. Per la seva part, el Carlet està amb 3-11 en una zona molt perillosa i amb 7 partits consecutius perduts. A la primera volta, els nostres guanyaren per un clar 38-80.

El darrer en entrar en joc, a les 20h. serà el Sènior Masculí, qui rebrà en el Pavelló Cobert "Pere Giner Arena" els veïns del C.B. El Verger. El derbi de la segona volta aplega amb un Ondara en hores baixes i amb el Verger que ve de guanyar 2 dels darrers 4 partits. En el primer enfrontament lliguer, els nostres aconseguiren la victòria per 44-57, en un partit molt disputat, esperem que aconsegueixin, també, la victòria.

Salut i sort a tots.

14 comentaris:

basquet ondara ha dit...

ale! ja tenim la prèvia feta!!!
no cal destacar el debut d l'americà, xq ja té un article x a ell solet, no!?!?!?!? hehehehe
vinga, fins demà, gentola!!! ;)

jero ha dit...

Xiquets,jo pensaba que ja no s'enrrecordaba de mi,pero no!,ja tinc a la febra asi !!jajajajajajajaja!!,tic tot el dia enrrollat en la manta sols he ixit a comprar una botella de gas pa l'estufa,supose que dema estare algo millor,mos vegem a les 19h al pabello(joder que tart!),trobe que anire disfresat,jajajajajajaajaja!!

Ale a cascarla!

eloiet ha dit...

Finalment estic a Valencia i no podré tornar tal i com vaig adelantar la setmana passada.

Que conste que ho he intentat fins l'últim moment, no perque tinga ganes especials de vore-vos, sino perque anar a vore exposicions pseudo-xorres un dissabte no es el meu plan ideal...

Almenys pareix que soparé en el japones... fartà al canto!!

eloiet ha dit...

Per cert, anim i sort per al partit. Espere que almenys sigau prou gent per jugar i passeu un bon rato

eloiet ha dit...

Enhorabona per la victoria xavals!!! Segur que va ser un bon partit d'handbol i amb un bon marcador!!

Pere ha dit...

Ya te digo Eloy!!!!El partit fou penosíssim en el percentatge de tir. Jo degue fer un 0-11 però ho pose tranquil perque no hi ha ningú que puga rajar-me massaperquè tots estiguerem per l´estil...vale, jo més!!jaja!
Ells sols eren 6 jugadors i així i tot ja veus el que ens costà. També cal dir que defengu´rem molt bé i molt intensos soibretot per a parar al seu grandot i conseguírem que no ens anotara.

Espere que la setmana vinent estigues.Sergi Lopez també jugarà en Benissa.

eloiet ha dit...

Si, la setmana que ve estaré en Benissa si no passa res. Sergi supose que haurà vist les ultimes exhibicions i voldrà tornar pera gaudir del bon basquet

Homero ha dit...

Enhorabona xics! , jo estic ja per ací, així que el dimecres ens veiem en l'entrene.

Pere ha dit...

Roc, César, Toni, Pablo i Jordi em digueren que el dimecres anirien a entrenar. Si contem amb Diaz i Javi que ultimament van sempre pareix que aquest dimecres si que podrem fer una bona paxangueta...A vore si és veritat.

Homero ha dit...

Per la meua part, allí estaré...así vos ensenye el tir del tigre que he aprés en les muntanyes nevades de Terol

elpepgf ha dit...

segurament, al final sereu Homero i Pere... ja m'ho veig vindre... hahahahahha

jero ha dit...

en fa el efecte que esta semana no nia ni cronica ni previa!!!

Ale a cascarla!.

Homero ha dit...

La crónica

No es pot negar que els ondarenses van ser fidels al nivell de joc oferit en els últims partits. Entrades i canastres fàcils fallades, un 35% en tirs lliures, tres faltes tècniques, i la multitud de tirs errats, van ser els que van portar a una nova derrota per 71-60.
Un partit que, a pesar de tota la pitjor anteriorment dita, va poder haver-se guanyat de millorar només un d'estos aspectes. L'aspecte de rebots, tant ofensius com defensius, va estar bé, i la defensa va ser agressiva, quedant eliminats 5 dels 10 jugadors. El problema fonamental va ser que, quan ens acostàvem, ells anotaven i nosaltres no, o ens xiulaven una tècnica i trencàvem el ritme de partit.
Sense més que dir, ja que sabem les fallades i com corregir-los, vos diré el tanteig parcial: 17-10 / 22-22 / 18-15 / 17-13, és a dir: 17-10 / 39-32 / 54- 41 / 71-60.

Anotació: Sergio L 6 punts, Jordi 2, Pere 5, César 4 i Eloi 23 - zinc inicial - Sergio P 4 Sergi C. 0 Roc 5 i Pablo 3 Toni 8.

eloiet ha dit...

Pues si, així va ser! Bona crònica per a un mal partit, no en ganes o intenssitat sino en actitud i en errors que no es poden cometre mai. Recorde que a l'últim quart va haver un moment on anavem 54-51... i ahí la vam cagar.

ale,a vore que fem el dissabte