dijous, 2 de febrer del 2012

Dos sí, un no...

La jornada començava amb l'ajustada victòria del Cadet Masculí, qui rebia el dissabte 28 de gener el C.B. Sueca. El partit acabà amb una victòria ondarenca per 57-52, molt més ajustada del que es podia esperar!

Per la vesprada, jugava el Júnior Masculí en Algemessí. El partit fou un calc del de la primera volta, amb la diferència que els de Vicent, aquest cop, no es deixaren retallar el marcador, guanyant per un clar 49-73.

A la mateixa hora que el Júnior, a les 16h., jugava el Sènior Masculí en Alacant. El partit estigué igualadíssim en tot moment, però sempre amb els nostres per davant, amb lleugers avantatges.
El primer quart acabava 11-13, el segon quart 11-12, per aplegar al descans 22-25.
En el tercer quart ja retallaren un poc el marcador els locals, amb un parcial de 15-13. El darrer quart, amb un final d'infart (22-18 de parcial), es quedà amb 59-56 i el partit en Alacant, i els nostres, novament, amb mal sabor de boca...
Anotació: Toni 9 punts, Pablo 2, Pere 3, Jero 6 i Eloi 23 - cinc inicial - Jordi 8, Roc 3, Sergio P. 1, Sergi C. 0 i Pep 1.