dimarts, 14 de febrer del 2012

Tot perdut!!!

El Cadet Masculí perdè en casa front el fort rival, el Nou Bàsquet Alzira, líder del grup i imbatut fins aquesta data, per 42-52.

El Sènior Masculí Ondarenc, amb multitud de baixes, van visitar aquest dissabte el camp del Teulada per a, després d'un dur partit, perdre per 11 punts, la qual cosa els torna a la perillosa senda de la derrota. Així, des del començament de la segona volta, el seu balanç és de 2 partits perduts de tres jugats.
El partit es plantejava molt menys fàcil que el de la primera volta. El fitxatge per part del Teulada de Giner, J María, va marcar el plantejament del partit per part del Sono acustic Ondara, coneixent la seua gran qualitat com a tirador. Així, amb la defensa centrada en el seu jugador estrela, i la millor arrancada de partit de tota la temporada per part del nostre entrenador Pere "GEL", amb 2/2 en triples i 1/1 en tirs de 2, en tan sols 5 minuts, es mantenia a ratlla a un Teulada molt centrat en el seu jugador estrela. El primer quart acabava amb un 11-10 per als locals, i un ritme de partit més propi de sènior de 40-50 anys, que de xavals de 30...

I amb este ritme es va començar un segon quart en el que la zona plantejada pels visitants va començar a 'hacer aguas'. Els rebots en atac i els triples dels de Teulada, van començar a fer "mossa" en l'ànim dels ondarencs, que es va contagiar a l'atac, acabant el primer temps amb un 29-23, i la sensació que calia endurir la defensa, el ritme de partit i, sobretot, el rebot defensiu.

Després d'un bon començament de l'Ondara, es retallava la distància en els primers minuts a 2 punts. Ratxa que va ser dràsticament tallada amb un triple i un 2+1 del Teulada. Una distància que ja no es va salvar fins al final del tercer quart, acabant 44-36.
Molt difícil remuntar eixa diferència en tan sols 10 minuts de partit lent, i amb una "fallada" que va definir el partit: el rebot. Després de bones defenses, els visitants veien com es perdien rebots defensius, arribant a atacar fins a 4 vegades en la mateixa jugada els de Teulada.

Al final, un 63-52 va ser el marcador final que reflectia la diferència que s'havia remenat en quasi tot el segon temps.
Anotació: Roc 6 punts, Sergio P 6, Pere 14, Jero 6 i Eloi 14 - zinc inicial - Sergi C. 0 i Pablo 6.

El Júnior Masculí perdè, tambè, en la seva visita a Alzira, per 56-44.