divendres, 8 de gener del 2010

La prèvia de l'onzena jornada

L'onzena jornada enceta la temporada desprès del "paró" nadalenc.
El primer equip ondarenc en jugar, serà el Júnior Masculí, qui visitarà la pista de l'Alfaç el dissabte 09 a les 18h. en un enfrontament altament complicat, ja que l'Alfaç és el líder de la categoria amb 8 victòries i 2 derrotes.

Els altres dos equips ondarencs jugaran el diumenge 10, sent el Júnior Femení qui jugue primer. A les 16.30h. rebrà el Pedreguer en Ondara, un partit que segurament no podrà jugar-se degut al mal temps dels darrers dies i que pareix que continuarà.
Si es jugara s'ha de tindre en conter que les ondarenques no estan en un bon moment, i el Pedreguer tampoc, ja que ve de perdre 3 partits consecutius, però contra els equips de la part alta de la classificació. A priori serà un partit ben difícil.

El darrer en jugar aquesta jornada serà el Sènior Masculí, qui visitarà la pista del Malilla en València capital a les 18.30h. del diumenge. El partit serà més complicat per les baixes de l'equip, fins ara invicte, que no pel rival, qui porta un rècord de 2 victòries per 8 derrotes i ocupa l'onzena plaça de la classificació (avant-penúltim).
L'autobús farà la seva eixida des del Prat a les 16.15h.

Salut i sort a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

bé, pito i jo hem quedat finalment d'anar al poli, a veure com està el percal... espere no gelar-me massa...

eloiet ha dit...

Pere mira l'últim comentari de l'anterior noticia que pep em fa un canvis ahí que no m'aclare

Pere ha dit...

Gracies Eloi.Menos mal que hi ha algú competent en este blog i no el rei Baltassar eixe que sols sap enganyar als xiquets el dia dels reis!!!!!Conteu en mi per al partit.Aniré directe al carrer campaners que es on juguem (si ho trobe)jajaja!
Eloi bon viatge!!!!!!!

elpepgf ha dit...

calla, calla, q corren rumors pel poble, q eixe rei baltassar anava regalant x ahí la play station 4 i 5.... q mags son els reis....... jejejeje

fins desprès a pere i bon viatge a eloi, encara ja ha eixit... ;)