divendres, 15 de gener del 2010

La prèvia de la 12ena jornada

La jornada s'encetarà aquesta mateixa vesprada de divendres 15, a les 19.30h. en el Poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara, rebent el Júnior Femení el Cabo Mar "A", en partit aplaçat de la jornada 9, del 29 de novembre passat, que es tingué que suspendre per pluja.
Serà un partit complicadíssim per a les ondarenques i es que les visitants, tan sols han perdut front als 2 primers classificats.

Les nostres jugadores del Júnior Femení, també tindran que desplaçar-se el diumenge 17 a Alacant per a jugar a les 10.30h. del matí, front l'Akra Leuka, el segon classificat de la categoria. Evidentment, no cal dir res sobre la dificultat d'aquest partit, i més a eixes hores del matí.

La jornada del dissabte 16 serà tota dins de casa i per a tots dos equips masculins els quedarà un partit per a tancar la primera volta.
Jugant a les 16.30h. el Júnior Masculí, rebrà el Maristes d'Alacant, en un partit, que deuria estar molt disputat, ja que tant un equip com l'altre s'han mostrat molt irregulars aquesta temporada. Esperem que el factor pista faça efecte a favor del nostre Júnior.

Just desprès, a les 18.30h., el Sènior Masculí, líder invicte de la categoria rebrà els valencians del Colegio Aleman "B", en un partit, que estarà bastant disputat, ja que el Colegio Aleman s'ha mostrat bastant fort en enfrontaments complicats. Esperem que els locals puguen continuar amb la ratxa de partits guanyats, per a tancar una primera volta perfecta, a falta del partit del proper diumenge 24 en Paterna.
L'equip ondarenc continua amb la complicada baixa d'Eloi, per "motius personals".

Salut i sort a tots.

10 comentaris:

elpepgf ha dit...

b, xavals, avui vos vull a tots a les 7.30 en el poli x animar a les meves xiquetes q falta ens farà!!! :(

i nosaltres i els júniors masculins, a veure si guanyem i el dissabte fem un "pleno"!!!

temes d l'altre article:

pito, anem a la veritat... no vaig a dir-li a eloi, q tot serà un camí d roses... no!!! això seria enganyar-lo!!! jajajajajajajaja

fer, molt fi no ets, no... però jo haguera dit, rascar-me les parts més importants del cos.... i ahí ja, q cadascú pense el q vulga... ;)

Pep Sivera ha dit...

estas deixan-te una jornada pep!!! que estem en la jornada 12 i hi han 26!!!el que passa es que descansem una jornada per volta, voldras dir tancar la primera volta dins de casa no???jejeje es que son ganes de tocar els ous ehhhh...

elpepgf ha dit...

buenuuuu... nuuu séeeeee, segons el calendari, avui s'acaba la primera volta............... ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿?????????????? la noche me confunde...........

passe d retocar res... :)

elpepgf ha dit...

toca.... pos sí... vaig a canviar-ho... q l'he ficada fins el genoll... ens queda jugar front el paterna "B"

elpepgf ha dit...

ala... canviat... ara sí s'entén q ens queda un partit x tancar la primera volta... ;)

açò pareix un monòleg!!! jajajajajajaja

jero ha dit...

siiiiiiii senyooooorrrrrr!!!,el calp a perdut contra el nazaret de 1 punt,jajajajajaajajajajaja!!!!,oleeeeeeeeee!!!!!

Xiquets aso va de categoria!!!!

jero ha dit...

P.D- estic despert per que estic mirant la peli de cuatro!!!!!

eu dic per que nia molt de pelvertit i mal pensats per asi.

elpepgf ha dit...

ondià!!!! jo vinc ara del sopar d l'atlestisme!!! vaig a veure la web d la federació, a veure eixe resultat ;)

jero, saps q ets un pervertit, no??? ;)

Pep Sivera ha dit...

Explicat bé Jero, el calp va pedre de 1 contra el Picanya, i el Natzare va perdre de 16 contra el oliva aixi que els dos que van darrere han perdut,jejejej aço pinta de categoria que diu Jero!!!
pero no podem baixar el braços que sino ens faran dos xapes com ahir a jero!!!!jejejejeje

jero ha dit...

ja comensem en lo de les xapes!!!,espereuse per lo menos a que posen el comentari del partit,jajajajajajajajajaja!!