divendres, 22 de gener del 2010

La prèvia de la 13ena jornada

Arriba la darrera jornada de la primera volta. En aquesta jornada tots tres equips ondarencs jugaran el diumenge, el primer en fer-ho serà el Júnior Masculí, qui visitarà Benissa per enfrontar-se a l'equip de la localitat, qui porta una marxa un tant irregular aquesta temporada, encara que en els darrers partits, pareix què, la cosa ha anat millorant, recollint 3 victòries de forma consecutiva i tinguent un balanç de 6-5. El partit es jugarà el diumenge 24 a les 10h. del matí.

A les 16.30h. del diumenge 24, jugarà el Júnior Femení, rebent les líders de l'Alacant - Restaurant Voramar. Aquest serà un partit complicadíssim per a les nostres, ja que tindran que donar-ho tot, per evitar un resultat tan ampli com el de la setmana passada. L'Alacant encistella una mitja de 84 punts a favor, mentre que tan sols en reb 26.

A les 19h. del diumenge 24, i en horari de televisió, jugarà el Sènior Masculí en Paterna. L'equip ondarenc deurà enfrontar-se al Paterna "B" i donar-ho tot per arribar invictes a la fi de la primera volta.
El Paterna te la segona millor mitja anotadora, desprès del Calp, amb 66 punts a favor per partit. El seu punt flac, pareix ser la defensa, ja que li encistellen 65 punts per partit. Si els ondarencs aconsegueixen frenar-li eixe poderós atac amb la gran defensa que han mostrat en els darrers partits i ataquen en equip, poden endur-se la victòria, però sempre tenint en conter que el Paterna, tan sols ha perdut 2 partits com a local, front el Natzaret, per 87-94 i front l'Oliva, per 76-83, pel que es veu, cap de tots dos equips, molt bons ells, aconseguiren frenar l'atac dels locals i tingueren que encistellar molts punts per a guanyar-los.
El bus eixirà des del Prat a les 16.30h.

Salut i sort a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, ací està la prèvia, q ja feia setmanes q no la feia d matí... se'm passava a la vesprada o gairebé a l'hora d tancar al migdia....

vinga, xavals, a veure si aconseguim guanyar, sent realistes, els sèniors i els júniors xics, xq les xiques ho tenen gairebé impossible... a no ser q aquelles en vinguen, tan sols 5 i q siguen les més dolentes del seu equip... ;)

elpepgf ha dit...

fer, estàs segur q no pots vindre, tio!!!??? ens faries moltíssima falta!!!!
i a sergio lópez li dic el mateix, xq el paterna vendrà molt cara la seva derrota i hem d'estar tots!!!

garrot i pa dur ha dit...

maxos ara em sap mal no haver anat...