divendres, 29 de gener del 2010

La prèvia 14ena jornada

Comença la 2ª volta del campionat per als equips masculins d'Ondara, mentre el femení està a punt d'acabar la primera fase del campionat.

La jornada es jugarà sencera el dissabte a les 16h. en Alfaç del Pi, rebrà el Júnior Femení, qui intentarà aconseguir la seva tercera victòria de la temporada front l'equip local, qui encara no ha aconseguit guanyar cap partit. En el partit d'anada les ondarenques s'imposaren per un 38-18, que no prengué forma fins a la segona part, per tant, tindran que jugar amb moltíssima força per aconseguir guanyar les locals.

A la mateixa hora, les 16h., jugarà el Júnior Masculí en Alacant front l'Adesavi "B". L'equip ondarenc tindrà un dur rival davant, ja que amb 8 victòries i, tan sols, 3 derrotes, l'Adesavi és un dels equips més potents del grup. Esperem que acudeixin tots els jugadors disponibles dels ondarencs, i així poder plantar cara al rival.

A les 17h. jugarà el Sènior Masculí el seu partit en Pedreguer. A priori, és el partit més fàcil de la jornada per als equips ondarencs, ja que els nostres son líders i el Pedreguer amb 2-10, ocupa la 12ena plaça del grup. Però no ens hem de fiar de les apariències, per què, sempre, tots els partits en Pedreguer son molt complicats i a un marcador baix, tot és possible. No demanem que els ondarencs repeteixin el partit de la 1ª jornada, on s'imposaren al Pedreguer per 73-38, però sí esperem que no ens facen patir.

Salut i sort a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala... prèvia feta! xavals, a veure si aconseguiu la victòria, jo no sé si arribaré a temps, xq jugue amb les xiquetes a les 4 en alfaç... a veure si puc estar en la segona part!!! ;)

eloiet ha dit...

Pep dimissió!!! Se me pega del cyberdunk

Amb tota la moguda que ha hagut hui per talkdept i encara tens forces per a fer la previa i damunt per a dir que no vens al partit!!


PEP DIMISSIÓ!!!!! Ja Ja Ja Ja

elpepgf ha dit...

elo, calla q ets un pu.. viciat!!!! jajajajajajjajajjajaja
furtant-li jugadors a moro!!! q bo!!! jajajaja

eloi dimissió!!!!

si no em centre en el bloc i/o en la vida real, amb lo bé q va el cyberbug ultimament, estaria tots els dies d mala llet........ jajajajaja

eloi dimissió!!!!!

jero ha dit...

ale xiquets!!,que el nazaret ja na perdut unaltre!!,ara este finde mos posem les piles i fem tabaco al calp,a poooorrrrrr ellooooooooooosss!!!

Ale a cascarla.