dilluns, 11 de gener del 2010

Jornada de derrotes i imbatibilitat

La jornada l'encetava el Júnior Masculí, visitant la pista de l'Alfaç el dissabte de vesprada. A priori era un partit molt difícil, ja que els locals, líders del grup, estaven mostrant-se molt durs i forts abans del Nadal, però, curiosament, perderen el darrer partit abans de les vacances, desprès de 5 victòries consecutives per 64-61, en la seva visita a la pista de l'irregular Santa Teresa d'Alacant.
Els nostres intentaren fer tot el que estava en les seves mans, finalitzant el partit 65-19.

El següent partit el jugava el Júnior Femení en Ondara, rebent el complicat Pedreguer, qui tan sols havia perdut front els primers classificats, els equips alacantins.
Els partit seguí el seu rumb normal, aconseguint la victòria les visitants per un clar 18-50, però s'ha de destacar la milloria en el joc des del darrer partit de les ondarenques.

En el darrer partit de la jornada, l'Ondara Sènior visitava el Malilla en València, el diumenge 10 a les 18.30h. El partit, finalment, no fou al descobert, i menys mal, per què els termòmetres marcaven 5º de temperatura. El partit es disputà en un gimnàs que tenia l'escola del barri, bastant condicionat, encara que tant els taulers com les anelles rígides tenien els seus anys...
Els ondarencs començaren fort el partit, amb una gran defensa i no donaren opció al rival, amb un parcial de 0-11 eixint calfats, arribant a la fi del primer quart 5-18. La resta de quarts l'equip ondarenc no es deixà sorprendre, i encara que jugà a mig gas en atac, en defensa complia els seus propòsits i evitava cistelles fàcils dels locals. 2-7 en el segon quart (7-25 al descans), 7-9 en el tercer quart (14-34) i 6-9 en el darrer quart foren els parcials, per a finalitzar amb victòria ondarenca per 20-43.
Anotació: Sergi 2 punts, Jordi 4, Vicent 17, Pep 5 i Fer 0 - cinc inicial - Pere 5, Sergio 0, Cèsar 3, Pito 5, Jero 2 i Felip 0.

Salut a tots.

14 comentaris:

elpepgf ha dit...

bé, pos ja portem un 10-0 xavals!!! a veure fins on arriba açò!!!

en la meva teoria d q eloi (a la vellea q està) fa un partit bò i un dolent, aquest li tocava el dolent, x tant no l'haguerem trobat a faltar, però el dissabte dins d casa li tocava el bò... a veure si puc fer alguna cistelleta jo i no llançar les mandarines d'ahir i així evitar q es note molt la seva baixa... ;)

elpepgf ha dit...

x cert... ahir era el dia en q si arribe a llançar d 3, passa per dalt del tauler...... jajajajjajaja
menys mal q ja estic jo per a riurem d mi mateix... jejejeje

Pere ha dit...

M´encantea el monòleg que es curra Pep.Ell escriu els articles,escriu els comentaris,es contesta als seus propis comentaris i s´autorraja.No vullc continuar pensant que és el que fa ell a soletes...jajaja!!!

P.D.Una imatge val més que mil paraules.Fixeu-se en la foto de Felip!!!!!!

garrot i pa dur ha dit...

Si si Pere, jo també m'he fixat en la postura del tio Felip només vore la foto jejejee.

per cert, no soc l'únic que es va quedar a 0, menos mal!!

Pep, tio, com poses "bastant condicionat" si no tenien dutxes, home per favor!!

elpepgf ha dit...

home, he posat "bastant condicionat" xq l'he comparat amb el gimnàs del sanchis!!! jejeje
llevant d les "espalderes" i les colxonetes, aquest gimnàs era millor!!! bè, sí... i les dutxes..... jajajajajjajaja

el tema felip és fort, el tindriem q tractar en un article tan sols x a ell....... jejeje

sí, pere, jo es q tinc molta autoestima, inclús fent el festival d la mandarina q vaig fer ahir, la meva autoestima continua pels núvols!!! i si aquesta temporada se'm van les molèsties dels isquios q pareix q va molt millor, veureu!!!!!!!!!!! jajajajajaja

Felipe_Sergio ha dit...

eu vist que bonic??? jajaja
una imatge val m'es que mil paraules.jo mai dic res pero he entrat a vore i he vist que estaveu posant-me a caldo,perque nando, lo de a 0 no nirà en segones o terceres??
la veritat esque ahir...lo millor van ser els tirs lliures.jajaja

garrot i pa dur ha dit...

Felip tranquil, lo de a 0 no és amb segones, només és autoconsolació perquè maxo, estic que me n'ix...

elpepgf ha dit...

felip, amb això dels tirs lliures tens raó, tio... ens vam lluir a base d bé... jo vaig fer un 1 d 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jajajajaja

Pep Sivera ha dit...

com entre algún dels dos equips que ens queden per a jugar tenen que flipar en color, menuda banda estem fets, entre la foto, les mandarines de Pep, les meues en l'escalfament, els tirs lliures (sobretot els 2 o 3 seguits de felip sense tocar anella) donem una imatge de liders solids que acollona!!!!

garrot i pa dur ha dit...

ie jo el divendres no vaig a entrenar que arribaré a saber a quina hora de València que tinc examen. Ale, a shuparla

Pere ha dit...

Eloi, has notat algun tremolor per ahi?(tremolor provocat pel terratremol i no tambalejos provocats per l´alcohol,eh!!)Va home dona senyals de vida per ahi i posamos les dents llargues d´enveja!

elpepgf ha dit...

juas!!! q bò pito!!! jajajajajajaja
i el pitjor d tot és q tens raó, donem una imatge..... jero deu estar flipant: "aquesta panda d gossarros com estan imbatuts!!! clar com jugue jo en ondara, ara ho entenc... així és normal!!!"
jajajajaja, jero pringaooooooooo!!!

tranquil fer, jo seré l'encarregat q li ho diga a rafa!!! confia amb mi ("no rafa, trobe q em va dir q no tenia ganes d vindre a entrenar, xq li caus mal" jajajaja)

això, eloi, això!!! dona senyals d vida, gossarro!!! (tu més q nosaltres, eh!!! q estàs vivint la vida a lo grande, però tranquil q et queda un meset i mig... jajajajaja)

Pep Sivera ha dit...

ahi estas tu pep!!!clava-li la por al cos a este...jejeje.
Eloi pep te raó, estas segur?? si ho fas per la despedida nosaltres la fem igual encara que no dones el pas definitiu eh!!!jejeje

garrot i pa dur ha dit...

Bueno Pep, siguent realistes, segurament no vaig perquè després de passar-me dies estudiant lo que més m'abellirà serà rascar-me els genitals (que fi sóc)