dilluns, 18 de gener del 2010

Jornada amb resultats de tot tipus

El divendres començava la jornada, per al Júnior Femení, amb el partit aplaçat de la 9ena jornada front el Cabo Mar "A". L'equip ondarenc és mostrà bastant sòlid durant tot el partit, dins dels marges que cabia esperar front un rival d'unes característiques tan superiors.
El partit finalitzà 21-64.

El Júnior Femení repetí partit, el corresponent aquesta vegada sí, a la seva 14ena jornada. Jugaven el diumenge a les 10.30h. del matí en el Centre de Tecnificació d'Alacant, front l'Akra Leuka. El partit no tingué història, arribant al descans amb un marcador contundent de 36-0. El tercer quart començà amb la mateixa tònica de la primera part, fins que en el minut 5, Carla encistellà el 57-2, la primera cistella de les ondarenques, el quart acabà 74-2. En el darrer quart, Sil encistellà 5 punts més i Carla un llançament lliure, finalitzant el partit 93-8 per a les locals.

A pesar dels marcadors abultats, s'ha de remarcar que les Júniors d'Ondara han millorat molt i no es pot fer res més front a rivals tan durs i superiors.

La jornada es completà el dissabte amb els dos equips masculins jugant dins de casa. A les 16.30h. jugava el Júnior Masculí, rebent el Maristes d'Alacant. El partit estigué completament igualat, llevant d'uns moments en el segon quart on els visitant arribaren a tindre 19 punts d'avantatge, que els ondarencs retallaren ràpidament, per a quedar-se a un punt, fins els darrers dos minuts del partit, on diverses decisions arbitrals molt clares i discutides, decantaren el partit per als visitants, quedant a la fi 36-47.

El Sènior Masculí jugava a les 18.30h. front el Colegio Aleman "B", un equip molt dur. Però el líder invicte del grup, no es volia deixar sorprendre, i si en el darrer partit en Malilla, feu una defensa molt bona, la d'aquest dissabte fou encara millor, conservant el cap en el partit en tot moment i defenent com mai. Gràcies a aquesta defensa aconseguiren la victòria per un resultat bastant ampli de 56-42, què no reflexa l'igualtat del partit en gairebé tota la seva fase.
El primer quart estigué ben dominat pels nostres, però en el darrer minut, l'equip visitant encistellà 2 triples i una cistella de dos (8 punts consecutius), per a tancar-lo 14-12. L'equip ondarenc respongué eixint al segon quart amb un 10-2, que els visitants respongueren, també, amb un 0-11, i aconseguint un avantatge momentani amb el 24-25, que els ondarencs s'encarregaren de desfer per arribar al descans 28-25.
La segona part ja canvià, i els visitants anotaven amb molta menys fluïdesa. El tercer quart finalitzà 12-6 (40-31) i el darrer quart 16-11, per al resultat final, ja esmenat, de 56-42.
Anotacions: Sergio 8, Jordi 4, Cèsar 3, Pep 3 i Fer 8 - cinc inicial - Pere 4, Vicent 26, Pito 0, Jero 0 i Felip 0.

Salut a tots.

12 comentaris:

elpepgf ha dit...

bueno, bueno, bueno... el q es trau en clar d'aquest partit, a banda d la bona defensa q hem fet en aquest nou any, és q els 26 puntacos d vicent ens van donar la vida, xq estàvem tots finets... tenim q millorar i molt els llançaments lliures, tios...
i hem d passar-li-la més a pere, q va començar amb una bona ratxa d triple x partit, i ja porta uns partidets q no ha fet triples i això no pot ser, q una màxima d l'ondara és q pere faça triples!!! ;) jejejejejeje

pito, jero i felip, sapigau q fer vos va furtar els punts en aquest partit, espere q això no torne a passar, xq fer no està acostumat a encistellar tant... pobret... ara d pensar q ha d fer 8 o més punts la propera jornada, estarà tota la setmana sense dormir... és una gran responsabilitat x a ell... jejejeje

elpepgf ha dit...

peazo comentari m'he cascat... saps o q!!!??? jjajajajaja

garrot i pa dur ha dit...

Pep, com estàs rajant-me, vaig a rajar-te jo a tu. Per què sempre els títols son tan tòpics tio? gran jornada de victòries, dos derrotes i una victoria, victòria única... vamos ostia, curra-t'ho un poc xeeee!!

ara vaig a posar un video, a vore qui es sent aludit

http://www.youtube.com/watch?v=RfHqW01S9aQ

ale bonicos

eloiet ha dit...

Hola a tots, ja estic en casa altra vegada(molt al meu pesar). Perdoneu per no haver escrit res abans, pero no he tingut acces a internet(bueno... no m'ha donat la gana conectar-me:). Encara que vos moleste, tot ha anat be i el terratremol no ha afectat a la nostra zona. Ja pujare alguna foto per a que aprecieu com ha anat.

M'alegre de les bones victories en els dos partits, encara que pel que he vist ens tenim que posar tots les piles i colaborar mes en l'apartat ofensiu.

Ale,dema parlem mes

elpepgf ha dit...

home eloi!!! com tu x ací!!!!!!!!??????? jejejeje
sí, ja veus, no t'hem trobat a faltar massa en defensa, al contrari, hem defès millor q mai, però en atac, sí q hem fallat un poc... estic x canviar-me el nick i posar-me "el llançador de mandarines i/o clemenvilles"!!!! jajajaja, q vos pareix!!!????

home fer, pos a veure si et curres d'avui en avant tu el bloc, bonico!!! jajajajaja, toma resposta!!!!

lo d les xapes, x mi estic segur q no ho dius, no sé x qui serà... x eloi tampoc, q no ha estat ací........... mmmmmmmmmmmmhhhhhhh, deixa'm pensar.... juga d pivot!!!??? aaaaaaaahhhh, ja sé qui és!!! el senyor i gran fitxatge: JEROOOOOOOOOOOO
jejejejeje

elpepgf ha dit...

joé... com estic d rollero aquesta vesprada, no....????

jero ha dit...

xapes de euro no!!!!!!jijijijiji!!,com que jero 0 jo vaig fer per lo menos els 2 puntets de rigo que faig en cada partit,correra la sanc!!!!!!!

I pep!,fer te rao (i no es per fer la pilota),ja podries currarte un poc mes els titols de les croniques que sempre poses el mateix,es queeeeeeeeeee!!!!!

Ale a cascarla!!!

garrot i pa dur ha dit...

ie anuncie que el diumenge tindreu la gran sort de que jo no jugaré

elpepgf ha dit...

xavalin, pos en l'acta no posa cap cistella q fora teva... a veure si algú més diu "eh, q jo no vaig fer eixos punts" i ja sabrem on està l'errata... ;)
la setmana passada en malilla el triple d pito a falta d'un parell d minuts me'l van apuntar a mi, o siga q............

fer, no fotes, tio!!!! q eloi vindrà convalescient d punta cana i jo no vull tornar a jugar d 5, tal i com tinc l'esquena........ d 3, si faig falta, sí!!!!!! a més, juguem a les 7 en valència, et ve d perles....

eloiet ha dit...

Ehh Pep, que jo vaig fer 10 o 12 punts el dissabte i no estan apuntats en el resum!! Quina vergonya, estos anotadors no s'enteren de res o que?

Tranki Pep, que el diumenge segur que tens minuts de 5, ja que jo amb la forma física que tinc podré rendir 2 o 3 minutets(tipo Javi). Això si, tiraré 20 o 30 tirs (tipo cyberdunk)

Pere ha dit...

Si home estic jo per anar renunciant a 2 puntets que hem regalen en lo necessitat que estic.Jero jodete!!!!!!!!!jajajajaja!!!!!Soc tan simpatic que hasta als anotaors els caic be!!

jero ha dit...

jajajajaja!!,es que te van vore careta de llastima i que no ne fees ni una i per aixo te van apuntar la meua,aixo ques esta manera de faltar,pues anem aviats jo el disapte tinc mig any de moros i a saber co estare el diumenge pa jugar,se me habia pasat per el cap el no anar a jugar,pero mirant com estan les coses tindre que anar,mecaxis!!!

Ale a cascarla!.