dilluns, 25 de gener del 2010

Derrota Total!!!

Aquesta vegada, ni el Sènior Masculí es pogué escapar de la derrota. El partit del Júnior Femení front l'Alacant - Voramar, quedà aplaçat per al proper diumenge 31 a les 18.30h.

El Sènior Masculí jugava el diumenge 24 a les 19h. en Paterna, front l'equip "B" de la localitat valenciana, i defenent el seu caseller de "0" derrotes, cosa que no aconseguí.
L'equip ondarenc començà dominant el partit, però finalitzant el primer quart els locals es posaven davant 21-20. Un segon quart, també molt igualat, arribava al descans amb un 42-40 que demostrava l'alta anotació dels partits dels locals, que se n'anava pels núvols.
En la segona part els nostres es posaren les piles i començaren a defendre, però malgrat la bona defensa, no aconseguien encistellar amb fluïdesa. El Paterna aconseguí una màxima de 9 punts finalitzant el tercer quart, que l'Ondara s'encarregà de rebaixar a un punt, ràpidament, però fins ací arribà la remuntada, ja que el darrer quart estigué completament dominat per les defenses i els ondarencs, amb molts llançaments des de la línia de tir lliure no aconseguiren posar-se per davant en el marcador, fallant en l'últim minut fins a 6 tirs lliures. El resultat final fou de 64-61 i la primera derrota que arriba al caseller de l'equip líder, en la darrera jornada de la primera volta. Esperem que la segona volta, comence tal i com va començar la lliga, amb victòria i que continue.

El Júnior Masculí jugava en Benissa, el mateix diumenge 24 a les 10h. del matí.
El partit començà amb lleugers avantatges dels locals que no arribaven mai a superar la barrera dels 10 punts, i així, exactament, s'arribà al descans: 35-25 per a l'equip benissenc.
La segona part començava com havia acabat la primera, fins el minut 8 del tercer quart, on el físic dels únics 7 components ondarencs ja no aguantava més i l'equip local se n'anà en el marcador fins a 18 punts de màxima, que els ondarencs aconseguiren baixar i la distància oscil·là des de 10 fins els 16 punts finals a favor del Benissa. Finalment 58-42 en el marcador, que podria haver estat molt més ajustat si en l'Ondara hagueren pogut acudir 2 ó 3 jugadors més.

Salut a tots.

12 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala... als rajaorets dels títols dels resums dels partits vos dedique aquest: DERROTA TOTAL!!! q sona a peli d suatsenager!!!! o com dimonis s'escriga això!!! jajajaja

b, xavals, una llàstima q s'acabara la ratxa d victòries, però ara toca deixar la derrota d costat i començar a guanyar novament, ens hem d posar les piles en atac i sobretot en els llançaments lliures... ;)

elpepgf ha dit...

fer, cabró, en vam anar 6 i ens vam quedar tot l'últim quart en 4 a la pista, hagueres vingut.......... ggggggggggrrrrrrrrrrr

t'ho tindré en conter tota la vida... :(

garrot i pa dur ha dit...

La culpa de que perdereu de 3 és meua, si haguera anat jo... haguerem perdut de 10...

elpepgf ha dit...

home... això també és prou probable.......... jejejejejejeje
no... en realitat, a l'únic q van tirar x faltes va ser a eloi (q és un brut, però ell no ho sap, no li ho digau...), i quan quedaven 25 ó 30 segons, si no recorde malament...

RAFAAAAAAAAAAAAA, ON ESTÀ L'ACTA DEL PARTIIIIIIITTTTTTTTTTT!!!!!!!!??????????

eloiet ha dit...

Ejem... a mi em van expular quan quedaven 0.4 segons i van ser els únics que vas jugar no?? a no que abans també havies jugat 1 o 2 minutets mes. Ja Ja que malo soc(i no només tirant tirs lliures)

A vore si millorem en els tirs i la setmana que ve fem un bon partit contra el pedreguer qe després ve el calp i tenim que estar a tope.

elpepgf ha dit...

home, la veritat és q en aquest partit vaig xuplar prou banqueta.... trobe q vaig jugar en la primera part 10 minuts exactes (7 al 1er quart i un poc menys d 3 al 2on) i en la segona, no crec q arribara a 10 minuts...... q el "Gran Capità" jugue tan poc no pot ser!!!!!!

això sí, front el pedreguer s'ha d jugar al 100% x arribar front al calp al 125%, eh xavals!!! ;)

jero ha dit...

xeeeeeee Fer esta semana ni pa ragar agust!!,jejejeje!!,asi els dos compis Eloi i Pep els van clavar una chapa els XIQUETS del Paterna de por,No se si els 2 van poder dormir eixa nit!!jajajajaajajajajaja!!!!

Ale a cascarla!!

elpepgf ha dit...

jero, tu calla q ixes a xapa en contra x partit, com a mínim...

i a més a més, desprès, la vaig tornar i "a lo grande"!!!!!! jejejeje

eloiet ha dit...

A mi la xapa em dona igual... el que està matant-me son els tirs lliures eixos que vaig fallar.

Caguen tot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uff de tant xillar m'he quedat afonic

elpepgf ha dit...

eloi no xilles tant, q queda poc x al dia assenyalat, a veure si no pots dir el "sí" en veu alta!!!! jejejejeje

ai eixos tirs lliureeeeesssssss.........

basquet ondara ha dit...

buf, os veo muy mal chicos! ya empezais a perder y esas cosas, esto va d capa caida...

garrot i pa dur ha dit...

ale va per a que les rajaes en contra meua aumenten, diré que damunt de no anar al partit per a estudiar, m'he carregat l'examen. Ueeeeeeeee aplausos per favor