divendres, 23 d’octubre del 2009

La prèvia de la 3ª jornada

En la tercera jornada de lliga, encetarà el torn de joc el Júnior Masculí dins de casa front La Vila a les 16.30h. en el Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza. El conjunt ondarenc ja coincidí la darrera temporada amb La Vila. Encetaren la temporada, jugant en Ondara, on guanyaren els visitants per tant sols 3 punts (33-36), però en el partit de tornada, no hi hagué color, al jugar els nostres amb tan sols 5 jugadors. Perderen per 118-15.
Esperem que els d'Ondara milloren, encara més i puguen emportar-se la victòria front un equip que serà molt difícil de guanyar.

Just darrere, a les 18.30h. jugarà el Sènior Masculí, líder de la categoria, i que ve de guanyar un complicadíssim partit front el Calp. Rebrà el Natzaret A, qui ocupa la segona plaça i tampoc ha perdut cap partit. En la primera jornada guanyà en Altea per 54-63 i en la segona al Pego per 75-54, coneguent com juguen aquests dos equips als qui ha guanyat, podem dir que els ondarencs no ho passaran gens bé!


A la mateixa hora que el Sènior, les 18.30h. jugarà el Júnior Femení, però en Pedreguer. Les locals porten 3 derrotes en les 3 jornades jugades, en Dénia, ajustada per 52-48, en casa front el Cabo Mar "A" per 24-74 i en Alacant front el Cabo Mar "B" per 67-17.
Ja feia alguna temporada que en Pedreguer no hi havia equip Júnior Femení, pel que guiant-nos pels resultats obtinguts fins ara, ben segur que serà un partit dur i difícil, on les nostres deuran jugar al límit per no emportar-se una abultada derrota.
El diumenge 25 tindran que jugar el partit front el Teulada, aplaçat el diumenge passat per la pluja. Aquest partit serà a les 16.30h. en Ondara. Aquest serà un partit més, on les nostres tindran que deixar-ho tot en la pista.


Salut i sort a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale... la prèvia...

garrot i pa dur ha dit...

ostia jo no se perque pensava que tocava pego! ala bonicos fins la tarde-noche

elpepgf ha dit...

fer... tu sempre tan atent... ;)

elpepgf ha dit...

colló toni... eloi va ser el primer q digué q si els seus tenien q "descansar" algun partit ho entenia!!!
intente donar sempre els minuts equitatìvament, però en els partits més complicats tinc q intentar guanyar amb els millors dels millors jugant el màxim temps possible...
com a mínim intentar-ho...

eloiet ha dit...

Je Je, Pep s'ha picat!!!

Ens quedem a Valencia fins demà al migdia així que acudiré directament al partit Pep. Ja negociarem lo dels minuts de joc... podem intercanviar minuts per cubates o cassalletes, que jo soc facil de comprar!!

ale, fins demà

garrot i pa dur ha dit...

Pep ostia, croniqueja ja d'una puta volta que per a un partit que ho faig bé...
A vore que em diu Colau que diu que men te una guardadaa

fer

elpepgf ha dit...

home!!! per fi algú m'ho demana!!!!!!

es q com aquesta temporada m'he acostumat a q em pegeu puros x a fer les cròniques, pos aquest matí m'he dit: "espera a q algú te la demane, tío... no faces feina sense trellat!"

bé, pos "allá voy"!!!!!!