dilluns, 5 d’octubre del 2009

Una derrota, una gran derrota i una gran victòria!

El dissabte tinguérem resultats de tot tipus!

En el primer partit que es disputava en casa, el Júnior Masculí perdé en un intens i complet partit front l'Adesavi "B", per un ajustat 60-66.
Els nostres estigueren tot el partit darrere en el marcador, però sense perdre-li la cara al partit, no donant als d'Alacant avantatges superiors als 9 punts. Desprès d'un final apurat, on els nostres es posaren a 2 punts, un estironet final dels visitants allargà el marcador, fins els +6 de distància final.

En l'altre partit de categoria Júnior, les fèmines visitaven Alacant per enfrontar-se al Cabo Mar "B". Es desconeixia totalment el rival, però a l'arribada ja es veié l'alçada de les jugadores de l'equip local, cosa que donava poques oportunitats a les nostres. El partit fou un senzill passeig de les locals, aconseguint des del primer minut grans avantatges. El resultat final fou de clara derrota per 78-5.

En el darrer partit de la jornada, el Sènior Maculí rebia la visita del Pedreguer. El partit estigué clar des de l'inici, amb un parcial al primer quart de 21-7 i de 23-6 en el segon. Al descans s'arribà amb un 44-13 que deixava el partit sentenciat! La segona part fou un tràmit, amb els ondarencs jugant més tranquils. El resultat final fou de 73-38.
Hem de destacar l'actuació de Pere, qui desprès de moltes vesprades aconseguí anotar amb facilitat: 13 punts, a Sergio, qui demostrà estar molt nerviós en el seu primer partit desprès d'uns anys d'inactivitat, i encara que portà molt bé el ritme del partit, errà de forma incomprensible de cara a la cistella i Vicent, "el Colau", qui en la seva primera actuació es lesionà en la cama dreta i tindrà que estar un temps de baixa.
Anotacions: Sergi 12, Jordi 5, Cèsar 5, Felip 11 i Eloi 7 - cinc inicial - Pere 13, Sergio 4, Vicent 0, Fer 5, Jero 6 i Pep 4.

Salut a tots.

14 comentaris:

elpepgf ha dit...

amb aquest resum queden clares vàries coses:

1- q eloi, vicent, sergio i jordi (també) ja no son el q eren...
2- q pere ha recuperat el seu instit felí i assassí!!! (si home!!! q més volguera ell!!!)
3- q el pedreguer ha baixat prou el llistó!!!!!!!!!

no faré cap comentari sobre les xiques, ja q ja els vaig dir prou a elles....... ggggggrrrrrrrr

una llàstima el partit del júnior masculí!!! a la pròxima serà!!!!!!

eloi, demà comencem una nova temporada del cyberdunk, tio!!! ja era horaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

eloiet ha dit...

Al final el resultat va ser prou ampli!! Pensava que no haviem recuperat els 30 pero veig que si. A vore si en els pròxims partits mantenim un bon nivell!

Pep, no va fer falta que Sergi, Jordi o jo mateixa anotarem a bon nivell, pero ja vorem en partits complicats qui trau les castanyes del foc!!

Demà ja comença la temporada del Cyberdunk!! Molt be, ja diras si haig de moure els jugadors o algo que no se com funciona això de cambiar de lliga!

Ale

elpepgf ha dit...

sí... els tenim q moure... en quant moro em passe l'equip d'ib3, q diu q ell s'encarrega d tot, ja t'enviaré els contractes des d'eixe equip i ja passem els jugadors!!! ;)

x cert... parlant d'anotar a bon nivell... on està pito?????? en l'acta no apareix!!!!!!! JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA

q gran toni i ell allí bramant com a "posesos"!!!!!! jejejeje

garrot i pa dur ha dit...

ostia tu, estiv mirant que, menos Colau que no va jugar, vam anotar tots i mitjanament bé (també siga dit que no era massa complicat). A vore si aguantem la raxa i a vore SI ALGÚ COMENÇA A RAJAR I M'ANIMA A MI OSTIA.


fer

elpepgf ha dit...

com diria fer: "pep, en aquesta jornada ja no em posaràs un 0 en anotació, eh!!!!!!"

això ho diu tot i no dona peu a q et rajem els altres fer... ja ho vas fer tu!!! ;)

_LluiS_ ha dit...

qin dels dos sergios va fer 12 punts? va ser wifrown (brown) o el mister?

elpepgf ha dit...

wifrown, home!!! com ha d fer sergio "el ex-mister" 12 punts!!!!!!?????? sí homeeeeeeee!!! en va fer 4 i va donar gràcies... això sí: amb el tio q el defenia en podria haver fet 20, si li haguera donat la gana!!! jejeje

eloiet ha dit...

Ehh pep! Esta temporada no hi han lliguetes del supermanager o que!!

Ja tinc equips en la del Cyberdunk i Marina Alta pero trobe a faltar els españolitos i la de antibroker que era prou divertida

elpepgf ha dit...

ja està la d la marina alta, pos ni m'havia adonat!!!!!!
aquesta vesprada a veure si cree les altres...
es q porte un setmaneta... i això q estem a dimarts... joe.....

elpepgf ha dit...

lliga privada espanyolitos, creada:

nom: espanyolitos
codi: cbondara

un equip per cap i ja ho sabeu, TOTS ELS MEMBRES DE L'EQUIP HAN D TINDRE LA BANDERETA ESPANYOLA, I SÍIIIII, PRIGIONI VAL!!!!!!!

eloiet ha dit...

A vore si faig algun equipet este matí i l'apunte a la lligueta. Vaig de cul esta setmana també, caguen tot!!

Per cert, finalment anem a fer algo algun dia del pont? Jo estic disponible, per si servix de algo. Ale

elpepgf ha dit...

hem comentat d quedar el dilluns d matí, jugar un ratet i fer-nos "una" cervesseta...
a quina hora quedem??? a les 10.30 x començar a les 11????
parleu ara o calleu x a sempre!!!
jejejeje

has vist l'equipet q s'ha quedat en la IB3?????? jejejejejeje, anit s'estaven cagant amb mi en talkdep x tindre tants jugadors d moro i el center d'altuntun!!! jejejeje;)

eloiet ha dit...

Per mi a les 10:30 el dilluns OK!!


Acabe de vore els Ondara Warriors, s'ha quedat un equipet prou aseat no?? Al menos no farem el ridicul en la IB3, encara que hi ha molts equips bons. Per cert, has mogut a Soc Jo traidor!! a vore si li dius a Altuntun que et deixe un altre defensor, que pareix que anem un poc curts, no creus??

elpepgf ha dit...

sí, li l'he deixat a altuntun en la Iberic, però tranquil, q avui arriba un reforç encara millor... jejeje d raúl contín... ja el veuràs, ja...
Stealing: 158
Rebounding: 180
Blocking: 520 (+120)
Strength: 87
Speed: 127
Jumping: 219

l'únic q li falta es pujar el strength, però mira les altres secundàries... jejeje, fan por!!!!!!

vaig a fer un article-convocatòria per al dilluns;)