divendres, 2 d’octubre del 2009

La prèvia de la 1ª jornada

En aquesta 1ª jornada de la temporada 2009/2010 jugaran a les 16.30h. els equips Júnior Masculí i Júnior Femení, però amb diferents destinacions, a les 18.30h. començarà el partit del Sènior Masculí. Tots tres partits, el dissabte 3 d'octubre!

El Júnior Femení jugarà a les 16.30h. en Alcant front el C.B.F. CABO MAR "B". Serà un partit molt complicat, ja que el renovat equip ondarenc, tan sols conta amb 5 jugadores de la passada temporada i la resta son molt joves. Esperem que ho donen tot per fer un bon paper i una digna temporada.
L'eixida amb bus serà a les 14.15h. des del Prat.

El Júnior Masculí jugarà en el Poliesportiu, a les 16.30h. el primer partit de temporada, front l'ADESAVI "B". L'equip d'Alacant, ja conegut de la passada temporada, es presenta aquesta vegada, amb el segon equip. Esperem que no siguen tan ràpids com el primer equip i els nostres puguen emportar-se la victòria.

Desprès d'aquest partit, entrarà en joc el Sènior Masculí, també dins de casa, a les 18.30h. i front el Pedreguer. Serà un derbi molt complicat, ja que l'equip visitant, presenta un equip molt renovat i amb cares noves. Els nostres, deuran fer-ho el millor possible i demostrar que s'ha millorat amb els nous fitxatges.

Salut i sort a tots.

1 comentari:

elpepgf ha dit...

ale, ja està ací la primera prèvia de la temporada!!!!!!!!!!!!
a raaaaajjjaaaaaaaaaarrrrrrrrrr!!!!!!!!