dimarts, 27 d’octubre del 2009

La plaga de porcs senglars s'acaba en Ondara.

La passada setmana es parlava per ondara que en el Poliesportiu Municipal havia entrat un porc senglar i que ell era el responsable del lamentable estat del terreny del camp de futbol.
El passat dissabte el poguérem veure en directe en el partit del Júnior Masculí, i com els jugadors fugien d'ell espantats.
Per això i sense més espera, el planter del Sènior Masculí es posà mans a l'obra, i es que ja es sabuda la seva afició per la caça major!!!
Acostumats a camuflar-se entre plantes i pedres en les muntanyes del voltant, aquesta vegada ho tingueren més fàcil, per què la manada sencera de porc senglar entrà al poliesportiu intentant desfer-ho tot!
Però allí els esperaven els nostres valents preparats per a tombar a tots els animals que fera falta.
Desprès d'aquesta matança, els ondarencs tenen molt de porc senglar que menjar!!!
Per aquest motiu, preparem la primera enquesta de la temporada, per a saber quina data es posa per a "la menjada del porc senglar"!!!
Salut a tots.

17 comentaris:

elpepgf ha dit...

xe, xe, xe, xe, xe, xe!!! q diria fer!!! jejejeje

ale, vaig a posar la primera enquesta d'aquesta temporada, q m'havia oblidat d'elles... xe, això no pot ser, xe!!!!

eloiet ha dit...

xe Pep xe, com pot ser que no poses enquestes i el que es pitjor encara... com pot ser que no t'hages emportat ninguna rajà per eixe error garrafal?

Estic perdent facultats rajaores. Fins i tot pere es digna a rajar-me a mi, es que el xic està un poc pujaet desde que no te un 0% d'encert en triples. Ara en un 5% ja es creu un killer. Bo tindrem que convocar un dinar/sopar per a discutir estos temes i disminuir la quantitat de porcs que hi han per ahí solts.

Jero, pronunciat sobre la data!!

Je je, Pere, l'única cosa en trellat que has dit en prou de temps es lo de la foto tipo Obelix. Estaria prou curiosa

elpepgf ha dit...

i quan he posat jo això!!!??? "oCCió"

tranqui amb la foto d'obelix... tot arribarà....... jejejejejeje

elpepgf ha dit...

ai... quin descans... ja es pot veure la foto del planter en gran... fixeu-se en toni, mireu q te!!! jejejeje el asesino silencioso (b, d silenciós te poquet, però b... ;) )

jero ha dit...

xe!xe!xe! molt bona pep!!jajajajajaajajaja,en cuant a la fecha es tindra que fer diumenge per que disapteeeeee,pos va a ser que no!! que sino despres a vore qui juga,jajajajajaja!!

Una fecha bona per a la dina seria el diumenge 8 de novembre,aixina que obriu les agendes i pegeuse una miraeta a vore com eu teniu.

Trankils que nia jabali pa totssssss!!!!!

garrot i pa dur ha dit...

Pep, lo de occió no ho dia per tu maxo que tot s'ho preneu a rajà. Tu fixat el dissabte a la xarrada previa al partit a les xarrades d'entreno cada volta que es senta la paraula eixa i voràs qui ho diu perquè, o a mi açò de ser pre-filòleg se m'ha pujat al cap, o canta molt!!

JABALÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!


FER

Pep Sivera ha dit...

Dia 8 imposible per part de Pep i meua ja que tenim la cursa de muntanya en segaria!!!! Aixi que aneu tancant les agendes per eixe dia que no pot ser, jejejejeje.

Per cert Fer, jo ja fa rato que se de qui parles!!!jejej eixa rajà es molt bona pero també et pot costar minuts de joc ehhhh....jijijiji

Ale a pastar.

P.D: Que algú raje a Fer que ultimament repartix entre tot el equip i ell no rep molt!!!!!

Unknown ha dit...

si si, jo tinc la metralleta de caçador i/o mataor... és més, de tots els jabalís q hi han a la foto jo en vaig caçar al voltant del 80 per cent i la resta entre el "moro" i "altuntun", el q passa és q no se quin dels dos és el q has posat a la foto ja q com va ser una cosa cybernètica... (i com no els coneguem personalment...)
La putada és q per a esta futura dinada sols vos quedaran un o dos de tots els q hi han a la foto... ja que els dos personatges eixos q hi han entre "la pantera sivera" i "pies rápidos o raza blanca tirador" pere, se'ls van menjar Tots!!! menos mal q supose q no els haureu convidat esta vegada q sinò prepareu-vos.

Per altra part, per a la pantera (q per cert Fer hauria d'explicar pq li ha tret eixe nom, eh Fer... pq això d pantera... va dis-nos-ho q jo tinc dos o tres teories però no se quina és), pos això pito, q si heu d fer el gegant de pedra de la segària q millor q menjar un poc de jabalí abans... pujar no ho se, però baixar segur q baixes més depresa...

Jero t'avise q no saps en qui t'ajuntes per a dinar, q ara molt de "q guay" "d puat mare" i tal, però a l'hora d la veritat son uns cagats la majoria (hi han excepcions) i a més faràs tu sol tota la faena q son tots uns gossos.

Per cert, crec q pere està a règim ja q no ha dit res d anar a la dinà, eh pere... el jabalí no és bo pa la teua dieta?

I parlant de l'últim partit... entre Cesar i Fer van fer més punts dels que faran ens els pròxims 10 partits junts, ja ho voreu.

Au.

elpepgf ha dit...

toni, "el asesino d la metralleta"!!!!!! jejejejeje
com te'n passes amb fer i cèsar, tio!!!

i com dius q jero es carregarà tota la feina??? ets un mal amic, tio!!!!!!!
el q sí és estrany, q pere no diga paraula sobre açò!!!!!!!

en quant a la foto: A VEURE SI AQUESTA TEMPORADA ENS FEM UNA FOTO D TOTS ELS Q ESTEM, xq ja fa 2 temporades q no ens hem fem, colló.....

Pere ha dit...

Pere està cabrejat per que els diumenges el barco ix a les 5 de la vesprà i a eixa hora encara estareu perseguint al jabalí així que no tindré temps ni per a tastar-lo!!!
Toni tens tota la raó en lo de pies ràpidos!!pero mira com estarà l´equip que els primers en arribar al contraatac som Fer i jo!!!!jajaja!!!Si ja sé que tota la vida he sigut un palomero però gracies a això tu has pogut fer un fum d´assistències sense tindre que moure´t de baix de la canasta ,eh granuja!!!!!!Cosa que agraia moltíssim el teu cos musculat!!!!jajaja!!!Eres un crack Toni.(ara et faig la pilota per a que no em rajes massa!!!)jaja.

garrot i pa dur ha dit...

Toni, dis-me les teories de lo de la pantera i jo et dic quina és. Per cert, el mot eixe no és totalment meu, això va ixir quan Edu encara jugava...

Toni, que no t'hagen convidat a la dinà no es motiu per a que rajes a tot cristo eh jejejeje
i si, segurament no torne a fer 10 punts en la puta vida...

(no he posat xe en tot el comentari eh)

fer

elpepgf ha dit...

però al final sí q has posat "xe", encara q fora x a dir q no havies posat "xe", xe!!!!!!!
jejejejeje

pere, no vingues amb excuses barates, q els jabalís ja estan tots caçats, o no has vist la foto??? amb toni tinguent una metralleta a les mans no hi ha d q patir!!!!!!!!!! jejejeje
x cert, encara recorde quan toni feia eixes passades seves d "quaterback" d cistella a cistella i encara et pegava el puro a tu, si no arribaves a agafar la pilota, encara q fora x errada d'ell, clar!!!!!!!!!!!! jajajajajajajaja!!!

jero ha dit...

bueno xiquets!,ja que pal dia 8 no es pot fer la dina la pasarem pal diumenge 22 de novembre,aixina que apunteuo a les agendes!jejeje!!.

Pep Sivera ha dit...

Jo el dia 22 m'apunte!!!! jejeje

eloiet ha dit...

Per mi perfecte també el dia 22!!

Ale, hui no escric mes que tinc faeena a tope... pa variar un poc

elpepgf ha dit...

jo també m'apunte el 22!!! jejejeje ;)

elpepgf ha dit...

faig un article, q no te importància i tots a escriure com a cosacos!!!!!!! jejejeje

jero, convidem a toni a vindre al dinar o q!!!??? q el pobre s'ho està demanant, xq feia mesos q no deixava 2 missatges en tant poc d temps... és la seva forma d dir: "jo em puc apuntar??? x favor, x favor, x favoooooorrrrrrr!!!"

jejejejejeje