dimarts, 11 d’agost del 2009

Primers entrenaments de la pretemporada

El Club Bàsquet Ondara informa:

Ahir dilluns 10 d'agost començàrem, amb l'equip Sènior el primer "avistament - entrenament" de la temporada, on acudírem Jordi, Sergi, Mateu, Pep i el míster, Rafa.
Esperem que per a demà dimecres ja hi haja més gent en les pistes del poliesportiu d'Ondara a partir de les 20h. i així estar ja per al divendres 14 tots llestos per començar la pretemporada.


Aprofitem per recordar-vos que el proper dissabte 22 d'agost es jugaran les 24h. de Pego i necessitem que ens confirmeu la vostra assistència urgentment, per saber si finalment participem o no, ja que per ara tan sols l'han confirmada 7 jugadors!


També tindrem respresentació femenina en les 24h., ja que components de l'equip Júnior que passen a categoria Sènior (Alba, Leila, Neus i Lorena) i altres antigues jugadores, formaran un equip, sent-ne a la fi 12!


Salut a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, pos! això! q comenceu a vindre els dilluns, dimecres i divendres, xavals!!!!!! a les 8, encara q jo intentaré estar cap a les 7.15 o 7.30!

toni, com vas dir al sopar d fi d temporada: aquesta temporada seràs tu l'entrenador????????????????????

x cert, ací vos deixe l'enllaç d la federació x a q comenceu a preparar-vos les llicències!!!

http://www.fbcv.es/reglamentos/documentacion0910/Solicitud%20Licencia%2009-10.pdf

junt a aquesta sol·licitud ens fa falta una còpia compulsada del deni d cadascun i 2 fotografies d carnet!!! no fotografies familiars com deia sergi anit al poli, eh, listillo!!!!!!!!

_lluis_ ha dit...

pep vau avisar a joan per a les 24h? perque el vaig vore i ell no sabia res, i si falten jugadors pos ell l'añ pasatr va vindre.
el dimecres no podre anar a eixe entreno pero el divendres si. Em passare per alli.

Felipe_Sergio ha dit...

pep que no podre nar fins el dilluns que ve a entrena perque tinc que guanyar-me el pà jajaja(estic tocant).La semana que ve vos confirmare si vaig a les 24H perque trobe que toque,pero fare el possible per estar.au cacau
no vos canseu molt