dimarts, 25 d’agost del 2009

24 hores en 5 minuts!

Començaren la participació ondarenca les xiques del Júnior, front el Pedreguer d'autonòmica, a les 17h. El partit estigué sempre dominat pel Pedreguer, però les d'Ondara tragueren les seves forces i ganes de jugar, i quedant 4 minuts per a la fi del partit, reduïren el desavantatge de 10 punts a 1, amb 3 atacs consecutius, però la major experiència de les pedregueres les feu emportar-se el partit per 39-54. A pesar de la derrota, Clara i Alba jugaren un partit molt complet, sent elles les jugadores que aconseguiren acostar el marcador a 1 punt.
Finalment el grup dels xics es veié reduït a 3 equips, el Dénia d'autonòmica, el Pego i l'Ondara.
El primer partit del Sènior fou front el Dénia, a les 20h., jugat molt malament pels ondarencs i xiulat encara pitjor, per l'àrbitre (de Dénia), es perdé per 55-20 (37-8 al descans).
A les 22h. jugava el Pego Júnior front el Júnior ondarenc Femení. El partit estigué dominat de principi a fi per les ondarenques, que aconseguiren una victòria sense patir massa per un clar 34-50, amb un gran partit de Clara i Alba, novament.
El segon i darrer partit jugat en el grup dels xics, fou front els locals, el Pego. A les 3.30 de la matinada, els ondarencs no estaven amb moltes llums a eixes hores, a més, no els deixaren calfar ni 5 minuts. Aquest partit el perderen per 40-16 (marcador menys abultat que front el Dénia...).
Per tant, els nostres quedaren últims de grup i es tenien que enfrontar a l'últim de l'altre grup, el Pego Júnior, a les 05.30h. amb la cinquena plaça del torneig i l'honor de guanyar algun partit, en joc.
El partit estigué decantat des del principi a favor de l'Ondara, ja que la major experiència i el major ofici dels ondarencs es feia notar! Això, i que el nivell d'alcohol dels pegolins superava per molt el dels ondarencs, i això és dir molt!!!
L'Ondara guanyà, doncs, aquest partit, manant des del principi fins la fi del partit, per 40-34, tan sols trobaren l'oposició del pivot del Pego, qui amb el seu gran cos, es feia lloc dins la zona a base de força!
Les xiques, classificades com a segones de grup per a la semifinal, s'enfrontaren al Jorge Juan de Novelda, també de categoria Autonòmica (qui han jugat al mateix grup del Pedreguer aquesta darrera temporada) a les 06.30h. del matí. El partit estigué dominat clarament pel Jorge Juan, ja que la seva presió a tota la pista es feia asfixiant. El resultat final fou un clar 18-52. De nou, Alba fou la més destacada del partit.
Els quedava a les xiques la lluita pel 3er i 4rt lloc, partit que no jugaren, acordant amb el Pedreguer (front qui tocava jugar), que ho deixaven estar.
Desprès del partit de les 22h. de les xiques, els dos equips ondarencs confraternitzaren en un sopar al Bar Daniel de Pego, acabant amb les existències de blavet i de cassalla...
Ací teniu el resum fotogràfic:
Salut a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

b, ací teniu el resum d les 24hores!!! ejem, ejem... no vull llegir cap rajaeta, eh!!!
això sí! tindriem q haver vist a joan i a victor com anaven..... jejeje

x cert, el diumenge anirem a veure l'espanya - iran d bàsquet q es juga a múrcia, si "las autoridades lo permiten y el tiempo no lo impide", així q qui vulga vindre q ho diga JAAAAAAAAA!!!
les entrades estan a 35 i 45 euros!
ja direu;)

x cert! benvingut, novament, eloi!!! jejeje

*..alBetaa..* ha dit...

jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja....
pep, ncara mestic rient xDD al final vau vore a pexo o com?? haha

escolta, aixo de q el partit d les 6.30 cntra novelda vg ser la + destacada...prqe?? prqe es vau riure prou d mii o q?? ¬¬ hahaha

ii como no sempre xuplan camara... jeje en exa fag cara de: peep ii si mos retirem.... jajaja

elpepgf ha dit...

acabaves d fallar un tir... i estaves prou feta pols! però vas fer tu, gairebé, tots els punts d l'equip i 2 o 3 jugades q les contraries es van quedar dient: "però està xiqueta d'on ens ha eixit...???"

pos a la fi no vam veure a peixo!!! a qui si vam veure va ser a toni, quan anàvem a creuar el pont d beniarbeig, q tornava cap a casa amb el moll dormint a la part d darrere del cotxe! més o menys com desi, q anava tota sobà!!! jejejeje

*..alBetaa..* ha dit...

hahahahahaha!!

ii el placaje d leila...hahahahha
va ser brutaal... hahahahaha

eloiet ha dit...

Je Je Gran victoria ahir front els 4 Quarter Aces Pep!!! Pensava que per a este partit el manager recordaria el partit d'anada i es curraria mes les tàctiques pero els hem guanyat igualment. Pareix que serà possible quedar tercers en la lliga i amb un poc de sort igual hasta podem quedar segons.

Que li dones al Pep Shooter :()
Cada volta que ix a jugar es casca uns partidillos de por no??

elpepgf ha dit...

gran victòria, sí senyor!!! lo d segons ho veig més xungo, però tot pot ser...;)

el seu nom ho diu!!! jejeje
la veritat és q tan sols te 250 en 3pt, però acompanyat d gairebé 200 en speed, q fa moltíssim!!!
el qui acabe d convertir en un bou, és moro jr, el q tinc en els dragons!!! ara te 420 d floor!!! jejeje i va a més...;)